liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Συνήθως όσοι όσοι έχουν πολλά achie παίζουν με social style, εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να έχεις χρόνο να κυνηγάς όλα τα world events, quests, battle pets κλπ. όταν αφιερώνεις ήδη μπόλικο χρόνο σε raid progress - arena - rbg. Ίσως αυτό το σύστημα να ήταν πιο δίκαιο αν οι πόντοι αυξάνονταν με το βαθμό δυσκολίας, από τη στιγμή όμως που το /hug και το battlemaster δίνουν από 10 points, ε πως να το πάρεις στα σοβαρά. Εγώ είμαι μόνο με 8,5k, και αν εξαιρέσεις κάποια pvp που κυνήγησα επειδή με είχαν τσαντίσει, όλα τα άλλα ήταν κατά λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 για τα παλια instances τα achievments στα έδιναν μονο αν εχεις Lootάρει κάτι απο last boss . Δηλαδή αν ειχες κανει clear π.χ AQ40 αλλα δν ειχες αντικειμενο απο cthun δεν παίρνεις κανένα achievment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ είμαι μόνο με 8' date='5k[/quote'] Μην τολμήσεις να ξαναγράψεις στο topic.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 beat that mofo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Beat wut? O εδώ και 3 xpacs justicar δεν ασχολείται με bg's........ Μην τα πάρω πάλι και θυμηθώ ότι vanilla που έλιωνα bg's δεν έπαιρνα ως healer καν kills. Μαλακισμένη blizzard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 To Justicar είναι το αντίστοιχο του Conqueror; (σιγά το achie)! Ειδικά τότε που λες, που υπήρχαν λιγότερα bg τα φάρμαρες και πιο εύκολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Gz για το conqueror το.....2012 Προχτές να ούμε και εγώ πήγα με άλλα 4 άτομα και μαμήσαμε τον lich king hk!!!!!! Νταξ αργήσαμε 4 χρόνια αλλά klain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Στο cata ξεκίνησα να παίζω ε, συγνώμη που δε το πήρα πιο νωρίς χωρίς να παίζω. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ναι ρε man δεκτό. Ωστόσο μάθε 5 πράγματα για το pvp προ liopyr εποχής για να αντηληφθεις την αξία του για τις παλιοσειρες -κάποτε τα battlegrounds ήταν realm only -το queue -ας το πούμε έτσι,ουσιαστικά η αναμονή για να ξεκινήσει η μάχη- γινόταν έξω απο το entrance των bgs (ashenvale για wsg, arathi highlands για ab κλπ). Μερικες φορες η αναμονη ηταν ωρες αλλες φορες....neverending.Ισως να χες προλάβει battlemaster εποχές αλλα δεν παίρνω κ όρκο -οι μάχες στο av κρατούσαν αν όχι μέρες πολλές πολλές ώρες. Εμπαινες σήμερα κοιμόσουν πηγαίνες δουλειά γυρνάγες κ έτρεχε ακόμα το ίδιο ακριβώς bg. Κάποιοι τελείωναν av session με μερικές χιλιάδες kills -wsg δεν υπήρχε increased dmg στον FC ούτε time να τρέχει. Ωρες ατέλειωτες και εκεί -το reputation λιγοστό για τις νίκες αν έρχονταν μετά απο ώρες επι ωρών, επαιζες με τα marks για λίγο rep Και πιθανόν πολλά αλλα που εχω ξεχάσει. Είναι πολύ σημαντικό το ποτέ κανείς κάτι σε ενα mmo. Το justicar για σένα είναι το τίποτα και easy, για μένα είναι παρά πολλά -δεν εχω αλλάξει title όσα χρόνια το εχω- και απαιτητικότατο achievement. Αν είσαι κ alliance ακόμα πιο δύσκολο ;p Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 beat that mofo! Και μετά καθόμαστε και συζητάμε για imba classes. Α ρε πάγαινε παραπέρα να πούμε, που μου αμολούσες το pain και έπαιρνες το kill, κλεφτοkillά. Νομίζεις τα ξεχάσαμε τα καμωματά σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 το Shadow Word: Death εννοείς...ο ορισμός του κλεφτο-kill...απόλαυση όταν το κάνω (για μένα, όχι για τους άλλους) με τον SP μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ναι, αυτή τη σκατοντότα εννοώ που αν είσαι χαμηλά, είναι instant kill... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Brawler´s guild ή αλλιώς screw u healers. Είμαι disc με off holy rank 3. Pve gear ok ilv 484, proper glyphed για dps, full buffed, food και haste elixir. Με το disc το ooze fight απλά δεν βγαίνει,λόγω χαμηλού dps. Με holy και περίπου 50k dps φτάνω στο 5-10% και πέθαινω απο το enrage. Πάλι κανείς δεν σκέφτηκε όσους παίζουν healer. Με το ζόρι shadow....έ όχι ρε πουστη. Ευτυχώς το invite είναι account wide...και σε καμία βδομάδα θα 90αρισει ο skilless lock μου ο οποίος στα 86 βγάζει με gtp gear 35k dps για να τελειώνει η παπαριά. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ωστόσο ποιο είναι το reward από αυτό το πράμα ακριβώς?...ούτε που έχω ασχοληθεί καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Nada πέραν του epenis achievement του 8 rank Το δικό μου reward θα ναι ενα free invite που παίρνεις στο 7 rank για έναν φιλο που δεν έχει gold παρόλο που παίζει 24/7....raider μέχρι τελικης πτώσης με 2 chars. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις