varemenos2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 που με 2 macros γαμάνε το σύμπαν. Ποια ειναι αυτα τα 2 macros? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 παιδια, με τι κουμπια παιζετε? εγω μολις αρχισα και προσπαθω να βρω τι με βολευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ποιό balance; Παίζω 8 χρόνια, όταν λέω δεν έπαιξα στο cata εννοώ arena. Ο priest ήταν OP vanilla, όταν το class το έπαιζαν τρεις και ο κούκος. Τότε που ήταν Ο healer και κάτι γατάκια και loladins ήταν απλά κομπάρσοι για buffs που και πολύ τους ήταν. Το OP του συνεχίστηκε και την πρώτη εβδομάδα του BC όταν και το POM ήταν χωρίς cooldown. Δεν έπεφτες με Τ Ι Π Ο Τ Α. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η κάτω βόλτα, γιατί έπρεπε οι κομπάρσοι να βρουν raiding spot και καταλήξαμε στο σήμερα με τα συνεχές buffs σε όλους τους άλλους πλην priest (healingwise pvp). Καταλαβαίνω ότι πάντα θα υπάρχουν fotm αλλά η σημερινή κατάσταση είναι τραγική. Βάλε μου 1dps ίσης αξίας και ένα gosu priest vs άλλον μέτριο healer στην 2άρα. 99% το team του άλλου healer θα κερδίσει. Τον μοναδικό healer που βλέπω απέναντι μου και χαίρομαι είναι guess what....PRIEST, μιας και δεν παίζει να χάσω. Η arena είναι ολόκληρη ιστορία. Αφού δεν μπορούν να επιτύχουν balance, ας κάνουν την arena, class match. Τα teams π.χ. warrior/priest vs warrior/priest και μόνο. Εκεί να δούμε τι αξίζει ο καθένας πραγματικά. Και επιτέλους τα macros θα πρέπει να μην είναι usable στην arena. Κάτι κουλάδια mages πρέπει να μείνουν στο να φτιάχνουν conjured food πως να το κάνουμε, που με 2 macros γαμάνε το σύμπαν. Κατά τα λοιπά ξεκίνησα monk....έχω lvlάρει όλες τις classes, τόσο γαμάτη δεν ξανάγινε. Τον έχω brewmaster, συνέχεια dungeons και καραγουστάρω. Επιτέλους μπορώ να τιμωρώ τα κακά dps μιας και λόγω atonement με τον priest δεν μπορώ. Τι έγινε κύριως θες να pullάρεις......ok ROLL πίσω και tankαρε το μόνος σου. Η τραγική κατάσταση των dps συνεχίζεται και στα χαμηλά lvl's. Με τον disc 1-2 σε κάθε 5άρι.....(και όχι με κανά τρελό dps 40-45k) ε το κέρατο μου και με το tank το ίδιο. Το dps θα πρέπει να αποθηκεύεται με κάποιον τρόπο από το παιχνίδι. Οι κακοί παίχτες με τους κακούς, οι καλοί με τους καλούς. Μια ζωή θα σέρνω παίχτες μέσα στα μπουντρούμια; Είτε είμαι πολύ καλός για το παιχνίδι είτε μερικοί gamers φτιάχτηκαν αποκλειστικά για pacman. QQ over and out Αυτό με το dps όντως είναι τραγικό..Lvlάρω χαλαρά ένα Warrior Tank από 45 τον έχω παέι 55 μόνο με dungeons και είμαι σταθερά και μακράν πρωτος σε dps..Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι μου έχουν τύχει 2 γκρουπ από τα οποία 2 τύποι στο ένα mage και στο άλλο rogue να μου κάνουν ακριβώς την ίδια ερώτηση: How the hell you do so much dmg??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μα το φαινόμενο αυτό των dps δεν είναι μόνο στα μικρά lvls....παντού είναι. Κακός παίχτης δύσκολα θα γίνει healer ή tank γιατί ο n00bισμός του εκεί δεν θα μπορεί να κρυφτεί, so καταλήγουν στο dps με ότι αυτό συνεπάγεται. Warrior έχω να lvlάρω από vanilla, βλέπω πάντως τον συμπαίχτη μου που ναι tank πως είναι σταθερά 1ος σε όλα τα 5άρια. Ο lowbie monk μου εντάξει δεν ξέρω αλλά μου δίνει την αίσθηση πως χαλαρά θα μπορούσα να βγάλω solo ένα 5άρι για το lvl του, πράγμα που έχω σκοπό να δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες. Εξάλλου 20lvls (30 μέχρι 50lvl) που έχω πάρει μέσα σε dungeons, πάντα 3 άνιωθους είχα για dps δίπλα μου (αν βγάζαν μαζί το 50% του συνολικού damage παίζει να τους έλεγα και μπράβο....αλλά δεν ) και ο healer μόνιμα afk γιατί ο monk είναι μπουρί. Σήμερα Παρασκευή ημέρα arena. Βρίσκουμε frostmage, γάτα. Ρίχνουμε την γάτα πριν προλάβει να πει νιάου και μένει ο mage με μένα και τον warrior, εγώ σχεδόν full ο warrior στο 60% (έχει 390k με το pwf, do the maths). Από το 60% μέσα σε ένα gc τον πάει στο 3% με 60% resilience!!!!Και ο warrior με shieldwall.......Ευτυχώς έπαιξα voidshift instantly γιατί ειδάλως θα χε χαθεί ένα δικό μας game λόγω του overpowerness του mage. Και μετά καθόμαστε και ασχολούμαστε για το αν πρέπει ή όχι να πέσει nerfbat στους νερουλάδες. Σκασμός erwdios σε βλέπω @doug, δεν σε πιάνω....για κάντο πιο λιανά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 @doug, δεν σε πιάνω....για κάντο πιο λιανά; εννοω τι κουμπια εχετε βαλει (αν εχετε αλλαξει τα default) για να περπατατε και να κανετε τα attacks κτλ. Γιατι εγω ας πουμε το βρισκω δυσκολο να κουνιεμαι με WASD και να χτυπαω ανετα με 1-9 γιατι καπου τα δαχτυλα μπερδευονται, κι απλα ηθελα να δω τι χρησιμοποιει ο καθενας και τι ειναι πιο βολικο μετα που θα αρχισουν οι σοβαρες οι μαχες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Καμία αλλαγή για μένα. Έχω εντελώς διαφορετικό UI από αυτό της blizz (google LUI) αλλά κίνηση με wasd και κάποια ελάχιστα keybinds στο G19 keyboard μου. Αποκλείεται πάντως να χρειαστεί να παίζεις με 9 spells "πιάνο" οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς. Θέμα εξάσκησης είναι τα πάντα. Ας πούμε εγώ overusάρω το mouse.....ε δεν χρειάζεται ούτε να δω που θα το κινήσω και που αντιστοιχεί τι, μηχανικά εντελώς. 5.2. -Deep Freeze Spells which benefit from Shatter will break this effect. To the ground baby and fuck you very much!!!! 8 χρόνια ομολογώ πως δεν μου χε ξανατύχει να τελειώσω bg χωρίς η μια παράταξη να μην πάρει ούτε ένα kill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mayhem- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Κάτι κουλάδια mages πρέπει να μείνουν στο να φτιάχνουν conjured food πως να το κάνουμε, που με 2 macros γαμάνε το σύμπαν. ενώ όλα τα λες σωστά εδώ είσαι λάθος φιλε μου,μπορεί να παίζω από TBC Rogue,Lock και Warrior μονο,αλλα τα μαγάκια κουλαδια δεν τα λες...μπορεί να είναι εμετικοί και να πρήζουν μπάλες(προσωπικά δεν είχα σοβαρό πρόβλημα εναντίων τους στο PvP)αλλα υπάρχουν πιο εμετικά class στο PvP από τους Μάγους,για παράδειγμα όλοι οι DK που παιζουν σαν Blood και τα Healeria που δεν πέφτουν ποτε,ειδικά κάτι Παλαντινια!!! το πρώτο PvP nerf πρέπει να πέσει στους στα Healeria πρωτα,μετα στους Blood και μετά να κοιτάξουν τα αλλα Class και δεν γαμάνε το σύμπαν με 2 macros θέλει και λίγο νιωσιμο,αν τύχεις σε έναν σοβαρό Mage μπορεί να σε ξεφτιλίσει(δεν το λέω σε σένα προσωπικά γενικά μιλάω) άνετα σε 2 v 1...ένας Lock σωστός πρήζει πιο πολύ απ ότι ένας Mage αλλα ποτε δεν τον ξανάκαναν τόσο OP όσο στο TBC αλλα δεν ξενερώνω και με Rogue και Lock τους λιώνω !!! @doug εγώ προσωπικά φιλε μου παίζω με 1-5,Q,E,R,T,F,G,X,C,V και middle click για Skills σε οτι class παιζω και εχω τα F1-F4 για κανα Active trinket και κινούμε με WASD όλα είναι θέμα συνήθειας όπως είπε και ο Chill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Οι healers έχουμε το battle fatigue πλέον, 15% reduction στο pvp heal την στιγμή που το burst είναι στα ύψη. Και άλλο tunning down? Blood DK δεν έχω δει στην 2άρα ούτε για δείγμα αλλά για τα τρελά αγόρια με τα plate θα συμφωνήσω. 3 cc, plate, bubble, blessing of protection, instant heals, σπάνε μπάλες. Τα ίδια και ο druid που δεν τον πιάνεις που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω (πάρε και ένα nerf στο symbiosis και εσύ για να γουστάρεις). Ο priest τι άλλο nerf να φάει; Είναι ο μοναδικός healer όπου τα heals του επηρρεάζονται από το resilience γιατί δεν είναι το κλασσικό healing bot που πρέπει να παίξει πίσω. Πρέπει να κάνει dps για να πάρει το evangelism και να healάρει μέσω atonement. Σκας 15k holy fire instant, wow (λολ) και healάρεις αντίστοιχα. Το spectral guise έφαγε νέρφα και είναι σχεδόν άχρηστο και όλοι τα defence mechanics dispellable και με τεράστια cds. Εκτός αυτών μας εχουν αφαιρέσει mind control, mana burn και το dispell έχει 8 sec cd .....Πιο κάτω δεν πάει λέμε. Αυτό που βλέπω από μεριάς blizz για την ώρα στο 5.2. είναι ότι αντί να πάει τον priest στα επίπεδα των άλλων healers κατεβάζει τους άλλους healers στα επίπεδα του priest. Δεν με χαλάει γιατί έχω μάθει πια να παίζω όντας το weakest class αλλά αν το burst μείνει το ίδιο σε αριθμούς...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 για να μπω λίγο στη κουβέντα , θα πω ότι ο συμφορίτης chill έχει δίκιο για τους priest .Αυτό που έχει γίνει χρόνια τώρα με τους priest δεν έχει προηγούμενο. Vanilla ήταν το κύριο heal class και μετά το ξεσκίσανε . Σήμερα είναι απλά για τα πανηγύρια . Διαφωνώ όμως με τους mages .Στην προσπάθειά της η μαλ........blizz να τους νερφάρει (ειδικά τους Fire ) τα σκάτωσε κυριολεκτικά . Τόσα χρόνια δεν έχω ξαναδεί πιο RNG dependet class και δεν πρέπει να υπάρχει και άλλο . Το συγκεκριμένο spec απλά δεν παίζεται . Το΄λένε και κορυφαίοι magαδες; στα hcguilds . Κατά τα άλλα εύκολη class οι μάγοι δεν είναι ( το Arcane spec ήταν στο cata όχι όμως τώρα ) αν βέβαια θες να παίζεις σωστά . Τώρα αν έχετε τον tank πάνω απο τους dpsers στο recount σίγουρα κάτι δεν πάει καλά , και αλλάξτε group ή guild .Μιλάω πάντα για pve . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 PvE, δεν είναι για τα πανηγύρια.....αντιθέτως θα έλεγα ότι είναι στην καλύτερη του φάση μετά από vanilla. Ειδικά ο disc χάρη στο atonement ξεχωρίζει. Healάρει εξαιρετικά και συμβάλει στο dps. Κανένας άλλος healer δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αυτήν ακριβώς την ιδιομορφία του πληρώνει στο pvp μιας και τα heals από το dps υποφέρουν από το resilience. Και αν πας να παίξεις στα ίσια οποιονδήποτε άλλο healer. θα χάσεις και σε survivability και σε mana regen και σε cc και σε healing power. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Chill βλέπω ότι το overpowerness του lamest class atm δεν σε απασχολεί ...υποθέτω ότι ο γατούλης (που δεν πρόλαβε να κάνει νιάου) είναι αντίστοιχα σε κάποιο φορουμ και κλαίγεται για τους warriors που σε κατεβάζουν σε 4-5 sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 μια ιδέα πως είναι το χάος... ravencrest + cross servers = 30 fps @ ultra και μιλάμε για pc που μπορεί να παίξει τα πάντα στα ultra στα 60+ fps (με την κάρτα γραφικών o/c στα 1κ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 531k gold λέει. Ει ψιτ alliance του ravencrest μην πάτε στο dwarf με την κόκκινη στολή για δώρα. Στον santa zfour να πάτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 βασικά λίγα είναι, τα πιο πολλά τα άφησα / είναι gbank και τα έδωσα σε φίλους. αυτά κράτησα μόνο για lvl up αν παίξω ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ο Frost mage δεν είναι τόσο απλός στο παίξιμο όσο νομίζουν μερικοί. Θέλει skill για να είσαι καλός. Το λέω εγώ ως mage που από pvp δεν σκαμπάζω πολλά και απλά μπαίνω arena για να caparw. Στο 5.2 θα φάει ακόμα περισσότερο nerf. Ας πουμε εμένα με λιώνουν οι περισσότεροι frost γιατί πολύ απλά ξέρουν να παίζουν. Εγώ δεν ξέρω μιας και ασχολούμαι με pve. Μερικοί το έχουν λιώσει το pvp και ξέρουν να χειρίζονται κατάλληλα τα όπλα που (είχε) ο Frost στο οπλοστάσιο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις