Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς ετσι ειναι τα πράγματα , το wow ειναι και θα παραμείνει για 2 3 χρόνια ακομα στην κορυφή των mmo και μην ξεχνάμε οτι το κανει αυτο πληρώνοντας συνδρομή φανταστείτε δηλαδη να ηταν η να γινοταν f2p. Δεν νομίζω οτι η blizzard θα σταματήσει ποτε την συνδρομή του εκτος και αν βγεί το titan η οποιο αλλο ειναι και θελήσει να αλλάξεί την πολιτκή την συνδρομής του wow πηγαίνοντας σε f2p, δηλαδή και 4 εκ να φτάσει το wow παλι θα παίρνει χρήματα απο καποιους οποτε δεν υπάρχει λόγο να να το γυρίσει σε f2p σύντομα.

Σε συνέχεια των στοιχείων που βγήκαν συνεχίζω με καινούργια που δόθηκαν :

Blizzard is going to work on improving the experience for returning players.

There has been less engagement by casual players.

Most of the decline in subscribers came from China.

There has been increased competition with F2P games in Asia.

Players consume content faster and subscribe and unsubscribe as new content is added.

post-40279-0-63003900-1368090124_thumb.jpg

Υ.Γ : Παιδιά τα στοιχεία ειναι απο το Link.png Site: http://www.mmo-champion.com/content/3241-WoW-Down-to-8-3-Million-Subscribers">mmo champion οχι δικά μου και τα παραθέτω για σχολιασμό οποιος θέλει

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να σου πω καποια λαθη ομως που εκαναν ;

patch day . Στο vanilla οταν οι σερβερ ηταν κατω 15-20 ωρες λογω μεγαλου patch ( Βλεπω 1.12 ) σου εδινε 1 επιπλεον ημερα ΔΩΡΕΑΝ στο παιχνιδι . Οταν ηρθε η activision αυτα κοπηκαν . Ξερω κοσμο που ξενερωσε γιατι δεν τους εδινε επιπλεον ημερες απο τις ημερες που τους εκοψε λογω σερβερ . Εγω που επαιξα απο day 1 βαρεθηκα . Ακομα και το 7 days ΠΟυ εδωσε με το 5.2 ηταν αδιαφορο

• Super Moderators
Δημοσ.

πότε θα καταλάβουν εκεί στην blizzard ότι η αγελάδα ψόφησε

από το πολύ το άρμεγμα

και τώρα πρέπει να προχωρήσουν παραπέρα γρηγορότερα

το game έχει τελειώσει από τον lich king 

τι το κουράζουν το θεμα

δε μπα να βγάλουν άλλα 10 expansions

μόνοι τους θα τα παίζουν

οι αγελάδα ψόφισε με 8.5m συνδρομητές ακόμα? τι να πουν και τα υπόλοιπα MMO τότε που δεν είδαν αυτά τα νούμερα ούτε στα ονειρά τους!

• Like 3
Δημοσ.

ps1: (επειδή βαριέμαι να γράφω και στα 2 topic) απλά ένα πράγμα, για κάθε 1 mount / pet που βγάζουν στην ζούλα είχαν υπολογίσει ότι καβατζώνανε αναλογικά + 1 1/2 μήνα συνδρομές επί εποχών 10m συνδρομητών... άρα και 8 και 7 και 5m να πάνε θα βρούνε τον τρόπο τους να φέρνουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα... γιατί μιλάνε για πτώση της βάσης... όχι για έσοδα

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Κάντε add στο skype τον muskteerman_wang

Ο τύπος είναι farmer απο την Κίνα και πουλάει τον κάθε μήνα 2€ μέσο Paypal με Recruit a Friend

Είναι αξιοπιστός για το λόγο ότι έχω αγοράσει κι εγώ αρκετές φορές

Μην δίνετε 25€ για τους 2 μήνες ενώ υπάρχει δυνατότητα να τους πάρετε με 4€

• Like 1
Δημοσ.

Και μετά να φάμε ένα ξεγυρισμένο ban και να χάσουμε 5 χρόνια από τη ζωή μας.

No thanks

Δημοσ.

Δεν ξέρω από που αντλείται όλη αυτή την πληροφόρηση αδέρφια. Για όσους διάβασαν το Press Release που έβαλε ο φίλος πιο πάνω, δεν βλέπω κανένα μα κανένα λόγω η Blizzard να σταματήσει το WoW, πολλώ δε μάλλω να προχωρήσει στο Titan (μετά το 2015 και βλέπουμε, έχει γίνει freeze κι επίσημα όπως ανέφεραν οι devs γιατί προετοιμάζουν το νέο expansion του WoW). 

Τα νούμερα δείχνουν Blizzard και μάλιστα είναι καλύτερα τόσο από αυτά που περίμενε η εταιρεία (Prior Outlook στο Press Release) και από τα αντίστοιχα του 2012. 

Για όσους διαβάσανε μόνο το θέμα των συνδρομητών, ας δούνε ότι το net income (καθαρό έσοδο) από το gaming είναι στα 804 εκατομμύρια δολλάρια. Ας μην ξεχνάμε ότι Diablo III και Starcraft II είναι one-shot purchase χωρίς συνδρομή. Για όσους διαβάζουν περαιτέρω, το WoW παραμένει το Νο1 παιχνίδι με τους περισσότερους συνδρομητές στον κόσμο. Μακράν περισσότερους από οποιοδήποτε άλλο.

Με λίγα λόγια αδέρφια, μέχρι να βγει κάποιο άλλο subscription based game το οποίο πραγματικά θα υπερκεράσει το WoW σε συνδρομητές ή θα πάρει από το WoW τόσους συνδρομητές ώστε το cost/value να είναι πραγματικά δυσβάστακτο, τότε θα αρχίσουμε να μιλάμε για την αρχή του τέλους του WoW με ότι αυτό συνεπάγεται (μείωση / συγχώνευση servers, patches / expansions τσάμπα κοκ). 

Οπότε όσοι μη πιστοί μπορείτε να διαλέξετε άπειρα games. Εμείς οι 'άμυαλοι' που μας αρέσει ακόμη το WoW και δεν έχουμε κουραστεί γιατί έχουμε βρει ένα κάρο πράγματα να κάνουμε τόσο με το guild μας όσο και μόνοι μας θα πληρώνουμε για πολύ ακόμη. 'Άμυαλοι' παιδί μου, τι περιμένεις.

ΥΓ. Ένας φίλος έγραψε ότι θα υπάρξει νέο patch το 2013. Patch νέο θα υπάρξει και μάλιστα 2 από αυτά. Το 5.3 που έρχεται μάλλον προς το τέλος Μαίου κι ένα μάλλον προς Οκτώβρη. Αλλά και τα 2 είναι μέρη του υπάρχοντος expansion (MoP). Εάν εννοείς καινούργιο expansion, τότε μάλλον πηγαίνουμε για το 2014.

οι αγελάδα ψόφισε με 8.5m συνδρομητές ακόμα? τι να πουν και τα υπόλοιπα MMO τότε που δεν είδαν αυτά τα νούμερα ούτε στα ονειρά τους!

Έτσι είναι και άλλα πολλά που βαριέμαι να τα γράφω γιατί με καλύψατε και δε θα χρειαστεί να γράφω σεντόνια πάλι.

Απλά να κράξω τον ανταγωνισμό που ενώ έχει ένα wow στο ρελαντί δεν κάνουν τίποτα το φοβερό ή τίποτα το πρωτοποριακό για να το χτυπήσουν. Ίσως και καλά γιατί ΊΣΩΣ τα ΜΜΟ με συνδρομές δεν είναι καλή επένδυση τώρα... τα υπόλοιπα άλλη ώρα γιατί ήρθε το φαγητό!

Δημοσ.

συμφωνω .... εχουν ενα παιχνιδι που εχει στην πλατη του μια ολοκληρη γενια gamers . Θεωρω αδυνατο το οτι δεν μπορει καποιος να χτυπησει αυτο το παιχνιδι στα ισια και να δωσει στον gamer το κατι παραπανο . ΟΛΟΙ αυτοι που εφυγαν απο το wow Που ειναι ; Σταματησαν ξαφνικα να παιζουν παιχνιδια ;

Δημοσ.

Σταματήσαμε να παίζουμε mmo. Και επιτέλους μπορούμε να παίξουμε και τόσα άλλα παιχνίδια που απλά αδιαφορούσαμε όσο είχαμε φυλακιστεί. :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

ΟΛΟΙ αυτοι που εφυγαν απο το wow Που ειναι ; Σταματησαν ξαφνικα να παιζουν παιχνιδια ;

Μια παράμετρος είναι η παρακάτω. Πολλοί από τους παίκτες που μεγάλωσαν με το wow και το ξεκίνησαν από την αρχή είναι πλέον στα mid 30s και απλά έπαψαν να παίζουν mmo λόγω άλλων υποχρεώσεων. Δεν μεταπήδησαν σε κάποιο άλλο. Απλά σταμάτησαν.

Όπως έγινε και με εμένα δηλαδή. Όταν ξεκίνησα να παίζω ήμουν 25 χρονών, τώρα πλέον είμαι 33 και έχω και παιδί, οπότε που χρόνος για gaming και μάλιστα το 3-4ωρο που απαιτούσε ένα raid.

Πέρασα απο δύο μεγάλα guild του server μου, με πολλά 1st kills σε vanila, tbc & lk, αλλά πλέον τίποτα δεν υπάρχει πια. Ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί το σταμάτησαν το WoW.

Όπως επίσης, κατάντησε βαρετό. Πόσες φορές να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Μιλάμε για 5 expansions. Και μόνο που έχει ακόμα 8m παίχτες μετά απο 8 χρόνια, είναι απίστευτο.

Προσωπικά, που και που μπαίνω με το trial account, έτσι για να αναπολώ τα παλιά

• Like 5
Δημοσ.

ειμαι 34 με 1 παιδι . Δεν παιζω πριν κοιμηθει στις 10:30 το βραδυ μεχρι τις 12 το πολυ 1 . Παρολο που εδω και 1 1/2 μηνα ειμαι ανεργος και μπορουσα να το ξεθκινησω ξανα δεν μπηκα στον πειρασμο . Παιζω κανα diablo κανα starcraft και Limbo . Αλλα μεγαλωσα μαζι του . Νομιζω οτι πλεον εχει κορεστει..

Δημοσ.

Προφανώς και κορέστηκε το παιχνίδι τουλάχιστον για αυτους που παίζουν σχεδον απο την αρχή και παλι ομως υπάρχει καινούργιος πυρήνας παιχτών αλλιως αν ηταν η Blizzard να περίμενε απο τους παλιούς θα ειχε ψοφήσει η φάση

Δημοσ.

cad-20130510-7ea00.png

Βασικά πιο πολύ μου την έπσασε η εισαγωγή των worgen (με τον τρόπο που έγινε) παρά τα panda αφού ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο μιας και υπήρχε έστω και 1 panda στο warcraft III tft.

Στο θέμα με τα races νομίζω ότι έκαναν λάθος που προσπάθησαν τακτικά να βάζουν νέα, δεν έχει νόημα να γίνουν τέρατα playable και δημιουργούν ένα *κακό* προηγούμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...