chill Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Για το 5.2. δεν θα πάρω θέση μιας και δεν έχω μπει ptr και θέλω να το δω live. Στο 5.1. και μετά από περίπου 500 matches στην 2άρα σε χαμηλά ratings (1700) έχω να πω ότι ο paladin είναι ο καλύτερος healer. Pala>Druid>Shaman>Priest>Monk η σειρά που τους βάζω. Ο Monk στην τελευταία θέση όχι απαραίτητα γιατί είναι κακός healer αλλά γιατί δεν έχει γίνει "master" από μέρους παιχτών. Αυτός που είναι κακός είναι ο disc priest μετά βεβαιότητας. Ωραία mechanics, λατεύω το playstyle αλλά δεν μπορούν να λάμψουν στην 2άρα.....και το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τρελά mana probs ένας αντίστοιχου επιπέδου druid ή pala θα σπάσει πλάκα μαζί του. Το cyclone είναι ισχυρό όπλο το δε chain cc από μέρους pala σε βγάζει off από την μάχη. Ο συμπαίχτης μου τα χει πάρει τόσο με τους pala που κάνει /afk πριν ξεκινήσει η μάχη Η 2άρα είναι unbalance το χουν δηλώσει εδώ και χρόνια και γι'αυτό το λόγω μετακομίζω για να δοκιμάσω την τύχη μου στην 3άρα (warrior/mage/priest combo). Το pvp είναι το μόνο που γουστάρω στο παιχνίδι παρόλα τα unbalances του......Το να πάω να κάνω n wipes για ένα hk boss όχι απλά δεν μου λέει κάτι αλλά το θεωρώ βλακώδες. LFR και πολύ είναι. Οι monks διαβάζω ότι θα πάρουν ένα ring of "something" το οποίο είναι group 8sec disarm/5 sec silence.....Ε α γαμήσου blizz να πουμε. Για τον priest είμαι απλά περίεργος να δω το solace spell, θετικότατο το γεγονός ότι 2 mandatory glyphs πλέον γίνονται base spells αλλά όσο το atonement υποφέρει από το resilience δεν μπορώ να αισιοδοξώ. Σε healing power υπολείπομαι των άλλων class αν δεν μπορώ αυτήν την αδυναμία μου να την ισορροπήσω μέσω dps ε κλάιν. Εκεί που πραγματικά κάνω παπάδες είναι στα rgb. Πρώτη φορά έπαιξα αυτό το ΣΚ rgb με randoms. Ε κάναμε ένα 6-0 με 3 perfection και όλους τους αγώνες εναντίον guilds και όχι randoms.......Το synergy μεταξύ μας ήταν τέτοιο που ανταλλάξαμε bnet ids και θα το κάνουμε συχνά. Εδώ ο disc είναι θεούλης.....τουλάχιστον για όσο ακόμα κρατάει το spirit shell+poh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Στο 5.2. οι rogues γίνονται......casters Melee class; Close combat fights; Hell no, 20yrd απόσταση και σε όποιον αρέσει. 5 μήνες τώρα τους κάνω πλάκα με τον clothα μου, ήρθε η ώρα της επιστροφής στο godmode. Warriors nerfed to the ground.....και κλασσικά οι αλλαγές των mages.....reverted Typical blizzard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 LF arena dps partner(s) για 2αρα, 3αρα στο 5.2. Malevolent geared, class αδιάφορο, realm medium/high, alliance faction, με όσο το δυνατόν μικρότερη ενασχόληση με το pve κ ενδιαφέρον για δημιουργία rbg team. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σε ποιον realm μωρή λούγκρα? Αν έρθεις Ragnaros μαζί μου, το ψήνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αδιάφορο το realm μωρή απλά να μην είναι dead. Θα πήγαινα εκεί που σου πα αλλα ο άλλος έχει επικεντρωθεί pve και μου χει σπάσει τις μπάλες, σιχτιρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Για ragnaros που πήγαν οι δικοί μου, μου λένε ότι είναι πίτα από κόσμο. Ετοιμασου για εκεί! Μπες και εδώ να διαβάσεις για τη νέα σου guild, κάνουν και rbg αβέρτα κάποια groups, έχουν και λαό, είμαστε και 6-7 Έλληνες εκεί, τρελό γέλιο. http://vexguild.net/Guild.aspx?GuildID=284654&TabID=2388081 Εικοσάρικο για να είμαστε μαζί σε realm δίνω ευχαρίστως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 PVP gear έχεις μωρή;@@ αφού δεν έχεις logάρει εδώ και κάτι μήνες...... Στον ragnaros θέλω ο char σου να ονομαζεται Vionikosvyntra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mrcommander Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Χθες δεν ειχα τι να κανω και μπηκα κανα 2 ΒG και εκανα το πρωτο μου Site: http://www.youtube.com/watch?v=TaWm1QIevSc">βιντεο πως σας φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ωραίος! Αγαπάμε Holymen, μισούμε destro Για έναν περιέργο λόγο οποιοδήποτε tree πλην του affliction στον lock μου φαίνεται twisted. Το moonkin τι ακριβώς ευελπιστούσε και ήθελε duel ; Το addon με τις μπάρες των dots πως λέγεται; Χρησιμοποιώ το affdots για την ώρα αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτό που βλέπω. Ενδεικτικό της ξεφτίλας των dps....ο alt μου σε ένα από τα πρώτα του raid χωρίς το απαιτούμενο καν ilvl470, 2ος στο dmg στο Sha Boss.......Αν μπορέσω να κάνω catch-up στο 5.2. αναφορικά με το pvp ο priest θα γίνει alt μετά από 8 χρόνια. Έχω κατακαυλώσει με το worlοκι......DOTΕΣ ΠΑΝΤΟΥ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Το addon με τις μπάρες των dots πως λέγεται; Χρησιμοποιώ το affdots για την ώρα αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτό που βλέπω. http://www.curse.com/addons/wow/fortexorcist (αν βλέπω καλά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mrcommander Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ναι φιλε μου, αυτο ειναι το addon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τα valor points μετατρέπονται σε justice στο 5.2 και αν είσαι caped θα πάρεις 1400g...... Τρομερό!!!! Εφαγες στην μάπα όλα τα γαμωnoobίδια 3 βδομάδες για να πάρεις άμεσα κάποιο item και τελικά θα βγάλεις 1400g....fail. Your wasted time value 1400g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 κανε τα dailies αμα δεν 8ες τα noobs στα ποδια σου >< Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Το χουμε ξαναπεί, Exalted με όλη την pandaria από τον πρώτο μήνα.....και έφαγα τέτοιο burn out που ούτε να τα ξαναδώ δεν θέλω. Τα έφαγα στην μάπα με σκοπό τα vanity items και τα mounts, δεν μιλάμε για τρέλα ποιοτικό gaming που σου προσφέρει έστω και μικρή ευχαρίστηση. Μια μπούρδα και μισή είναι τα dailies. Το θέμα εδώ δεν είναι ούτε τα factions, ούτε οι κακοί παίχτες....η μαλακία που βαράει την blizz είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemenos2003 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Σε 2 βδομάδες καπου πήρε το μάτι μου το 5.2. Ε τότε λέω να βάλω και κάρτα να δώ και τις αλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις