evkar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 πραγματικά , τώρα o frost είναι top , αλλά θέλει.......γκάτς για να παίξεις σωστά , όπως και κάθε mage και άσε να λένε τα άλλα class ότι είναι εύκολο , ούτε arcane δεν είναι εύκολο πλέον και καλά έκανε η blizz .Εκτός κι αν συμβιβάζεσαι με 30κ dps με 480 gear (ναι, τοχω δει κιαυτό , τι διάολο πάταγε ήθελε νάξερα) και τον είχανε και σε guild που ήθελε να ρίξει winlord , muhahahaha. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Chill βλέπω ότι το overpowerness του lamest class atm δεν σε απασχολεί ...υποθέτω ότι ο γατούλης (που δεν πρόλαβε να κάνει νιάου) είναι αντίστοιχα σε κάποιο φορουμ και κλαίγεται για τους warriors που σε κατεβάζουν σε 4-5 sec Σε ποιον αναφέρεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2012 από Doug21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 παύλο να περάσω να πάρω ένα δάνειο? ένας παλιός φίλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 βασικά λίγα είναι, τα πιο πολλά τα άφησα / είναι gbank και τα έδωσα σε φίλους. αυτά κράτησα μόνο για lvl up αν παίξω ξανά Λίγα είναι λέει ο μασόνος!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Σε ποιον αναφέρεσαι? στον Chill και στο θέμα με τον γατούλη που δεν πρόλαβε να κάνει νιάου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 νεκρα σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 οταν το νημα καταληγει σε QQ , OMG , WTF ,evil blizz nerfed my class περιμενεις και συμμετοχη στην μιζερια του αλλου ; καποιοι απλα ποτε δεν εμαθαν να απολαμβανουν ενα game σε ολο το ευρος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 οταν το νημα καταληγει σε QQ , OMG , WTF ,evil blizz nerfed my class περιμενεις και συμμετοχη στην μιζερια του αλλου ; καποιοι απλα ποτε δεν εμαθαν να απολαμβανουν ενα game σε ολο το ευρος του. στους servers αναφερόμουν εγώ, αλλά συμφωνώ. (Δεν νομίζω ότι είναι τόσο qq εδώ, κάνουν και λιγάκι πλάκα τα παιδιά μεταξύ τους - ε αν άλλαζε και λιγάκι το τι συζητιέται τις τελευταίες σελίδες καλό θα ήταν, αλλά δεν μας βλέπω και τους υπόλοιπους να ποστάρουμε κάτι διαφορετικό ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Τόσα χρόνια τώρα, δεν ασχολούμουν με το pvp, είτε γιατί δεν έχω τα κατάλληλα skills, είτε γιατί δεν μου άρεσε σαν ιδέα, εν πάσει περιπτώσει το απέφευγα. Εχθές, δεν ξέρω πώς μου ήρθε και ξεκίνησα κάτι bg's. Αυτό ήταν, κόλλησα με τις ώρες. Κι ας τρώγαμε την μία ήττα μετά την άλλη. Μετά αρένα με guildmate. Εκεί να δεις αδερφάκι μου. Μοιράσαμε τσάμπα conquests. 30 ματς, 7 νίκες. Warr Arms εγώ, Fire Mage ο guild mate, ούτε τα απλά για pvp δεν είχαμε επάνω μας. Κι όμως, τόση πλάκα είχα καιρό να κάνω. Με κάθε νίκη (δεν ήταν και πολλές) γινόταν πανικός σε πανηγύρια. Τες πα, δεν ξέρω καν ποιοι chars είναι OP και τα τοιάυτα. Είδα όμως ότι ακόμη και αυτούς που αναφέρετε σαν OP τους πήραμε και τους σηκώσαμε στις νίκες, ενώ μας τσακίσανε σε άλλα arena-matches και άλλοι chars. Πιστεύω ότι πρώτα έρχονται τα skills και μετά το Class/spec. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για να πιστεύει ο καθένας ότι τον αδικήσανε αντί να σκεφτεί ότι υπάρχουν και καλύτεροι από αυτόν κάπου εκεί έξω. ΥΓ. Ξέρει κανένας από πότε είναι κάτω το WoW? Προσπαθώ να κάνω login εδώ και καμία ώρα και απλά δεν γίνεται. Έχει βγάλει και το μηνυματάκι στα breaking news, είναι κάτω και το battle.net όλα καλά δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ειναι κανα 15ωρο λεει που ειναι κατω οι servers απ' οσο διαβασα στο φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mayhem- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρει κανένας από πότε είναι κάτω το WoW? Προσπαθώ να κάνω login εδώ και καμία ώρα και απλά δεν γίνεται. Έχει βγάλει και το μηνυματάκι στα breaking news, είναι κάτω και το battle.net όλα καλά δλδ εγω που πηγα να μπω στις 11 το πρωι ηταν off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Τες πα, δεν ξέρω καν ποιοι chars είναι OP και τα τοιάυτα. Είδα όμως ότι ακόμη και αυτούς που αναφέρετε σαν OP τους πήραμε και τους σηκώσαμε στις νίκες, ενώ μας τσακίσανε σε άλλα arena-matches και άλλοι chars. Πιστεύω ότι πρώτα έρχονται τα skills και μετά το Class/spec. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για να πιστεύει ο καθένας ότι τον αδικήσανε αντί να σκεφτεί ότι υπάρχουν και καλύτεροι από αυτόν κάπου εκεί έξω. Στα χαμηλά rate είναι φυσιολογικό να κερδίζετε και να χάνετε από οποιοδήποτε combo, οι μισοί είναι ντυμένοι pve και οι άλλοι μισοί άμπαλοι. Ανεβαίνοντας όμως αρχίζει και μιλάει το class, και όχι το skill, στα 1600+ θα το διαπιστώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Στα χαμηλά rate είναι φυσιολογικό να κερδίζετε και να χάνετε από οποιοδήποτε combo, οι μισοί είναι ντυμένοι pve και οι άλλοι μισοί άμπαλοι. Ανεβαίνοντας όμως αρχίζει και μιλάει το class, και όχι το skill, στα 1600+ θα το διαπιστώσεις. Αδερφέ, εάν φτάσω στα 1600+ θα κάνω μάλλον ένα τάμα ίσα με το μπόι μου (καλά μη φανταστείς και τίποτα τρελά ψηλό :Ρ)... Αλλά εν γένει εγώ συγκαταλέγομαι στους άμπαλους στα PvP οπότε δεν πά να έχω τον πιο OP class, άμπαλος θα μείνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και μιλάτε για OP....πάρτε ως παράδειγμα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=r5Gz46DRXDs Arena 1 vs 2 - Arms Warrior OP? 1 vs 2, By Ezionn - WoW MoP Patch 5.1 - upload 25/12 απλά αίσχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις