tehAllantin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τhis is money, friend! πανκσουέσιον ιζ ιμπόρταντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sT0Wz-TI41E Φακ πανκσουέσιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Οταν μπορώ να κάνω κάτι σε 5 λεπτά το προτιμώ απο το να το κάνω σε 15 ιδίως όταν αυτο αφορά το 500στο run σε dungeon για valor. Δεν είναι σπάνιο φαίνομενο dps με λιγότερο απο 15k...μην πω και 10. Ε συγνώμη αλλα με τέτοιο κόσμο προσωπικά δεν θέλω να παίζω. Time is money friend που λένε και τα goblins ποιος σε υποχρεώνει ? την επόμενη φορά leave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κάνα σχόλιο για το remove 2200 rating για το elite gear,δε βλέπω ... Δεν το προσέξατε η δε σας χάλασε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mayhem- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Έχω βλέψεις να ξεκινήσω PeVePe με τον DK μου,σκέφτομαι να παίξω Frost ή Unholy(προς Frost κλείνω,τον ξέρω πιο καλά όταν έπαιζα στο WotLK) γιατί Blood pvp = εμετός = δεν έχεις ιδέα από pvp,δεν κάνω αυτά που κράζω...παρόλα αυτά θέλω να ξέρω αν πρέπει να κάνω pvp με Dual Weild σαν Frost και τι presence να βάλω? pvp πάντα έτσι? ευχαριστώ μάγκες και αμαζόνες μου(αν υπάρχει καμια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ... ευχαριστώ μάγκες και αμαζόνες μου(αν υπάρχει καμια) To αντίστοιχο του "μάγκες" για τις γυναίκες είναι το "αμαζόνες"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ποιος σε υποχρεώνει ? την επόμενη φορά leave 30 λεπτά wait time για να μπορέσω να ξαναμπώ στο queue ξανά αφενός και αφετερου το φαινόμενο που αναφέρω με τα άχρηστα dps τείνει να γίνει ο κανόνας......και χωρίς deserter δηλαδή πάλι τα ίδια σκατά θα βρω μπροστά μου. Και η λύση του kick δεν είναι εφικτή....να γράψω ως reason bad dps; Δεν νομίζω τα υπόλοιπα bad dps να το δεκτούν Θα μου πεις βρες 4 άτομα να capάρεις τα valor asap.....δυστυχώς όμως παίζω περίεργες ώρες. Λύση υπάρχει από μέρους blizz, καταγραφή των logs και match group ανάλογα των ικανοτήτων (αν μπορούμε να πουμε ως ικανότητα το να πατάς 5-10 γαμώκουμπα σωστά). Με τα dailies έχω τελειώσει εδώ και κάτι μήνες, ευελπιστώ σε κανένα νεο rep grind που να δίνει valor μπας και ελαχιστοποιήσω την όλη διαδικασία του "play with scrubs". Κάνα σχόλιο για το remove 2200 rating για το elite gear,δε βλέπω ... Δεν το προσέξατε η δε σας χάλασε? Ανάμικτα συναισθήματα. Λύνει προβλήματα του τρόπου που λειτουργεί το rating αυτή τη στιγμή, δίνει λύσεις σε αρκετά ζητήματα της arena αλλά είμαι πάντα της άποψης ότι όσοι είναι καλύτεροι πρέπει να ανταμοίβονται περισσότερο. Σε καλό δρόμο την βλέπω την αλλαγή μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mayhem- Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 να στε καλά ρε παιδιά για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ε αν δεν παίζει κανένας Dk τι θέλεις να σου κάνουμε, να ρολάρουμε έναν asap για να σου αποκαλύψουμε τα μυστικά του? Χώσου εδώ και ξεκίνα το διάβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μετά από 3 χρόνια κοντά επιστρέφω σε pvp realm, τον Grim Batol. Θα πονέσει το transfer λόγω πληθώρας chars. Τουλάχιστον θα τα βγάλω σε gold μιας και θα διαθέσω κοντά στα 150k gold, όλα μου τα φράγκα για να αγοράσω φτηνά items από τον server μου και να τα πουλήσω εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σας, Οποιος παιζει στον Kazzak Eu PVP server και ψαχνει για PvE guild ας μου whisparei in game /w Eldolil or Apelpisia Ειμαστε int guild σε casual φαση με λογικο progress Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Οταν μπορώ να κάνω κάτι σε 5 λεπτά το προτιμώ απο το να το κάνω σε 15 ιδίως όταν αυτο αφορά το 500στο run σε dungeon για valor. Δεν είναι σπάνιο φαίνομενο dps με λιγότερο απο 15k...μην πω και 10. Ε συγνώμη αλλα με τέτοιο κόσμο προσωπικά δεν θέλω να παίζω. Time is money friend που λένε και τα goblins 15K και 10K?...πωωω δεν ξανακράζω κανέναν που βγάζει 25Κ-30Κ πλέον (αναλογικά με το gear που φοράνε πάντα, όχι για κάποιον που μόλις ding-αρε 90) εγώ αυτό που κάνω με τον main για να ξεμπερδεύω ανώδυνα, είναι να τρέχω τα 5 LFR όπου αν και δεν θέλω κάποιο drop,μπορώ να σπάσω και κάποιο item για sha crystal και 1 Random Heroic την μέρα για να πάρω το 80αρι...πολύ καλύτερο από το να σπαμάρω Heroic με 40 valor/run Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εγώ τα random hc τα καθαρίζω σχεδόν μόνος μου, ninja pull το σύμπαν, δε πα να είναι afk οι άλλοι. Τα τανκ βρίζουν για aggro, τα healer λένε gogo. Άμα κάτσει τανκάρει κιόλας ο πάτερ μου, με 500k hp μπαίνω μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά με το τέλος όλων των rep dailies έχω πάψει να ασχολούμαι με το VP cap. Έχω να πάρω ακόμη items 2-3 για το tank spec μου αλλά μια χαρά πάω και με τα 476 που έχω επάνω μου. Ούτως η αλλιώς έτσι όπως κάνουμε εμείς το progress σαν guild δεν έχουμε θέμα να είμαστε full geared κοκ. Με την ηρεμία μας, με τα wipes μας. Ο χρόνος κυλάει αργά στον Ravencrest Ποτέ δεν ήμουν φίλος των 5αριών, τα καλύτερα 5άρια τα έχω κάνει 4-6 το πρωί μετά από έξοδο. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Είναι τόσο ξενερωτικό να βλέπεις κόσμο να έχει classes που βγάζουν για πλάκα dps και να κάνεις ένα 5άρι του 10λέπτου ένα 25λεπτο. Και το leave ή το vote kick είναι λύση για όσους έχουν κάποιο χρόνο να παίξουν. Όταν μπαίνεις για να πάρεις τα 80 VP και έχεις 30 λεπτά, τότε δεν έχεις χρόνο ούτε για πλάκωμα με τον κάθε βλάκα που δεν έχει ιδέα πώς να παίξει τον χαρακτήρα του, ούτε για να reportaρεις το κάθε BOT στα bg's ούτε να κάνεις leave και να φας το deserter. Όσο για το lfr, οκ, εάν δεν ήταν το rep του Black Prince που μπαίνω αραιά και που για να sigils ούτε που θα είχα πατήσει. VP cap? No thanks, έαν έχω όρεξη να μπω σε κανένα σεναριάκι με άτομα από το guild (για να πάρει και κανα χρήμα η gbank), κανένα 5άρι μετά από τα raids (για να ξεδώσουμε από τα wipes), άντε και κανένα lfr για τα Sigils. ΥΓ. Γνωρίζοντας τον κόσμο του PvP τώρα τελευταία και διαβάζοντας τις αλλαγές, από αυτά που ξέρω (ότι ξέρω λόγω noobias ) μάλλον θετικά βλέπω (όχι μόνο το 2200 rating, αλλά και οι λοιπές αλλαγές). Υποθέτω ότι οι PvPάδες του site θα έχουν περισσότερη εμπειρία και γνώση (άρα και πιο εξειδικευμένη κρίση και λογική για τις αλλαγές) για να την παραθέσουν εδώ να μάθουμε κι εμείς τίποτις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ΥΓ. Γνωρίζοντας τον κόσμο του PvP τώρα τελευταία και διαβάζοντας τις αλλαγές, από αυτά που ξέρω (ότι ξέρω λόγω noobias ) μάλλον θετικά βλέπω γελάει ο κόσμος με τις αλλαγές σε Warrior και Resto Druids που κάνουν (ουσιαστικά boost και όχι nerf)...τα παλικάρια εκεί στην Bliz ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ για το unbalance στις κλάσεις που επικρατεί...διάβαζα μια συνέντευξη ενός dev και παραδέχτηκε το αυτονόητο...ότι η 2 vs 2 arena δεν είναι balanced (σωωωωωωωπα)...από healers PvP αυτήν την στιγμή? druid >>> Holy Pala >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Priest,Shamans,Monks κλασμένοι όσο δεν πάει...δεν νομίζω να ασχολείται πλέον κανείς σοβαρά με PvP και rating...στο μόνο που ελπίζω, είναι καμιά μανούρα OWPvP στην νέα περιοχή του 5.2 και με τα flight mounts να απαγορεύονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις