chill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Αυτό γίνεται με κάποιο tabard? Άνοιξε το tab του char σου στα reputations, επέλεξε το faction που θες - ενεργοποιείς ένα "αστεράκι" δίπλα σε αυτό - και μπες σε queue για ηρωικό μπουντρούμι . Το πρώτο που θα τρέχεις κάθε ημέρα θα σου δίνει και reputation! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Α, δηλαδή τώρα πρέπει να τρέχω και ηρωικά μπουντρούμια κάθε μέρα και να κάνω και dailies στο PvP f@cking Island που δεν μπορείς να πετάξεις κιόλας για να μαζέψω γρήγορα το reputation Κανένα νέο μπουντρούμι έχουμε? Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να δω game sites, είναι μπλοκαρισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Α, δηλαδή τώρα πρέπει να τρέχω και ηρωικά μπουντρούμια κάθε μέρα και να κάνω και dailies στο PvP f@cking Island που δεν μπορείς να πετάξεις κιόλας για να μαζέψω γρήγορα το reputation Κανένα νέο μπουντρούμι έχουμε? Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να δω game sites, είναι μπλοκαρισμένα. Ρε man! Το ένα σου βρωμάει το άλλο σου ξυνίζει! Πες τουλάχιστον ότι θεωρείς το reputation μαλ***ία να τελειώνουμε Από τη στιγμή που υπάρχει rep σαν προαπαιτούμενο για να πάρεις κάποια καλά αντικείμενα, κάπως πρέπει να το μαζεύεις! Και μάλιστα Ό,ΤΙ ακριβώς είπες είναι τα καλά που θεωρήθηκαν κακά και βγήκαν από το παιχνίδι και ξαναμπήκαν γιατί μετά φώναζαν οι παίκτες! Εξηγούμαι: rep σε dungeon - υπήρχε στο tbc / Wotlk / cata το έβγαλαν αργότερα γιατί και καλά δε μας άρεσε αλλά τελικά αναθεωρήσαμε (οι παίκτες) και το ξαναβαλαν (δεν το ξέρω αυτό btw, αλλά για να το λέτε ότι γίνεται, σας πιστεύω) dailies - υπήρχαν λίγο πολύ σε όλες σχεδόν τις περιόδους του παιχνιδιού και γκρινιάζαμε που ήταν μόνο 25. Τώρα είναι απεριόριστα πάλι γκρίνιες (εντάξει, τα έχουν κάνει όμως σαν προαπαιτούμενα ώστε αν δεν τα κάνεις να μένεις πίσω αλλά από την άλλη κάπως πρέπει να είναι ελκυστικά αλλιώς δε θα τα έκανε κανένας) no fly zone / pvp - χαμός στο ΜΜΟ ότι με τα πετούμενα δεν υπάρχει pvp, no *world* feeling / no danger feeling. Τώρα γίνεται αυτό, γίνεται πανικός πάλι γκρινιάζουμε. Δε λέω, κάπου και οι devs περνάνε από το ένα άκρο στο άλλο... αλλά είμαστε και οι παίκτες πολύ μ****ες και δεν είμαστε με τίποτα ευχαριστημένοι ΥΓ. lroi δε *στη* λέω, πραγματικά σε νιώθω σε όλα όσα λες αλλά πρέπει να το δούμε και κάπως πιο αντικειμενικά το πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μην κάνεις dailies τρέχε ένα ηρωικό μπουντρούμι. Σε κανά χρόνο θα σαι exalted Κανένα νέο μπουντρούμι δυστυχώς. Απορώ τι σκατά σκέφτονται; Πόσο να αντέξει κάποιος να τρέχει τα ίδια 9 γαμημένα dungeons ξανά και ξανά; Δεν είναι 20 ή 25 ξέρω εγώ αλλά μόλις 9.....Εφόσον τα dungeons είναι κάτι με το οποίο ασχολείται ένα μεγάλο μέρος των παιχτών θέλωντας και μη για όλη την διάρκεια ενός xpac, θα πρέπει κάθε τόσο να προστίθενται μερικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Σε ότι αφορά την συζήτηση για F2P και τα συνδρομικά, τα περισσότερα F2P απλά δεν μπορέσανε ποτέ να γίνουν WoW. Είμαι κυνικός; Είμαι blizzολάτρης; Πείτε με ότι θέλετε. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Από το Old Republic (που εν τέλει έγινε F2P) μέχρι το Eve. Και φυσικά προτιμώ 1000 φορές να είμαι σε ένα game όπου η καφρίλα και τα 15χρονα είναι η μειονότητα παρά να μην πληρώνω και να μου σπάνε τα νεύρα στο 10λεπτο.. σωστός ο παίχτης απλά εγώ σαν χρήστης γιατί να μην επωφελειθω αυτο που λες για τα 15 δεν το έχω παρατηρήσει στο The secret world Αλλά δυστυχώς το είδα στο Τera είμαι εκεί 22 lvl priest και ενώ lvlαρω είναι κάποιοι ηλίθιοι που με gangaραν επανειλημμένος 5 lvl πάνω από μένα τυπική συμπεριφορά 15 χρόνου λίγοι μεν αλλά υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Άνοιξε το tab του char σου στα reputations, επέλεξε το faction που θες - ενεργοποιείς ένα "αστεράκι" δίπλα σε αυτό - και μπες σε queue για ηρωικό μπουντρούμι . Το πρώτο που θα τρέχεις κάθε ημέρα θα σου δίνει και reputation! Να προσθέσω εδώ ότι το πρώτο μπουντρούμι (ράντομ) σου δίνει 300 ρεπ ενώ το πρώτο ράντομ σενάριο σου δίνει 200. Εγώ που τα κάνω με 2 χαρακτήρες κάθε μέρα πάνω από 35 λεπτά σύνολο δεν κάνω. σωστός ο παίχτης απλά εγώ σαν χρήστης γιατί να μην επωφελειθω αυτο που λες για τα 15 δεν το έχω παρατηρήσει στο The secret world Αλλά δυστυχώς το είδα στο Τera είμαι εκεί 22 lvl priest και ενώ lvlαρω είναι κάποιοι ηλίθιοι που με gangaραν επανειλημμένος 5 lvl πάνω από μένα τυπική συμπεριφορά 15 χρόνου λίγοι μεν αλλά υπάρχουν Με είμαι μαζί σου σε ότι αφορά το θέμα του να επωφεληθούμε σαν παίχτες ή όχι, απλά να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν είναι WoW. Κοίτα σε ότι αφορά τα δύο που αναφέρεις, δεν έχω μπει για να ξέρω, αλλά πάρα πολλά άλλα δυστυχώς έχουν καφρίλα. Όχι ότι το WoW δεν είχε σε κάποιους σέρβερς, αλλά εν γένει σε μεγάλους σέρβερς δεν γίνεται τόσο αυτό (όσο το τρολλάρισμα). Πάντως το συγκεκριμένο το έγραψα για το θέμα που αναφέρανε φίλοι ότι δεν αρέσουν τα dailies κοκ. Κι απλά έγραψα ότι μέσα σε όλα που σου δίνει ή δεν σου δίνει το WoW είναι και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πλέον μπορείς να ανεβάσεις το rep με dungeon & scenarios περίπου 500 rep / day. Make yourself comfortable λοιπόν. Όσο για το θέμα των Hordes, είναι προφανώς θέμα server, εδώ στον Ravencrest είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Όσοι παίζουμε ξέρουμε τι θα περιμένουμε. Σου έδωσε λοιπόν εναλλακτική αφού δεν γουστάρεις dailies και νομίζω για όλους εμάς που ήθελαν ανεβάσουν alts γρήγορα. Σε ότι αφορά το looting rule, νομίζω ότι είναι μακράν το καλύτερο πλέον. Για τον καθένα από εμάς το σύστημα rollάρει για το εάν θα πάρουμε ή όχι και μετά πάλι με % εάν θα είναι του spec μας ή όχι. So simple. Σε ότι αφορά την συζήτηση για F2P και τα συνδρομικά, τα περισσότερα F2P απλά δεν μπορέσανε ποτέ να γίνουν WoW. Είμαι κυνικός; Είμαι blizzολάτρης; Πείτε με ότι θέλετε. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Από το Old Republic (που εν τέλει έγινε F2P) μέχρι το Eve. Και φυσικά προτιμώ 1000 φορές να είμαι σε ένα game όπου η καφρίλα και τα 15χρονα είναι η μειονότητα παρά να μην πληρώνω και να μου σπάνε τα νεύρα στο 10λεπτο.. θα έπρεπε να πας καμιά βόλτα από κάμποσα νετ καφε να δεις με τι άτομα πηγαίνεις στα pug και θα αναθεωρούσες στα καπάκια. Καφρίλα και 15χρονα ήταν και είναι ο ορισμός και η κατάρα του wow community. Αν νομίζεις ότι τα 2,5 φραπόγαλα τον μήνα της συνδρομής απομακρύνουν τα καφρόπουλα είσαι αφελής. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια με την φουλ casual πορεία που πήρε το wow έχει καταντήσει χωματερή με τόση σαβούρα που μάζεψε. Ημουν τυχερός που το πρόλαβα στην χρυσή ίσως εποχή του (TBC) και πέτυχα σωστά άτομα-παιχτούρες σε διάφορα guild αλλά και σε pug και σίγουρα έπαιξε ρόλο όχι μόνο η νεότητα του game αλλά και η δύσκολία του έφερνε τους παίκτες πιο κοντά. Ακόμη και σε αυτό εδώ το thread αν δεν βαριέσαι κάνε μια περατζάδα από τα ποσταρίσματα του 2006-7 και σύγκρινε τα με τα τωρινά. Νομίζεις ότι πρόκειται για άλλο παιχνιδι. 'Αλλοι παίκτες, άλλα μυαλά, άλλο επίπεδο παιχνιδιού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 θα έπρεπε να πας καμιά βόλτα από κάμποσα νετ καφε να δεις με τι άτομα πηγαίνεις στα pug και θα αναθεωρούσες στα καπάκια. Καφρίλα και 15χρονα ήταν και είναι ο ορισμός και η κατάρα του wow community. Αν νομίζεις ότι τα 2,5 φραπόγαλα τον μήνα της συνδρομής απομακρύνουν τα καφρόπουλα είσαι αφελής. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια με την φουλ casual πορεία που πήρε το wow έχει καταντήσει χωματερή με τόση σαβούρα που μάζεψε. Ημουν τυχερός που το πρόλαβα στην χρυσή ίσως εποχή του (TBC) και πέτυχα σωστά άτομα-παιχτούρες σε διάφορα guild αλλά και σε pug και σίγουρα έπαιξε ρόλο όχι μόνο η νεότητα του game αλλά και η δύσκολία του έφερνε τους παίκτες πιο κοντά. Ακόμη και σε αυτό εδώ το thread αν δεν βαριέσαι κάνε μια περατζάδα από τα ποσταρίσματα του 2006-7 και σύγκρινε τα με τα τωρινά. Νομίζεις ότι πρόκειται για άλλο παιχνιδι. 'Αλλοι παίκτες, άλλα μυαλά, άλλο επίπεδο παιχνιδιού.. Διαφωνώ κάθετα, δουλεύω σε νετκαφέ τα τελευταία 6 χρόνια, και κάποιος από τους δυο μας κάνει λάθος. ;p O μέσος όρος ηλικίας στο wow είναι αρκετά υψηλός σε σύγκριση με τα άλλα games. Από εκεί και πέρα, πόσο casual έχει καταντήσει το game δε ξέρω, αλλά αν είσαι τόσο pro, υπάρχουν hardcore guilds για να χωρέσεις. Link ur char or stfu, που λένε και τα 15χρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 θα έπρεπε να πας καμιά βόλτα από κάμποσα νετ καφε να δεις με τι άτομα πηγαίνεις στα pug και θα αναθεωρούσες στα καπάκια. Καφρίλα και 15χρονα ήταν και είναι ο ορισμός και η κατάρα του wow community. Αν νομίζεις ότι τα 2,5 φραπόγαλα τον μήνα της συνδρομής απομακρύνουν τα καφρόπουλα είσαι αφελής. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια με την φουλ casual πορεία που πήρε το wow έχει καταντήσει χωματερή με τόση σαβούρα που μάζεψε. Ημουν τυχερός που το πρόλαβα στην χρυσή ίσως εποχή του (TBC) και πέτυχα σωστά άτομα-παιχτούρες σε διάφορα guild αλλά και σε pug και σίγουρα έπαιξε ρόλο όχι μόνο η νεότητα του game αλλά και η δύσκολία του έφερνε τους παίκτες πιο κοντά. Ακόμη και σε αυτό εδώ το thread αν δεν βαριέσαι κάνε μια περατζάδα από τα ποσταρίσματα του 2006-7 και σύγκρινε τα με τα τωρινά. Νομίζεις ότι πρόκειται για άλλο παιχνιδι. 'Αλλοι παίκτες, άλλα μυαλά, άλλο επίπεδο παιχνιδιού.. Όλοι όσοι ζήσαμε εποχές tbc έχουμε να θυμόμαστε αρκετά, αλλά οι εποχές αλλάζουν. Πάντα υπήρχε καφρίλα, και τότε είχαμε κάφρους, προφανώς όσο οι εποχές περνάνε και τα ατόμα πολλαπλασιάζονται (ας μην ξεχνάμε ότι επί WoTLK και μετά, χτύπησε το WoW τους περισσότερους συνδρομητές) τόσο αυξάνονται και οι κάφροι. Επειδή δεν υπάρχει κανένα game χωρίς κάφρους, εκτός από αυτά που είναι στην pre-Alpha και δεν έχουν κυκλοφορήσει εκτός των developers, αυτό που ανέφερα κι εξακολουθώ να πιστεύω, είναι ότι το % των κάφρων επί του συνόλου των ατόμων που συναναστρέφεσαι εντός του game είναι αντιστρόφως ανάλογο με το ποσό της συνδρομής. Και μην πας στα ιντερνετ καφέ, είσαι σίγουρος ότι τα άτομα που μιλάς στο guild δεν μπορεί να κάνουν καφρίλες; Φυσικά και μπορούν, όλοι μπορούν, το θέμα είναι πόσοι εν τέλει κάνουν. Και φυσικά έχω βρεθεί κάποιες φορές με κάφρους σε pug. Πήραν δρόμο γρήγορα και χωρίς πολλά νεύρα. Οι κάφροι είναι για να γελάς όταν έχεις όρεξη και να τους προσπερνάς όταν δεν έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 το season ξεκίνησε ? αν όχι ξέρουμε πότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Νομίζω ξεκίνησε χτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 το season ξεκίνησε ? αν όχι ξέρουμε πότε? Ξεκίνησε επίσημα εχθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 ρε μάγκες σε πιο server να ξεκινήσω; και τι πράγμα pvp pve και τέτοιαλέω να κάνω λύκο deathknight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Θέλω να αναφέρω κ εγώ το loot system του LFR. Μετά από καιρό μπήκα να δω το 5.2 με τον dk μου να έχει 3-4 463ilvl αντικείμενα. Στο πρώτο LFR run σε HoF και ToES μου ρίχνει τα αντίστοιχα 483ilvl αντικείμενα. Μου είπαν από το guild ότι έχει ανέβει το chance στα pre 5.2 LFR. Λογικό. Όταν μπήκα σαν dps μπας και πάρω os gear στα 2(?) reset στα 3 raid έπεσαν 1-2 αντικείμενα; Δεν ανακαλώ. Μάλλον τρινκετ και back. Τραγική διαφορά με το drop ratio απο 463 σε 483. Αναρωτιέμαι αν παίζει ρόλο το ilvl που φοράω (και το γενικό ilvl) στα roll serverside. Δεν γίνεται να μου πέφτουν ΟΛΑ τα αντίστοιχα επιξ από μπλεδάκια και τίποτα από επικ tank gear σε dps gear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μετα απο κανα χρονο αποφασισα να ξαναξεκινησω wow. Τι λετε αξιζει πλεον το game? Το εχουν κανει καλυτερο ή χειροτερο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις