aliakas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 καλά υπάρχουν άτομα ακόμα που πληρώνουν συνδρομή με τόσα F2P διαθέσιμα πλέον ? Τα κορυφαία είναι το The secret world και το Tera χωρίς συνδρομή Το Swtor δεν το προτείνω λόγω των περιορισμών που έχει. Το wow βγάζει τα λεφτά του και τα κέρδη του με την πωλιση του κυρίως game και των expansion που κυκλοφορεί κάθε δυο χρόνια Τα χρήματα της συνδρομής είναι τα ΥΠΕΡκερδη της ετεριας η οποία έχει κάνει απόσβεση στους servers από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του game Ξεκολλάτε μην τους δίνεται τα φραγγα σας για κάτι που τωρα θα έπρεπε να είναι F2P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 τα άλλα είναι F2P επειδή υπάρχει το WoW, όχι επειδή είναι της μόδας δεν τους παίρνει να μην είναι F2P γιατί θα έπαιζαν ελάχιστοι... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αρκιβώς οπως ειπε ο ThReSh ειναι τα πράγμματα και καλως η κακως μεχρι να βγάλει η Blizzard το επόμενο mmo της (Titan ισως) δεν πρόκειται να γίνει ποτε F2P και με 9 εκ κόσμο να πληρώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Υπάρχει μια διαφορά που δεν τη λαμβάνει ο κόσμος υπόψη. Παίζοντας ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, αρχικά, θέλουν οι παίκτες fair play. Το WoW αν και επί πληρωμή, αυτό το προσφέρει. Δίνεις τη συνδρομή και εσύ και όλοι και παίζουμε όλοι με τους ίδιους κανόνες το παιχνίδι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ blizzard. Στα F2P, για να κρατηθεί ζωντανή η εκάστοτε ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή ο server επιτρέπονται donates, μικροσυναλλαγές κλπ με αποτέλεσμα αυτός που τελικά θα πληρώσει να γ****** το σύμπαν ενώ εκείνος που δεν πληρώνει, παίρνει τα @@ του. Αν πάλι ήταν όλα F2P χωρίς donates / μικροσυναλλαγές, προφανώς δε θα μπορούσε να επιβιώσει η εταιρεία. Έτσι δημιουργείται μια τρομερή ανισότητα στο παιχνίδι ώστε ο τζάμπας ξενερώνει και φεύγει. ΆΛΛΩΣΤΕ και με το d3 αυτό είναι εν μέρει το πρόβλημα απλώς στο d3 όλοι έχουν τη δυνατότητα να γίνουν καλοί χωρίς να χρειάζεται να δώσουν real money αλλά με gold και φυσικά να είναι τυχεροί, κάτι που στα F2P ΜΜΟ δεν υπάρχει ή δεν είναι τόσο προσιτό σε όλους (παράγοντας τύχη δηλαδή, να σου κάτσει κάτι να το πουλήσεις και μετά να μπορείς να αγοράσεις σε ingame currency πάρα πολύ καλά αντικείμενα). Άσε που και πάλι, δεν κάνει ένα απλό donate και αυτομάτως γίνεσαι καλύτερος των άλλων, ακόμα και το RMAH στο d3 εμπεριέχει ρίσκο και αποτελεί επιλογή του παίκτη που μπορεί και να τον βλάψει ίσως (αν δεν κάνει καλή αγορά κοκ) Από την άλλη πλευρά στο WoW πληρώνεις μια συνδρομή αλλά ΟΛΟΙ έχουν τις ίδιες δυνατότητες να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και επιπλέον σου δίνει και η εταιρεία συνεχώς και τακτικά καινούριο υλικο κλπ κλπ (μην πλατιάσουμε τώρα για την ποιότητα των υπηρεσιών κλπ). Καλώς ή κακώς το WoW είναι, όπως φαίνεται, ακόμα και σήμερα, το δημοφιλέστερο και πληρέστερο ΜΜΟ με τόσα εκατομμύρια κόσμο να παίζει, συνεπώς αν αυτό το παιχνίδι δεν έχει συνδρομή, ποιο θα έχει; Πάντως ακόμα και αν βγει το φημολογούμενο ΤΙΤΑΝ δε βλέπω να σταματάνε τη συνδρομή. Μπορεί να την αυξήσουν κιόλας αλλά όχι για το wow με ένα σκεπτικό του τύπου: 15-20 ευρώ το μήνα και έχετε πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια της blizzard από το TITAN και πίσω και φυσικά σε όλες τις υπηρεσίες κλπ. Γιατί αν το κάνουν f2p μπορεί να μην πιάσει τόσο το ΤΙΤΑΝ και να μην μεταβεί ο κόσμος από το WoW εκεί. Από την άλλη, αν σε αυτόν που πληρώνει για το wow τον βάλεις να πληρώνει 2-3-5 ευρώ παραπάνω για να μπορεί να παίζει ακόμα ένα MMO και παρέχεις διάφορες άλλες υπηρεσίες (πχ beta testing / blizzcon e-ticket / free digital game versions / vanity items - portraits / digital collectibles κλπ) τότε μπορεί και να αυξήσει τα έσοδά της στα σίγουρα και να παρέχει υπηρεσίες από τις οποίες συνολικά θα κερδίζει χωρίς να της κοστίζει πολύ. Βέβαια αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι αλλά το f2p σενάριο του wow μου φαίνεται τραβηγμένο, έτσι όπως έχει τώρα η κατάσταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αν και το wow εχει γίνει βαρετό απο ολες τις απόψεις και επαναλαμβανόμενο ειναι οπως και να το κάνουμε απο τα καλύτερα mmo ακόμα και σήμερα και αυτο που λεω πάντα ειναι οτι μπορεί να το τερματίσει μονο ο εαυτός του δηλαδή να σταματήσει η υποστήριξη απο την μαμα blizzard, δεν βλέπω με ποιο αλλο τρόπο μπορεί να πεθάνει η να το αντικαταστήσει αλλο mmo. Εγώ πάντως θα κάνω cancel την συνδρομή για ακόμη μια φορά καθε τέτοια περίοδο και θα περιμένω το επόμενο expansion, το starcraft έρχεται και πολλά αλλα παιχνίδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Στα F2P, για να κρατηθεί ζωντανή η εκάστοτε ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή ο serverεπιτρέπονται donates, μικροσυναλλαγές κλπ με αποτέλεσμα αυτός που τελικά θα πληρώσει να γ****** το σύμπαν ενώ εκείνος που δεν πληρώνει, παίρνει τα @@ του. αυτήν την περίοδο παίζω το The secret world που πρόσφατα έγινε F2P μιλάω γιαυτό που ξέρω αυτή τη στιγμή αυτό του γράφεις από πάνω δεν ισχύει για το συγκεκριμένο game αυτό που πουλάνε στο shop είναι κάτι boost xp και ρούχα για το χαρακτήρα σου τα οποία όπως καταλαβαίνεις καμία επίπτωση δεν έχουν στο gameplay εγώ αγόρασα το game τα Χριστούγεννα από το steam 20 ευρώ και τελος δεν έχω πληρώσει τπτ άλλο από τότε μπορείς να έχεις την γνώμη σου γενικά για τα F2P games αλλά για το συγκεκριμένο που παίζω εδώ και 3 μηνες ισχύουν αυτά που σου γράφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ο καινουριος τροπος looting στο LFR πρεπει να ειναι οτι πιο αθλιο εχω συναντησει οσο καιρο παιζω wow. Αρχιζει το 2ο boss στο TOES και κρασαρει το pc. Μεχρι να μπω ξανα εχουν ριξει το boss και με εχουν kickαρει. Κοιταω τις τσαντες μου και βλεπω οτι εχω κερδισει waist για dps(ειμαι healer) ενω ηδη εχω το αντιστοιχο για το spec μου. Long story short. Κερδισα item που δε χρειαζομαι ενω ημουν "afk" στο fight, και πιθανοτατα το εχασε καποιος καιμενος που και το χρειαζοταν και "προσπαθησε" για να πεσει το boss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 και πιθανοτατα το εχασε καποιος καημενος που και το χρειαζοταν και "προσπαθησε" για να πεσει το boss. Μα αν δεν κάνω λάθος με το νέο loot system δεν στερείς απο άλλο άτομο loot - ρολλάρει το σύστημα ξεχωριστά για κάθε άτομο αν θα πάρει item ή όχι, ανεξάρτητα απο τους υπόλοιπους στο group. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μα αν δεν κάνω λάθος με το νέο loot system δεν στερείς απο άλλο άτομο loot - ρολλάρει το σύστημα ξεχωριστά για κάθε άτομο αν θα πάρει item ή όχι, ανεξάρτητα απο τους υπόλοιπους στο group. Έτσι ακριβώς. Και το νέο loot system αν και μπορεί να βελτιωθεί (όπως το να μη ρίχνει αντικείμενα που έχεις ήδη), είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο που είχαμε τρελές γκρίνιες και αντί να ανεβάζει τους χαμηλού επιπέδου παίκτες, κατέβαζε και τους καλούς γιατί έμπαινες στη διαδικασία - γιατί ρολλάρεις αφού έχεις καλύτερο, ίδιο κλπ, θες να το δώσεις σε guildmate κοκ. Καλύτερα έτσι, για το LFR πάντα. Στα υπόλοιπα επίσης μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Να προσθέσω το γεγονός πως η συνδρομή σε ένα παιχνίδι ανεβάζει σημαντικά τον μέσο όρο ηλικίας των παιχτών του, πράγμα που το κάνει σαφώς πιο ποιοτικό. Επειδή τυχαίνει λόγω δουλειάς να παρατηρώ τις ηλικίες στις οποίες απευθύνονται τα παιχνίδια πολλά χρόνια τώρα, πιστέψτε με, δε θέλετε να μάθετε ποιους έχετε teamates συχνά στα ftp.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλημέρα και απο εμένα λοιπον απλα να προσθέσω οτι δεν ειναι μονο το sub Που <<αποτρεπει>> τις μικροτερες ηλικιες να παιξουν ενα παιχνιδι ειναι και το ευκολο η δυσκολο λουτ που μπορει να παρει ,,,αν ειναι πχ σαν το TERA που για να παρεις το Visionmaker gear (high end) πρεπει εκτος απο το να φαρμαρεις επι εβδομαδες ισως και μηνες νομιζω τα εν λογω πιτσιρικια θα πανε ολα στο παιχνιδι με το ποιο ευκολο gear up. Στο ΤΕΡΑ που λεω στο low level εβλεπες 40lvl βλαμενα να gnagaroun 20lvl κοσμο ΑΛΛΑ ποτε μα ποτε δεν θα μπορουσαν να πανε 60lvl κ φυσικα να ντυθουν για τι θελει προσπαθεια(να φτασεις κ μολις dingaris) στο 60 lvl και κυριως να φας πολυ ξυλο!κ οταν λεμε πολυ εννουμε πολυ! Εγω πιστευω οτι στο wow πανε ολοι λογω ποιο ευκολου gear up (εκτος HM θελει guild με @@ η να λιωσεις πραγμα που ειναι ο ιδιος λογος που σε καποια παιχνιδια σαν το ΤΕΡΑ που δεν ασχολουντε). Γενικα το f2p ειναι μια παρεξιγημενη εννοεια και φυσηκα το wow γενικα εχει καταστρεψει πολυ το κοσμο του μμο!(λογω της νοοτροποιας που εχει περασει!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ο καινουριος τροπος looting στο LFR πρεπει να ειναι οτι πιο αθλιο εχω συναντησει οσο καιρο παιζω wow. Αρχιζει το 2ο boss στο TOES και κρασαρει το pc. Μεχρι να μπω ξανα εχουν ριξει το boss και με εχουν kickαρει. Κοιταω τις τσαντες μου και βλεπω οτι εχω κερδισει waist για dps(ειμαι healer) ενω ηδη εχω το αντιστοιχο για το spec μου. Long story short. Κερδισα item που δε χρειαζομαι ενω ημουν "afk" στο fight, και πιθανοτατα το εχασε καποιος καιμενος που και το χρειαζοταν και "προσπαθησε" για να πεσει το boss. Έχω lootάρει από 5 φορές τα δυο waists του instance. Beat that Θα μπορούσε να είναι φοβερό το loot system απλά δεν θέλουν για να τρεχεις το ίδιο raid μέχρι να αξιοθουν να φτιάξουν το επόμενο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μετά και το τελευταίο Patch, το παιχνίδι πρέπει οπωσδήποτε να μετονομαστεί σε World of Warcraft Dailies. Εντάξει, δεν παλεύεται αυτό το πράγμα, πάλι dailies σε ένα νησί με άπειρους Hordes πάνω, ξύλο από παντού και τα mobs να βαράνε σαν τραίνο. Θα παρατήσω τα dailies μου φαίνεται και θα gankάρω Hordάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μετά και το τελευταίο Patch, το παιχνίδι πρέπει οπωσδήποτε να μετονομαστεί σε World of Warcraft Dailies. Εντάξει, δεν παλεύεται αυτό το πράγμα, πάλι dailies σε ένα νησί με άπειρους Hordes πάνω, ξύλο από παντού και τα mobs να βαράνε σαν τραίνο. Θα παρατήσω τα dailies μου φαίνεται και θα gankάρω Hordάδες. Πλέον μπορείς να ανεβάσεις το rep με dungeon & scenarios περίπου 500 rep / day. Make yourself comfortable λοιπόν. Όσο για το θέμα των Hordes, είναι προφανώς θέμα server, εδώ στον Ravencrest είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Όσοι παίζουμε ξέρουμε τι θα περιμένουμε. Σου έδωσε λοιπόν εναλλακτική αφού δεν γουστάρεις dailies και νομίζω για όλους εμάς που ήθελαν ανεβάσουν alts γρήγορα. Σε ότι αφορά το looting rule, νομίζω ότι είναι μακράν το καλύτερο πλέον. Για τον καθένα από εμάς το σύστημα rollάρει για το εάν θα πάρουμε ή όχι και μετά πάλι με % εάν θα είναι του spec μας ή όχι. So simple. Σε ότι αφορά την συζήτηση για F2P και τα συνδρομικά, τα περισσότερα F2P απλά δεν μπορέσανε ποτέ να γίνουν WoW. Είμαι κυνικός; Είμαι blizzολάτρης; Πείτε με ότι θέλετε. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Από το Old Republic (που εν τέλει έγινε F2P) μέχρι το Eve. Και φυσικά προτιμώ 1000 φορές να είμαι σε ένα game όπου η καφρίλα και τα 15χρονα είναι η μειονότητα παρά να μην πληρώνω και να μου σπάνε τα νεύρα στο 10λεπτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πλέον μπορείς να ανεβάσεις το rep με dungeon & scenarios περίπου 500 rep / day. Make yourself comfortable λοιπόν. Αυτό γίνεται με κάποιο tabard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις