Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ειμαι ετοιμος να αρχισω wow ξανα μετα απο 1 χρονο και κατι, εχω παρει ηδη gamecard και ψαχνω κανα site η καποιο φυσικο μαγαζι για να παρω το MoP σε καμια καλη τιμη γυρω στο 20ευρω, εχει κανεις τιποτα κατα νου??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν καμια βδομάδα έψαχνα να το πάρω και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά κάτω από 24-25 ευρώ. Τελικά το τσίμπησα από fast2play στα 24,70 (μαζί με την έκπτωση 5% που δίνει ο κωδικός fast2play5). Ποιο φθηνά δεν μπόρεσα να το βρω, τουλάχιστον από σχετικά γνωστό μαγαζί.

Πριν καμια βδομάδα έψαχνα να το πάρω και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά κάτω από 24-25 ευρώ. Τελικά το τσίμπησα από fast2play στα 24,70 (μαζί με την έκπτωση 5% που δίνει ο κωδικός fast2play5). Ποιο φθηνά δεν μπόρεσα να το βρω, τουλάχιστον από σχετικά γνωστό μαγαζί.

Το συγκεκριμενο site στο στελνει κανονικα το game ή απλα σου δινουν μονο το cd key??

Ειμαι ετοιμος να αρχισω wow ξανα μετα απο 1 χρονο και κατι, εχω παρει ηδη gamecard και ψαχνω κανα site η καποιο φυσικο μαγαζι για να παρω το MoP σε καμια καλη τιμη γυρω στο 20ευρω, εχει κανεις τιποτα κατα νου??

Από 18,50

http://www.skroutz.gr/s/2095811/World-Of-Warcraft-Mists-of-Pandaria.html

ειχε παρει καπου το ματι μου gamecard με gold . Ξερει κανεις τιποτα ; Δινεις καποια gold και σου δινουν την καρτα λεει . Ειναι αξιοπιστα ; Λογω του οτι εμεινα ανεργος και δεν παλευεται η κατασταση καθε βραδυ που κοιματε το μωρο βαριεμαι την ζωη μου και δεν ξερω τι να κανω.  Ως και στο facebook αρχισα να μπαινω ...... !!!!!

Λεφτα δεν παιζουν για αγορα κανονικη εκτος αν εχει κανεις βρει καμμια ξεφτυλα τιμη αλλα χλωμο

Το συγκεκριμενο site στο στελνει κανονικα το game ή απλα σου δινουν μονο το cd key??

Στέλνουν το cd key με email μέσα σε 1-2 λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Φυσικά αν μπορείς να το βρεις φθηνότερα μέσω skroutz (όπως πρότεινε ο φίλος LRoi), μην το σκέφτεσαι καν. Εγώ το πήρα σαν σκαναρισμένο cd key γιατί βαριόμουνα να περιμένω ή να τρέχω από δω κι από κει.

Παίξε Guild Wars 2 που δεν έχει συνδρομή ή απλά ανέβαζε χαρακτήρες μέχρι το 20 που είναι τσάμπα :P

με 15 χαρακτηρες lvl 85 Και 2 lvl 90 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παιξω Starter .... και σαν wow player απο day one ...

Ναι Φανη τα εχω και τα 2 αλλα βαρεθηκα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...