xtonyx Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Καμια ελληνικη casual-semi hardcore guild? horde eu ragnaros currently Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Καμια ελληνικη casual-semi hardcore guild? horde eu ragnaros currently Είμαι alliance Ragnaros, soz. (μη σε πετύχω πουθενά, μόνο αυτό σου λέω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Στο τέλος, nergasm αλλά η ερώτηση είναι, πόσοι Έλληνες είναι στους method ρε παίδες?! Τι γ**ωσταυρίδια ακούστηκαν στο τέλος;! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Χαχαχαχαχα, έπικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Άντε ψήθηκα κι εγώ να κάνω την υπέρτατη θυσία και να αγοράσω τα αρκούδια. Να δω όμως πόσο θα αντέξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ειμαι ετοιμος να αρχισω wow ξανα μετα απο 1 χρονο και κατι, εχω παρει ηδη gamecard και ψαχνω κανα site η καποιο φυσικο μαγαζι για να παρω το MoP σε καμια καλη τιμη γυρω στο 20ευρω, εχει κανεις τιποτα κατα νου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πριν καμια βδομάδα έψαχνα να το πάρω και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά κάτω από 24-25 ευρώ. Τελικά το τσίμπησα από fast2play στα 24,70 (μαζί με την έκπτωση 5% που δίνει ο κωδικός fast2play5). Ποιο φθηνά δεν μπόρεσα να το βρω, τουλάχιστον από σχετικά γνωστό μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Πριν καμια βδομάδα έψαχνα να το πάρω και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά κάτω από 24-25 ευρώ. Τελικά το τσίμπησα από fast2play στα 24,70 (μαζί με την έκπτωση 5% που δίνει ο κωδικός fast2play5). Ποιο φθηνά δεν μπόρεσα να το βρω, τουλάχιστον από σχετικά γνωστό μαγαζί. Το συγκεκριμενο site στο στελνει κανονικα το game ή απλα σου δινουν μονο το cd key?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ειμαι ετοιμος να αρχισω wow ξανα μετα απο 1 χρονο και κατι, εχω παρει ηδη gamecard και ψαχνω κανα site η καποιο φυσικο μαγαζι για να παρω το MoP σε καμια καλη τιμη γυρω στο 20ευρω, εχει κανεις τιποτα κατα νου?? Από 18,50 http://www.skroutz.gr/s/2095811/World-Of-Warcraft-Mists-of-Pandaria.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 ειχε παρει καπου το ματι μου gamecard με gold . Ξερει κανεις τιποτα ; Δινεις καποια gold και σου δινουν την καρτα λεει . Ειναι αξιοπιστα ; Λογω του οτι εμεινα ανεργος και δεν παλευεται η κατασταση καθε βραδυ που κοιματε το μωρο βαριεμαι την ζωη μου και δεν ξερω τι να κανω. Ως και στο facebook αρχισα να μπαινω ...... !!!!! Λεφτα δεν παιζουν για αγορα κανονικη εκτος αν εχει κανεις βρει καμμια ξεφτυλα τιμη αλλα χλωμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Παίξε Guild Wars 2 που δεν έχει συνδρομή ή απλά ανέβαζε χαρακτήρες μέχρι το 20 που είναι τσάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 παίξε D3 / starcraft 2 / ΡοΕ / Dota2 κλπ όλα χωρίς συνδρομή. (αν δεν κάνω λάθος d3 - sc2 τα έχεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Παίξε SC2 αφού το έχεις, άσε το D3 εκεί που κάθεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Το συγκεκριμενο site στο στελνει κανονικα το game ή απλα σου δινουν μονο το cd key?? Στέλνουν το cd key με email μέσα σε 1-2 λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Φυσικά αν μπορείς να το βρεις φθηνότερα μέσω skroutz (όπως πρότεινε ο φίλος LRoi), μην το σκέφτεσαι καν. Εγώ το πήρα σαν σκαναρισμένο cd key γιατί βαριόμουνα να περιμένω ή να τρέχω από δω κι από κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Παίξε Guild Wars 2 που δεν έχει συνδρομή ή απλά ανέβαζε χαρακτήρες μέχρι το 20 που είναι τσάμπα με 15 χαρακτηρες lvl 85 Και 2 lvl 90 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παιξω Starter .... και σαν wow player απο day one ... Ναι Φανη τα εχω και τα 2 αλλα βαρεθηκα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις