ultralisk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 εντάξει θα τους νερφάρει η Bliz...σε 3 μήνες όμως βλέπεις βρήκαν το burst τους φυσιολογικό όπως είπαν σε κάποιο τελευταίο τους interview ώρες ώρες απορώ αν έχουν δοκιμάσει το ίδιο τους το παιχνίδι σε pvp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 γεια σας.Πηρε ο αδερφος μου το wow battlechest που ηταν στα 7 ευρω και του ειπαν οτι εχει μεσα 2 expansion packs και 1 μηνα subscription δωρεαν.Σε αλλο καταστημα ομως μου ειπαν οτι η συνδρομη ενεργοποιειται μολις αγορασω 60 μερες subscription.Ξερει κανεις τι ισχυει τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Απλά κατά την δημιουργία λογαριασμού σου ζητάει με ποιο τρόπο θα πληρώσεις μετά το πέρας του πρώτου μήνα. Βάζεις την πιστωτική σου και cancel subscription στα καπάκια - δεν θα σου τραβήξει χρήματα - ή βάζεις μια κάρτα. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις και μια fake credit card για να παίξεις των δωρεάν μήνα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μιας και μιλάτε για OP....πάρτε ως παράδειγμα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=r5Gz46DRXDs Arena 1 vs 2 - Arms Warrior OP? 1 vs 2, By Ezionn - WoW MoP Patch 5.1 - upload 25/12 απλά αίσχος Αστεία πράγματα. Το ξαναπαράτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Όταν το overpowerness ενός class συνδιάζεται με το outplay από πλευράς παίχτη θα έχουμε videάκι σαν το παραπάνω. Οι warriors και οι mages είναι οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν αυτό. Μια επίσκεψη στο pvp section των official fora θα σας πείσει. Πάντως και εγώ μπορώ να solάρω δυο critters αν πιάσω crits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα δεν ξέρω τι έγινε με την κωλοblizz αλλά arena δεν παίξαμε ούτε ένα game vs team στο ίδιο rating. Ξεκινήσαμε γύρω στα 1570....πέσαμε στα τάρταρα και το φτάσαμε λίγο πάνω από 1650. ΌΛΑ τα teams από 100 μέχρι 600!!!! rating πάνω μας. Εκτός από τα imbalances στα class έχουμε πλέον και ότι να ναι matchmaking. Και εις ανώτερα blizz..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έβαλά και εγώ 1 μήνα τώρα στις γιορτές και έχω πρόβλημα με το view distance.Τί στο καλό; Είμαι έξω απο το auction house στο mailbox και δεν μπορώ να δω αυτούς που είναι μέσα.Αυτό δεν συμβαίνει μόνο εκεί αλλά γενικότερα.Τη ρύθμιση είτε την έχω low είτε ultra δεν έχει καμιά διαφορά μόνο στην ομίχλη.Έτσι είναι σε όλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έβαλά και εγώ 1 μήνα τώρα στις γιορτές και έχω πρόβλημα με το view distance.Τί στο καλό; Είμαι έξω απο το auction house στο mailbox και δεν μπορώ να δω αυτούς που είναι μέσα.Αυτό δεν συμβαίνει μόνο εκεί αλλά γενικότερα.Τη ρύθμιση είτε την έχω low είτε ultra δεν έχει καμιά διαφορά μόνο στην ομίχλη.Έτσι είναι σε όλους; Τι εννοείς δεν μπορείς να τους δεις? Σαν ομίχλη φάση; Ανέβασε κάνα screenshot να καταλάβουμε για να βοηθήσουμε κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή στην πρώτη εικόνα υπάρχουν μέσα παίκτες οι οποίοι δε φαίνονται, σωστά; Χωρίς να ξέρω 100% αλλά δε νομίζω ότι έχει σχέση με το view distance ή κάποια τέτοια ρύθμιση. Συνήθως τέτοια "κόλπα" μου κάνει εμένα μόλις μπω στο παιχνίδι για μερικα δευτερόλεπτα μέχρι να στρώσει. Αυτο συμβαίνει μόνο σε εκείνη την περιοχή ή και αλλού; Δηλαδή παίζει σε battleground ή σε ανοιχτή περιοχή να μη βλέπεις από μακριά τους άλλους παίκτες ή συμβαίνει μόνο όταν είσαι εσύ έξω από ένα κτίριο και οι άλλοι είναι μέσα; Αν εσύ είσαι μέσα, βλέπεις τους άλλους έξω; Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε λίγο με τις ρυθμίσεις στα γραφικά, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Επίσης, αν δεν το στρώσεις, ρώτα στο φόρουμ της blizzard στο technical support περιγράφοντας αναλυτικά το πρόβλημα και τι κινήσεις έκανες για να το διορθώσεις μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Στα battleground είναι εντάξει τους βλέπω.Αυτό γίνεται πάντού και μέσα σε κτίρια και έξω εμένα όμως δεν στρώνει μένει έτσι και δεν είναι οτι δεν έχει παίκτες.Full είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 μπορει καποιος να μου castarei ενα scroll of ressurection? email : [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 σου έστειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω αλλα δε βλεπω κατι προς το παρον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Στα battleground είναι εντάξει τους βλέπω.Αυτό γίνεται πάντού και μέσα σε κτίρια και έξω εμένα όμως δεν στρώνει μένει έτσι και δεν είναι οτι δεν έχει παίκτες.Full είναι. Πρέπει να είναι κάποιο bug με το view distance.Στο horde μου παθαίνω ακρινώς το ίδιο στο AH στην Orgri,alliance είμαι οκ οπότε υποθέτω δεν έχει να κάνει με εσένα. Πρέπει να πας πολύ πολύ κοντά για να εμφανιστούν! Επίσης δεν ξέρω αν δοκίμασε κανείς τη dupa με τα darkmoon trinkets..είχαμε massive banwaves χτες βράδυ από τη blizzard! Σε account του 2005 και μετά από τόσα χρόνια,ντρέπομαι να πω ότι την πάτησα ... Perma ban μετά από 8 χρόνια,oh well ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις