Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

O druid έχει.....iceblock?

Πρώτη φορά το είδαμε αυτό στην arena και όχι μια φορά αλλά δύο με διαφορετικούς druids. Μείναμε μαλάκες.

Σήμερα έπεσα σε outdoor pvp 1vs1 από warrior με 3 hits. Και όχι άξαφνα, ας το πούμε "σαν duel". 3 hits πραγματικά, τα 2 με PS πάνω μου.......και μιλάμε για 65% pvp resilience (ήτοι 8500-8700 δεν θυμάμαι ακριβώς). Η λέξη unbalanced είναι πολύ φτωχή για να περιγράψει το pvp του παιχνιδιου.

Ευτηχώς που υπάρχουν και τα bg's και ξεδίνουμε με τα n00bίδια.....γιατί υπάρχουν και κάτι n00bίδια πραγματικά από άλλο πλανήτη.

Αυτός ο affliction lock πόσο bellozero skill απαιτεί; Παίζω με τον δικό μου, 8 χρόνια στο game κάτι τόσο ezmode δεν έχω ξαναδεί. Μιλάμε το class απευθήνεται σε retarded players. Δεν απαιτεί ίχνος skill......ΙΧΝΟΣ!!!! Θέλω να δοκιμάσω demo/destro γιατί affli δεν παλεύεται με τίποτα. Lvl 86 και βγάζω περί τα 30k dps single target με μούφαgear. Ξεφτίλα spec πραγματικά. Με 4 κουμπιά και μόνο γαμάς το σύμπαν. Αν αυτό στην blizz το θεωρούν gameplay τι να πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα druid παίρνουν iceblock με symbiosis από mage..

Εγώ αυτή την εβδομάδα λέω να μπω με pve arena. Αφού και με pvp που μπαίνω άκλαυτος πάω, ας έχω το passive 40% res αλλά και +10k sp μπας και χαντακώσω κανέναν στο burst.

Το destro είναι ακόμα πιο εύκολο από το affli!

3 skill και 2 cooldowns, απλά δε βγάζει πολύ dmg γενικότερα.

Πάντως το lock είναι καλύτερο farm machine και από το druid ε, μπορεί να καβαλάς και να ξεκαβαλάς mount, αλλά αφήνεις και το personal tank σου να δέρνει ότι σε aggrarei και εσύ μαζεύεις ανενόχλητος! ;p

Σήμερα έπεσα σε outdoor pvp 1vs1 από warrior με 3 hits. Και όχι άξαφνα, ας το πούμε "σαν duel". 3 hits πραγματικά, τα 2 με PS πάνω μου.......και μιλάμε για 65% pvp resilience (ήτοι 8500-8700 δεν θυμάμαι ακριβώς). Η λέξη unbalanced είναι πολύ φτωχή για να περιγράψει το pvp του παιχνιδιου..

κατα τ' άλλα νερφάρανε τους Warriors...πλέον είτε 2 vs 2 αρένα είτε 3 vs 3 ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ warriors...η πλάκα είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι καν ντυμένοι...με 320Κ ζωή και σε εξαφανίζουν

δεύτερο joke class atm οι resto druids...όσο heal και να κάνουν απλά δεν μένουν ΠΟΤΕ από mana

πραγματικά το pvp αυτήν την στιγμή είναι για 3-4 classes...οι υπόλοιποι στον καιάδα

Liopyr.....και μεις στο symbiosis το ρίξαμε την πρώτη φορά. Την δεύτερη δεν ήταν όμως σε team με mage. Ο συμπαίχτης μου χτύπαγε το γραφείο του εκείνη την ώρα, rage φάση γιατί μας είχαν γαμήσει πατώκορφα. Χάσαμε 150 rating this week.

Αν πας pve arena....δεν έχεις τύχη. Με το που ανοίξει η arena θα σαι νεκρός.

Tους warriors τους nerfάρανε τελικά όσο buffάραν τους priests. Με 30% healing reduction λόγω του battle fatigue ο priest δεν είναι πια το χειρότερo class για αρένα......απλά είναι ντροπή η δυνατότητα του να μπαίνει για pvp.

Ο warrior για τον οποίο σας λέω χτες. Ήμουν pvp enable questαρα και έμπαινα για κανένα bg. Στην pandαρια φορούσα το pve set φυσικά. O warrior - orc - με χτυπάει αλλά δεν μου την πέφτει και μου έκανε /beg σε φάση να βάλω το pvp gear. Το βάζω, γεμίζω hp ο warrior απέναντι......του ρίχνω την dota....dead in the blink of an eye. Με ξεφτίλισε :)

ωραιος ρε μαν,Blood DK και λογικα 2 Healeria να λαμπαδιαζουν...Balance

ίσα ρε. Εγώ και ένας guildie SP, και αυτός δεν ήταν πάντα δίπλα μου (γιατί δεν ένιωθα και πολύ). 2-3 φορές τη γλύτωσα με 10κ hp. Σίγουρα θυμάμαι από 2 rogues τη μία και 1 hunter και X .. Ακούς εκεί που θα με πεις και μποτάκι..

ίσα ρε. Εγώ και ένας guildie SP, και αυτός δεν ήταν πάντα δίπλα μου (γιατί δεν ένιωθα και πολύ). 2-3 φορές τη γλύτωσα με 10κ hp. Σίγουρα θυμάμαι από 2 rogues τη μία και 1 hunter και X .. Ακούς εκεί που θα με πεις και μποτάκι..

δεν σε είπα μποτάκι και ούτε σου επιτέθηκα,την αλήθεια είπα,οι blood dk είναι unbalanced από το Cataclysm στο PvP όπως και να χει

άμα δεν δεις blood dk σε arena και bg θα γκρεμιστεί φούρνος

όποιος παίζει blood dk σε αρένα δεν νιώθει απλά που πάνε τα τέσσερα από pvp για να παίζει αυτό το spec...σαν να κλέβεις από εκκλησία...για λύπηση πραγματικά

bg πάει και έρχεται για πολλούς λόγους

Boo fackin hoo, δεν μπορώ να κάνω 1shot τους warriors....ρε άντε γειά να πούμε!!!

Tους warriors τους nerfάρανε τελικά όσο buffάραν τους priests. Με 30% healing reduction λόγω του battle fatigue ο priest δεν είναι πια το χειρότερo class για αρένα......απλά είναι ντροπή η δυνατότητα του να μπαίνει για pvp.

Ο warrior για τον οποίο σας λέω χτες. Ήμουν pvp enable questαρα και έμπαινα για κανένα bg. Στην pandαρια φορούσα το pve set φυσικά. O warrior - orc - με χτυπάει αλλά δεν μου την πέφτει και μου έκανε /beg σε φάση να βάλω το pvp gear. Το βάζω, γεμίζω hp ο warrior απέναντι......του ρίχνω την dota....dead in the blink of an eye. Με ξεφτίλισε :)

Ρούφα το τρομπόνι γιατί μου το έπαιζες και υπεράνω να πούμε. :devil:

Ρε n00bίδι δεν έχεις την στοιχειώδη αντίληψη να καταλάβεις ότι εγώ παίζω με τον πιο underpowered healer του παιχνιδιού ενώ εσύ με το εδώ και 12 seasons OP class......Warrior δεν έχω, ότι και να κάνω. Εσύ από την άλλη έχεις όλα τα εργαλεία για τους κουλούς και still αποτυγχάνεις και κλαίς. Ffs δηλαδή n0000000000000000b :lol:

Στο ξανάπα, ο disc μέχρι και πριν τρεις μήνες ήταν τούμπανο και δεν έπεφτε ούτε με σφαίρες. Για τον sp τα είπαμε, άσε λοιπόν την κλάψα και τούφα το τρομπόνι, όπως σου αξίζει! :lol:

Καλά ρε κωλόnoobο, δεν έπαιξες καθόλου Cata και θέλεις τώρα να μιλήσουμε και σοβαρά για balance και τα σχετικά?

Μια ζωή στο κλάμα για τους παπάδες σε θυμάμαι.

Πες εκεί ότι ασχολείσαι σοβαρά, μόνο όταν buffάρουν τους priests κι άσε τα παπατζιλίκια αναπηρίδη :lol:

Τουλάχιστον ο mage κάνει ένα poly, μια nova, ένα blink, ένα invisibility αν τα βρει σκούρα :). Ο άλλος ο καημένος o priest τι κάνει?

Για του λόγου το αληθές δηλαδή, κοίτα από πότε κλαις, να σου δώκω ώμο μωρή πετούγια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιό balance;

Παίζω 8 χρόνια, όταν λέω δεν έπαιξα στο cata εννοώ arena. Ο priest ήταν OP vanilla, όταν το class το έπαιζαν τρεις και ο κούκος. Τότε που ήταν Ο healer και κάτι γατάκια και loladins ήταν απλά κομπάρσοι για buffs που και πολύ τους ήταν. Το OP του συνεχίστηκε και την πρώτη εβδομάδα του BC όταν και το POM ήταν χωρίς cooldown. Δεν έπεφτες με Τ Ι Π Ο Τ Α. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η κάτω βόλτα, γιατί έπρεπε οι κομπάρσοι να βρουν raiding spot και καταλήξαμε στο σήμερα με τα συνεχές buffs σε όλους τους άλλους πλην priest (healingwise pvp).

Καταλαβαίνω ότι πάντα θα υπάρχουν fotm αλλά η σημερινή κατάσταση είναι τραγική. Βάλε μου 1dps ίσης αξίας και ένα gosu priest vs άλλον μέτριο healer στην 2άρα. 99% το team του άλλου healer θα κερδίσει. Τον μοναδικό healer που βλέπω απέναντι μου και χαίρομαι είναι guess what....PRIEST, μιας και δεν παίζει να χάσω.

Η arena είναι ολόκληρη ιστορία. Αφού δεν μπορούν να επιτύχουν balance, ας κάνουν την arena, class match. Τα teams π.χ. warrior/priest vs warrior/priest και μόνο. Εκεί να δούμε τι αξίζει ο καθένας πραγματικά. Και επιτέλους τα macros θα πρέπει να μην είναι usable στην arena. Κάτι κουλάδια mages πρέπει να μείνουν στο να φτιάχνουν conjured food πως να το κάνουμε, που με 2 macros γαμάνε το σύμπαν.

Κατά τα λοιπά ξεκίνησα monk....έχω lvlάρει όλες τις classes, τόσο γαμάτη δεν ξανάγινε. Τον έχω brewmaster, συνέχεια dungeons και καραγουστάρω. Επιτέλους μπορώ να τιμωρώ τα κακά dps μιας και λόγω atonement με τον priest δεν μπορώ. Τι έγινε κύριoς θες να pullάρεις......ok ROLL πίσω και tankαρε το μόνος σου.

Η τραγική κατάσταση των dps συνεχίζεται και στα χαμηλά lvl's. Με τον disc 1-2 σε κάθε 5άρι.....(και όχι με κανά τρελό dps 40-45k) ε το κέρατο μου και με το tank το ίδιο. Το dps θα πρέπει να αποθηκεύεται με κάποιον τρόπο από το παιχνίδι. Οι κακοί παίχτες με τους κακούς, οι καλοί με τους καλούς. Μια ζωή θα σέρνω παίχτες μέσα στα μπουντρούμια; Είτε είμαι πολύ καλός για το παιχνίδι είτε μερικοί gamers φτιάχτηκαν αποκλειστικά για pacman.

QQ over and out

Επεξ/σία από chill
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...