spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 hunters kai druids :lol: και λίγη νοσταλγία (πολύ ωραίο βίντεο) και ενα ξεκαρφωτο http://www.youtube.com/watch?v=NRsyZrSnzE4 1
Erevus Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Πολύ ωραία και τα 3 βίντεο φίλε. Γέλασα πολύ με τον rogue στο πρώτο. Στο θέμα της νοσταλγίας, αυτό που μου λείπει περισσότερο από τις παλιότερες εκδόσεις του WoW ήταν η αίσθηση της νύχτας (πιο σκοτεινό περιβάλλον, φωτισμένα παράθυρα στα σπίτια, αναμμένοι φανοί στους δρόμους, περιπολίες με φανούς στο Darkshire κλπ), η οποία πια δεν υπάρχει. 1
tselotrelo Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ρε τσακαλια ειπα να βαλω καρτα παλι αυτον τον μηνα επαιζα lighting's blade (horde) kai tarren mill (allies) αλλα ειναι αδειοι εχετε να μου προτεινετε τπτ κανεναν σερβερ για παρεα ελληνες και ισως raiding ? επαιζα απο vanilla εως lich king
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 θυμάμαι που έπαιζα wow με ένα φίλο μου(και άλλα άτομα που γνωρίσαμε ingame) (tbc μέχρι lk) και διασκεδάζαμε πολύμετά δοκιμάσαμε να παίξουμε αλλα δεν κράτησε και πολύ , άντε μια κάρτα να τελειώσαμε και ούτε..
tselotrelo Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 nicoc εγω ξεκινησα φοιτητης και τελειωσα στο στρατο.. μιλαμε και το νετ ομαδα για raid .. αλλα λεω να το δοκιμασω..! να φανταστω οτι σταματησες ε?
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ναι , έχω σταματήσει εδω και 1,5 χρόνο+δεν το κόβω να ξαναπαίξω αλλα περιμένω το titan να δούμε τι φρούτο θα είναιαμα μια στο εκατομμύριο κάνει το μπαμ του wow ή έστω το μισό θα ειναι φοβερό .
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Το titan μην το περιμενεις πριν το 2015 στην καλυτερη περιπτωση αν και χλωμο το κοβω μαλλον θα τραβηξει και αλλο . Ας μην ξεχναμε οτι επισημα η blizzard δεν εχει ανακοινωσει απολυτως τιποτα 1
LRoi Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ρε τσακαλια ειπα να βαλω καρτα παλι αυτον τον μηνα επαιζα lighting's blade (horde) kai tarren mill (allies) αλλα ειναι αδειοι εχετε να μου προτεινετε τπτ κανεναν σερβερ για παρεα ελληνες και ισως raiding ? επαιζα απο vanilla εως lich king Ο Ragnaros έχει λαό αυτή την εποχή.
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ανακοινώθηκε σήμερα οτι το wow έχασε 1.3 εκατομμύρια ακομα συνδρομητές και τα τα στοιχεία λενε οτι μεχρι τελος του χρόνουν θα ειναι ακομα πιο μικρό το νούμερο. WoW Down to 8.3 Million SubscribersActivision Blizzard's press release states that World of Warcraft is down to 8.3 million subscribers. This is a loss of 1.3 million, down from 9.6 million last quarter. Most of the loss came from the East once again. Blizzard expects to have less subscribers at the end of the year than they do today. Blizzard All Stars and Titan will not be released in 2013 according to the slide below. Heart of the Swarm was the #1 PC game of the quarter, selling 1.1 million copies in two days. Diablo III was the #2 PC game of the quarter
aliakas Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 πότε θα καταλάβουν εκεί στην blizzard ότι η αγελάδα ψόφησε από το πολύ το άρμεγμα και τώρα πρέπει να προχωρήσουν παραπέρα γρηγορότερα το game έχει τελειώσει από τον lich king τι το κουράζουν το θεμα δε μπα να βγάλουν άλλα 10 expansions μόνοι τους θα τα παίζουν 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 πότε θα καταλάβουν εκεί στην blizzard ότι η αγελάδα ψόφησε από το πολύ το άρμεγμα και τώρα πρέπει να προχωρήσουν παραπέρα γρηγορότερα το game έχει τελειώσει από τον lich king τι το κουράζουν το θεμα δε μπα να βγάλουν άλλα 10 expansions μόνοι τους θα τα παίζουν το wow ηταν φοβερό ΟΜΩΣ κούρασε θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως ειναι καιρός να το αφήσει να πεθάνει επιτέλους μπας και μας δώσουν κάτι άλλο , καλύτερο , ΦΡΕΣΚΟ. η Blizz οπως και κάθε εταιρία κοιτάει τα φράγκα , οπότε όσο συνεχίζουν να τα σκάνε για να παίζουν wow , θα συνεχίσει να βγάζει expansions και εμεις θα περιμένουμε σαν μ...κες πιστεύω αν είχαμε αφήσει το wow να πεθάνει μετά το wotlk θα είχαμε δει κάτι καλύτερο απο πλευράς d3 και ίσως να ήταν στα σκαριά και το titan αλλα έχοντας το wow (χρυση κότα) σαν προτεραιότητα μένουν τα άλλα πίσω..
SPANK Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Συμφωνώ εν μερη, και οι περισσότεροι γνωστοί μου / φίλοι που ηταν και σε hardcore η casual guilds εχουν σταματήσει σχεδόν ολοι. Και εγώ έπαιξα το MOP απο την αρχή που βγήκε και πριν κανα μήνα το σταμάτησα οπως κανω καθε χρόνο τετοια εποχή απο το wotlk. Δεν συμφωνώ να πεθάνει αυριο το πρωί το wow , καλο ειναι να υπάρχει και οποιος θέλει να παίζει αλλα το θέμα ειναι οτι το συγκεκριμένο mmo δεν εχει να προσφέρει κατι καινούργιο / διαφορετικό / προτότυπο , ειμαι σίγουρος οτι η Blizzard το εχει καταλάβει και ετοιμάζει τα επόμενα χρόνια για να κανει την κίνηση της, τωρα αν αυτο λέγεται Titan δεν ξέρω και ουτε με ενδιαφέρει αλλα πρέπει να δώσει κατι καινούργιο.
Soultaker1979 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω από που αντλείται όλη αυτή την πληροφόρηση αδέρφια. Για όσους διάβασαν το Press Release που έβαλε ο φίλος πιο πάνω, δεν βλέπω κανένα μα κανένα λόγω η Blizzard να σταματήσει το WoW, πολλώ δε μάλλω να προχωρήσει στο Titan (μετά το 2015 και βλέπουμε, έχει γίνει freeze κι επίσημα όπως ανέφεραν οι devs γιατί προετοιμάζουν το νέο expansion του WoW). Τα νούμερα δείχνουν Blizzard και μάλιστα είναι καλύτερα τόσο από αυτά που περίμενε η εταιρεία (Prior Outlook στο Press Release) και από τα αντίστοιχα του 2012. Για όσους διαβάσανε μόνο το θέμα των συνδρομητών, ας δούνε ότι το net income (καθαρό έσοδο) από το gaming είναι στα 804 εκατομμύρια δολλάρια. Ας μην ξεχνάμε ότι Diablo III και Starcraft II είναι one-shot purchase χωρίς συνδρομή. Για όσους διαβάζουν περαιτέρω, το WoW παραμένει το Νο1 παιχνίδι με τους περισσότερους συνδρομητές στον κόσμο. Μακράν περισσότερους από οποιοδήποτε άλλο. Με λίγα λόγια αδέρφια, μέχρι να βγει κάποιο άλλο subscription based game το οποίο πραγματικά θα υπερκεράσει το WoW σε συνδρομητές ή θα πάρει από το WoW τόσους συνδρομητές ώστε το cost/value να είναι πραγματικά δυσβάστακτο, τότε θα αρχίσουμε να μιλάμε για την αρχή του τέλους του WoW με ότι αυτό συνεπάγεται (μείωση / συγχώνευση servers, patches / expansions τσάμπα κοκ). Οπότε όσοι μη πιστοί μπορείτε να διαλέξετε άπειρα games. Εμείς οι 'άμυαλοι' που μας αρέσει ακόμη το WoW και δεν έχουμε κουραστεί γιατί έχουμε βρει ένα κάρο πράγματα να κάνουμε τόσο με το guild μας όσο και μόνοι μας θα πληρώνουμε για πολύ ακόμη. 'Άμυαλοι' παιδί μου, τι περιμένεις. ΥΓ. Ένας φίλος έγραψε ότι θα υπάρξει νέο patch το 2013. Patch νέο θα υπάρξει και μάλιστα 2 από αυτά. Το 5.3 που έρχεται μάλλον προς το τέλος Μαίου κι ένα μάλλον προς Οκτώβρη. Αλλά και τα 2 είναι μέρη του υπάρχοντος expansion (MoP). Εάν εννοείς καινούργιο expansion, τότε μάλλον πηγαίνουμε για το 2014. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 δεν βλεπω τον λογο να το παρατησει ακομα η Blizzard . Εχει ακομα παρα πολυ κοσμο . Νομιζω οτι οταν πεσει κατω απο τα 4 m θα αρχισει να μας γεμιζει με το μελλον του titan . Μεχρι τοτε απλα αρμεγει και αλλο . Εχει κοσμο πολυ . Εστω και αν αυτοι που ειναι μπαινουν 1 τον μηνα αυτο ειναι subscription για αυτους . Πληρωσε εσυ την καρτουλα σου και μπαινε καθε 32 του μηνος . Λιγο τους ενδιαφερει . Απο εκει και περα βλεπω μοντελο free μεχρι τελος του 2014 αρχες του 2015 με λεφτα σε αντικειμενα οπως αρκετα αλλα mmo . Αλλα οσο ειναι μονο του στην πρωτη θεση και ο 2ος απεχει κανα 8.000.000 συνδρομητες ...... για μαλακες τους εχεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις