Sorath Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μπερδεύτηκα. Το RAF δεν ισχύει μόνο για νέα accounts; Σε ήδη υπάρχον, γίνεται να προσθέσεις χρόνο έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 αν συνεννοηθείς μαζι του και σου πει κάνε raf σε αυτά τα email και κάνεις και αγοράσει wow + gamecard και τα βάλει στα account τότε παίρνεις εσύ μήνα/νες.έτσι πρέπει να δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 αν συνεννοηθείς μαζι του και σου πει κάνε raf σε αυτά τα email και κάνεις και αγοράσει wow + gamecard και τα βάλει στα account τότε παίρνεις εσύ μήνα/νες. έτσι πρέπει να δουλεύει. Ακριβός. Μπερδεύτηκα. Το RAF δεν ισχύει μόνο για νέα accounts; Σε ήδη υπάρχον, γίνεται να προσθέσεις χρόνο έτσι; Ναι Και μετά να φάμε ένα ξεγυρισμένο ban και να χάσουμε 5 χρόνια από τη ζωή μας. No thanks Και πως θα φας ban? Δεν μας είπες? Για να καταλάβετε τι ακριβώς παίζετε, υπάρχουν 2 περιπτώσεις: 1η Το σύστημα τραπεζών της Κινάς λειτουργεί τελείως διαφορετικά από όλες τις άλλες χώρες. Οι Κινέζοι έχουν το δικαιώμα να ακυρώνουν οποιαδίποτε πληρωμή επιθυμούν. Οπότε αν κάποιος από εμάς θέλει να αγοράσει μήνα από τον Κινέζο, τον κάνει Recruit a Friend με ένα e-mail που θα του πει ο Κινέζος, ανοίγει το account κανονικά και αγοράζει έναν μήνα με συνδρομή ΠΑΙΡΝΕΙΣ τον δωρεάν μήνα ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ο Κινεζός την επόμενη μέρα/ώρα ακυρώνει τις πληρωμές. Τα 2 ευρώ που δίνετε εσείς μένουν στο Paypal λογαριασμό τους και τα μεταφέρουν στην τράπεζα τους όποτε θέλουν αυτοί ώστε να μην ακυρωθούν οι εισπραξείς μαζί με τις ακυρώσεις του WoW. 2ή Ως Γνωστό οι Κινέζοι είναι farmers και ανοίγουν συνέχεια accounts για να μπορούν να πουλάνε gold. Τώρα αν λαμβάνουν και 2 ευρώ για το κάθε account που ανοίγουν είναι κέρδος γι αυτούς. Το πολύ πολύ που μπορείτε να πάθετε είναι να σας ακυρωθεί ο μήνας που λάβατε μέσο Recruit a Friend και σε αυτή την περιπτωσή μπορείτε να πείτε στον Κινέζο να σας ξαναβάλει 1 μήνα με RaF ή να σας γυρίσει τα χρήματα σας πίσω Και κάτι ακόμα. Αν το account σας είναι FROZEN, δλδ εκτός συνδρομής, μπορεί να σας δώσει έναν κωδικό που θα ενεργοποιήσει το account σας προσωρινά (διαρκεί για λίγες ώρες) Επίσης μπορείτε να αγοράσετε τον κάθε μήνα με gold Όλα αυτά κατόπιν συνενώησης. Προσωπικά το θεωρώ απάτη να πληρώνω για να παίζω online ενώ υπάρχουν τόσα free games και έτσι αγόραζα το χρόνο μου στο wow... Έχω να πληρώσω για μήνα και για gamecard από τότε που άνοιξα το account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αν το θεωρείς απάτη, δεν παίζεις wow. Παίξε τα free games όπως λες και υποστήριξε τα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Βρε φίλε, έλεος. Αφού το θεωρείς "απάτη" τότε γιατί παίζεις; Όπως πολύ σωστά γράφει ο Grey, παίξε τα free, έχει ένα σωρό από αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Φοβερή ατάκα, θεωρώ απάτη να πληρώνω αφού υπάρχουν free, αλλά δεν παίζω τα free. Έγραψες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Φοβερή ατάκα, θεωρώ απάτη να πληρώνω αφού υπάρχουν free, αλλά δεν παίζω τα free. Έγραψες. όχι βρίσκω τρόπο να πληρώνω λιγότερα δεν έγραψα, έπραξα! QQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Να είσαι καλά για την ενημέρωση, απλά στα mmo τα οποία επιλέγουμε να πληρώνουμε για να παίζουμε προσπαθούμε να "βοηθούμε" την εταιρία να συνεχίσει να μας ευχαριστεί είτε βγάζοντας νέα παιχνίδια είτε βελτιώνοντας αυτό που παίζουμε. Αν δεν μας ικανοποιεί η τιμή ή η ποιότητα νομίζω πως δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με το παιχνίδια αυτό. Προσωπική άποψη φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ΚΗΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ! Ατελείωτες οι νίκες στο isle of botquest. Ορκίζομαι να μην ξαναπατήσω ποτέ σε αυτό το bg. Αν μπω κατά λάθος, θα κατεβάσω τον γενικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μια παράμετρος είναι η παρακάτω. Πολλοί από τους παίκτες που μεγάλωσαν με το wow και το ξεκίνησαν από την αρχή είναι πλέον στα mid 30s και απλά έπαψαν να παίζουν mmo λόγω άλλων υποχρεώσεων. Δεν μεταπήδησαν σε κάποιο άλλο. Απλά σταμάτησαν. Αυτό ακριβώς. Προσωπικά δοκίμασα 2-3 άλλα f2p MMO στο ίδιο στυλ και βαρέθηκα οικτρά. Ίσως φταίει και το ότι μεγάλωσα και πια δεν συγκινούμαι τόσο εύκολα όσο παλιά με τα games. Εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησα να παίζω (για πρώτη φορά) το Eve Online, όμως βλέπω ότι είμαι εντελώς noobas και το παιχνίδι είναι γεμάτο gankers και καθόλου φιλικό προς νέους παίκτες. Μάλλον είναι καιρός να σοβαρευτώ, να σταματήσω να παίζω παιχνίδια και να ασχολούμαι με πιο σοβαρά πράγματα... όπως να διαβάζω εφημερίδες, να πηγαίνω θέατρο, να παρακολουθώ πολιτικές συζητήσεις στην τηλεόραση, να βλέπω Champions League... πωπω, με έπιασε ναυτία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αυτό ακριβώς. Προσωπικά δοκίμασα 2-3 άλλα f2p MMO στο ίδιο στυλ και βαρέθηκα οικτρά. Ίσως φταίει και το ότι μεγάλωσα και πια δεν συγκινούμαι τόσο εύκολα όσο παλιά με τα games. Εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησα να παίζω (για πρώτη φορά) το Eve Online, όμως βλέπω ότι είμαι εντελώς noobas και το παιχνίδι είναι γεμάτο gankers και καθόλου φιλικό προς νέους παίκτες. Μάλλον είναι καιρός να σοβαρευτώ, να σταματήσω να παίζω παιχνίδια και να ασχολούμαι με πιο σοβαρά πράγματα... όπως να διαβάζω εφημερίδες, να πηγαίνω θέατρο, να παρακολουθώ πολιτικές συζητήσεις στην τηλεόραση, να βλέπω Champions League... πωπω, με έπιασε ναυτία. Ε και κάπως έτσι πολλοί ξαναρχίζουν το κάψιμο στο wow...μετά πάλι βαριούνται because oh well fucκ blizzard! μετά καίγονται τίποτα starcraft 2 // dota 2 // lol κλπ *αθλήματα* μετά τα παρατάνε γιατί χτύπησαν το δικό τους ταβάνι σε καθένα από αυτά ή γιατί βαρέθηκαν και κάπου εκεί καταλήγουν να βλέπουν φιλαράκια για ν-οστή φορά! Το θέμα δεν είναι τί παίζεις, το θέμα είναι να μην καίγεσαι! (εκτός αν είσαι φοιτητής - σηκώνει κουβέντα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ΚΗΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ! Ατελείωτες οι νίκες στο isle of botquest. Ορκίζομαι να μην ξαναπατήσω ποτέ σε αυτό το bg. Αν μπω κατά λάθος, θα κατεβάσω τον γενικό. gratz mate!!! bejitas edw!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 gratz mate!!! bejitas edw!!! Έλα τι γίνεν, φούλαρες pvp; Ξεμένουμε συχνά από mage στο rbg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Γιατί ρε nooba δεν το έχεις βγάλει, να μην μπαίνεις? Εγώ αυτό και το Strand of the Ancients ούτε να τα βλέπω δεν θέλω και τα έχω εξαιρέσει. Από 40άρια μόνο Alterac Valley. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ακολουθησα τις οδηγιες που ποσταρε το παλικαρι σε ενα αλλο τοπικ και με 10k gold ξανα μπηκα για 1 μηνα στο παιχνιδι να περασω την ωρα μου . Επιασα τον shaman που τον ειχα παρατημενο στο 86 παρα μιση μπαρα πηρα την μπαρα και ακολουθει το screen shot .... ας μου πει καποιος τι εννοει ο ποιητης με αυτο !?!?!??! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις