pj2501 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 οκ αν καποιος αλλος μπορει να στιλει scroll of ressurestion γιατι απο τον προηγουμενο φιλο δεν μου ηρθε ποτε. το mail ειναι [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Σου έστειλα και εγώ. Υπ' όψην πρέπει να είναι το mail του bnet account. @enfeel : για πες τι παίχτηκε με τα trinkets! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Chill, δημοσιεύτηκε σε public section γνωστού forum η ντούπα από ένα τύπο που ήταν στην ομάδα (RaoV) που την βρήκε. με οδηγίες, βίντεο, απ' όλα. (ουσιαστικά δεν είναι dupe, αλλά rollback) Ε, μέσα από την - public ξαναλέω ε! -συζήτηση βρέθηκε τρόπος να φτιαχτούν άπειρα darkmoon cards, προσπερνώντας το cooldown μέσω ενός bugged herb, το οποίο πουλώντας το σε vendor σε συγκεκριμένο στιγμή του cast, σε έκανε rollback και σου έμεναν και τα mats, και δεν είχες cooldown σε ότι craftarες. Νομίζω δούλευε και με living steel, και στην farm για herbs. Προσωπικά, αν και έβλεπα "live" το θέμα όλο το σουκού, δεν το άγγιξα καθόλου. Ήταν σίγουρο perma ban, χωρίς πολλά - πολλά. Λίγοι γρήγοροι βγάλαν αρκετό χρήμα πάντως - εντός, και εκτός game. @ Pj2501 σου ξαναέστειλα και εγώ @enfeel μήπως είναι θέμα του δίσκου σου; Αν έχεις ελεύθερο χώρο σε άλλο δίσκο, μετακίνησε όλο το φάκελο του WoW πακέτο όπως είναι, έστω για δοκιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αχ τι μου θυμίζετε!!!! Κάντε quit το game όσο έχετε καιρό ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αχ τι μου θυμίζετε!!!! Κάντε quit το game όσο έχετε καιρό ακόμη... ????? ο λόγος ;!;!;!;!;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να ρωτήσω , πόσα θα πρέπει να πληρώσω(πληρώνω) και κάθε πότε ....Ευχαιριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 πιστεύω ότι στο google θα έβρισκες την απάντηση μόνος σου εντός 30 δευτερολέπτων... https://www.skroutz.gr/c/875/video_game_cards.html?from=catspan&keyphrase=wow υπάρχει και η λύση της πιστωτικής κάρτας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 πιστεύω ότι στο google θα έβρισκες την απάντηση μόνος σου εντός 30 δευτερολέπτων... https://www.skroutz.gr/c/875/video_game_cards.html?from=catspan&keyphrase=wow υπάρχει και η λύση της πιστωτικής κάρτας... μου πήρε λιγότερο και μετά από 10 ώρες δουλείας, back to my cave now Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ναι , δηλαδή κάθε 60 μέρες θα πρέπει να την ανανεεώνω με 22 ευρώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 yeap, είτε να πληρώνεις με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη αυτόματα μηνιαία ή κατευθείαν εξάμηνη/ετήσια νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς κ να αγοράζεις με gold από κινέζους η παίχτες.Οι κινέζοι είναι πιο ακριβοί 30-60k ανάλογα το server για 2μηνες,παίχτες βρίσκεις κ με 20k. Πέραν αυτού,12.99e είναι το μήνα με πιστωτική/χρεωστική η paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Φάση για free και privates servers παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 dhoug εσύ είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις