spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 δες τα προσωπικά σου μηνύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 τι είναι πάλι αυτό με τα item upgrades? Με το που βγήκε το καταργούν ? Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν έχει γίνει το game . Τουλάχιστον όσοι έχουν κάνει item upgrade με valor το κρατάνε το upgrade ή γυρίζουν πίσω? Της τρελής γίνεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mayhem- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Blizzard ειναι αυτη...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dungeon master Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 δεν καταργούν το item upgrade, όπως δήλωσε ο street θα το δουλέυουν μόνο στα ενδιάμεσα, νεκρά από πλευράς content patches όπως ήταν το 5.1. Λογικό μιας και δεν έχει νόημα να βγαίνει content patch, να χρειάζεται η μάζα 4-5 μήνες να φουλάρει νέο gear, και να έχει να φαρμάρει vp και για το item upgrade. Το καρότο θα μπαίνει στις περιόδους "πείνας" μόνο, εκεί που πραγματικά χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Καταργούν εντελώς το item upgrade.Ο npc εξαφανίζεται στο 5.2 και ανάλογα το feedback θα σκεφτούν αν το ξάνα κάνουν implement. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Γιατι έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα με τον συγκεκριμένο npc; Αφού θα μπουν νέα items με μεγαλύτερο ilvl, farmable με νέα reputations και valor τι να το κάνουμε το upgrade στο gear που θα αντικατασταθεί; Προσωπικά ένα 2/2 upgrade έκανα σε ένα sha touched όπλο και παρόλο που capάρω valor κάθε βδομάδα ακόμα δεν εχω πάρει όλο το gear που χρειάζομαι απο τους npcs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 άνοιξα το παρατημένο ακάου μου για να το δώσω σε ένα φιλαράκι. Ανοίγω και δεν βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ το agility heirloom set + 2 x haste trinkets + το Agility combat sword. Πιθανότατα τα είχα στο mail μεταξύ druid κ rogue. Στέλνω τικετ με ημερομηνίες κλπ... εδιτ. Το ίδιο μου είχε συμβει χρόνια πριν με το 2hand mace. Τελικά το πήρα πίσω (χωρίς το κρουσέντερ φυσικά ) Tι να πεις... Η κάτω βόλτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Η απάντηση από κάτω... φοβερή ιδέα, μόνος σου τη σκέφτηκες;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Κι εμένα εξαφανίστηκαν με κάποιο περίεργο τρόπο όλα τα heilrooms μου, αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Όταν τρώτε άκυρα από τους GM's σε κάποιο request,κατευθείαν email στους supervisors Θέλει κ λίγα social skills,πείτε πόσο απρόθυμος να εξυπηρετήσει ήταν ο game master που επικοινώνησε μαζί σας προηγουμένως,πως φίλοι σας είχαν το ίδιο request με εσάς αλλά σε αντίθεση με εσάς αυτοί το είδαν να πραγματοποιείται,γίνετε λίγο δραματικοί κλπ κλπ και θα σας κάνουν ότι ζητήσετε! Το email αυτό είναι για feedback όσων αφορά την αντιμετώπισή σας από τους normal GM's,καθώς και για θέματα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν λόγο limited access. [email protected] Πρόσφατα πήρα τα ονόματα από το perma banned account πίσω,για να τα χρησιμοποιήσω σε νέο account,ενώ φίλος έφαγε άκυρο από GM με in game ticket! Good luck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Δεν μπορώ με τίποτα να ανεβάσω το ilvl.Είτε heroic είτε scenario δεν πέφτει κανένα αντικείμενο για τον rogue μου.Έχει μείνει καμιά εβδομάδα χρόνος ακόμα πείτε καμιά ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αγόρασε crafted ή παίξε με pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ή παίξε με pvp. Και άσε τους 4* άλλους μαλάκες να σε κάνουν carry στο dungeon!!!! *σε ιδανική περίπτωση. Συνήθως ο μαλάκας είναι ένας το πολύ δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Σιγά το damage που χρειάζεται στα dungeon, άσε που με τα pvp παίζει να κόβει περισσότερο από τα πρασινοτέτοια.. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Οταν μπορώ να κάνω κάτι σε 5 λεπτά το προτιμώ απο το να το κάνω σε 15 ιδίως όταν αυτο αφορά το 500στο run σε dungeon για valor. Δεν είναι σπάνιο φαίνομενο dps με λιγότερο απο 15k...μην πω και 10. Ε συγνώμη αλλα με τέτοιο κόσμο προσωπικά δεν θέλω να παίζω. Time is money friend που λένε και τα goblins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις