carnag9 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 γνωριζει καποιος καποιο reputable site για account sale? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό ήτανε; ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Τα valor points μετατρέπονται σε justice στο 5.2 και αν είσαι caped θα πάρεις 1400g...... Τρομερό!!!! Εφαγες στην μάπα όλα τα γαμωnoobίδια 3 βδομάδες για να πάρεις άμεσα κάποιο item και τελικά θα βγάλεις 1400g....fail. Your wasted time value 1400g After reading your feedback and locking ourselves in dim, fluorescent-lit rooms for much deliberation, we have decided that we are NOT going to convert Valor to Justice and Justice to gold when 5.2 ships. Current Valor items will continue to require Valor in 5.2, and will be offered at a discount as listed in the PTR patch notes. Given that PvE and PvP currencies function quite a bit differently, Conquest will still convert to Honor and Honor to gold as previously discussed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mrcommander Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Παίδια ψάχνω για arena partener που να νίωθει, εχω φτασει μεχρι 1970 rating, και σκοπος μου ειναι να παω για arena master, μπορω να παίξω με destro η με holy pala αναλόγως τον partner, βρισκομαι twilight's hammer αλλα υπαρχει και η δυνατοτητα για change realm, π.μ για περισότερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 After reading your feedback and locking ourselves in dim, fluorescent-lit rooms for much deliberation, we have decided that we are NOT going to convert Valor to Justice and Justice to gold when 5.2 ships. Current Valor items will continue to require Valor in 5.2, and will be offered at a discount as listed in the PTR patch notes. Given that PvE and PvP currencies function quite a bit differently, Conquest will still convert to Honor and Honor to gold as previously discussed. Τoo late, τα μετέτρεψα όλα σε upgrade Είναι μαλάκες.....εντελώς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carnag9 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ειπαν οτι θα υπαρχει αρκετος χρονος για να τα ξαναφαρμαρεις μινς 3 βδομαδες απο τωρα ατ λιστ το πατς. δεν μου απαντησε κανεις ομως.. εχω ενα char με 8/16hc 500ilvl pve 485ilvl pvp με αλ'αρ ραβεν λορντ μινι ντιαμπλο ζεργκλινγκ χαντ οφ ανταλ vanilla pvp titles τα παντα. ενδιαφερομαι να τον δωσω για κατι ευτελες, και δεν μπορω να βρω που να ποσταρω. :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ειπαν οτι θα υπαρχει αρκετος χρονος για να τα ξαναφαρμαρεις μινς 3 βδομαδες απο τωρα ατ λιστ το πατς. δεν μου απαντησε κανεις ομως.. εχω ενα char με 8/16hc 500ilvl pve 485ilvl pvp με αλ'αρ ραβεν λορντ μινι ντιαμπλο ζεργκλινγκ χαντ οφ ανταλ vanilla pvp titles τα παντα. ενδιαφερομαι να τον δωσω για κατι ευτελες, και δεν μπορω να βρω που να ποσταρω. :-P Στις αγγελίες δοκίμασες ; Έχει αρκετά account πρως πώληση απο όσο έχει πάρει το μάτι μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 αν παιζει κανα schroll of ressurection στειλτε μου στο [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 αν παιζει κανα schroll of ressurection στειλτε μου στο [email protected]σου εστειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
light360 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρει κανεις πώς μπορώ να κάνω δώρο το MoP σ΄ ένα φιλο?? Μπήκα στο EU στορε αλλα δεν είδα gift code πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221005322 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
light360 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ αλλα πού έχει gift code ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Υποθέτω στο check out του Purchase or Gift a Game Key θα σε ρωτήσει αν θες να το κάνεις δώρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
light360 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Θέλει login όμως, έχει νόημα να βάλω το δικό μου ακακουντ ή θα το χρεώσει σε μένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/6712712794#4 ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις