Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κλαψ λυγμ φρρρρρρρ

http://www.youtube.com/watch?v=aoXrd3_3fYI

Αφιερωμένο

PS Μην μιλάτε οι τραγόπαπες για imba class που κάθε shadow σου αμολούσε μία dota στο κεφάλι και μετά έτρεχε γύρω, γύρω χασκογελώντας, όταν εμείς ψοφούσαμε αργά, αργά. Και μην ξεχνάς ότι μέχρι πρότινος κι εγώ disc έπαιζα και γμούσα και έδερνα, αλλά χαλάστηκα που τον πέταξαν στα τάρταρα γι' αυτό δεν ασχολήθηκα μέχρι σήμερα.

Αν είναι ο mage OP τι να πούμε για τον hunter που φέρνει και τη ζούγκλα μαζί του. Διακόσια pet να σκάνε από παντού.

Για τους warriors μην τα ξαναλέμε. Για τους Palatards το ίδιο. Και αποκτήσαμε και τον shaman τώρα που αμολάει τα σκυλιά και το φλογοpet και δεν προλαβαίνεις να δεις τι έγινε.

QQ ρε, που θέλουν κι άλλο nerf οι μάγοι, θα σας γλεντάμε μια ζωή νιαμου τραγοπαποί :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όπως βλέπεις είπα ότι ήταν OP στο Cata αλλά τι να περιμένω από Palatard το δεύτερο πιο πολυπαιγμένο class atm σε αρένα...bubble anyone? :-D

Ναι bubble που ειναι αχρηστο απεναντι σε warrior - druid - priest οντως εχεις δικαιο..... Και με 5 min cd

Nerf στους σπας@ρχιδες mage.

Απαραδεκτη η Blizzard!! Προσπαθησα αρκετες φορες να κανω upgrade το cata σε MOP και μου εβγαζε error! τους πειρα σημερα τηλ μεσω skype και μου παν πως υπαρχει προβλημα με την τραπεζα μαλλον γιατο δεν μπορυν να παρουν τα λεφτα, πειρα τηλ στην τραπεζα και μου ειπαν πως ολα ειναι οκ! Πηγαινω λοιπον να δω το υπόλοιπο του λογαριασμου μου και βλεπω οτι καποιος εχει τραβιξει 19,99 ευρο οσο κοστιζει το MOP δλδ!!!! τωρα εχω στηλει ticket εδω και 2 ωρες αλλα με χουν στο γραψιμο κανονικα!!! Τι να κανω παιδες? καμια ιδεα?

PS Μην μιλάτε οι τραγόπαπες για imba class που κάθε shadow σου αμολούσε μία dota στο κεφάλι και μετά έτρεχε γύρω, γύρω χασκογελώντας, όταν εμείς ψοφούσαμε αργά, αργά.

Man, seriously, δε γίνεται να ψοφήσεις από μία dota.

Και afk να είσαι, παίζει το health regen να είναι περισσότερο από το damage της..

Ευτυχώς που μπηκε το 5.1 για κάπως στρωσατε .... :-) :-)

1ο class που εμφανίζεται στις αρένες warrior (σχεδόν 20%, 1 στους 5 λέμε), 2ο class οι Palatards, 6ο οι μάγοι

HATERS GONNA HATE :-D :-D

• Super Moderators

Man, seriously, δε γίνεται να ψοφήσεις από μία dota.

Και afk να είσαι, παίζει το health regen να είναι περισσότερο από το damage της..

λογικά μιλούσε για vanilla...

Και στο catalysm ο priest σπαμμαρε τις ντοτες του και ετρεχε, τωρα καμια σχεσητο pain δεν κανει σχεδον τιποτα. Παντως εγω θυμαμαι μια περιοδο επι ΤΒC που εβλεπες κατι premade με Locs που σε εριχναν σε 5 secs μονο με dotes.

Vanilla ο sp ήταν OP. Γιατί; Γιατί ο priest ήταν το class με το μικρότερη παρουσία στο παιχνίδι. Και δεν μιλάμε για μια περίοδο που όλοι οι healers ήταν in par αλλά για μια περίοδο που ο priest ήταν O healer και όλοι οι υπόλοιποι κομπάρσοι. Raid spot σε sp ήταν ανέκδοτο τότε. Το sp ήταν το cookie για να παίξεις priest. Ήταν facemelter στο lvl up, dingαρε 60 και μετά holy με holy nova 31 talent points spell.

Χτες ξόδεψα 28k+ gold για να πάρω invite στο brawler's guild. Είναι τρισμέγιστη μπούρδα. Καταρχάς ως healer δεν έχεις ελπίδα.Κατα δεύτερον δεν υπάρουν rewards. Κατά τρίτον με το x-realm η αναμονή για ένα trial and error fight μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες.Η χειρότερη μου "επένδυση" από το 2005. Μακριά........

δυο ακομη καλα sites

το πρωτο για οσους ασχολουνται με reputation σε old&new factions

http://www.wowjuju.com/repcalc

και το δευτερο για τους κολλημενους με pets, pet battles κτλ :-D

http://www.warcraftp...ow-pet-battles/

PS: και ειλικρινα ας σταματησει αυτο το QQing gia nerfs , imbalance κτλ

καντε ενα διαλλειμα απο το WOW , και ξεκινηστε κατι αλλο, ολα τα προβληματα σας θα λυθουν.

το τραγικο ειναι πως καποιοι που παιζουν και απο vanilla εποχες εχουν πενιχρα achiv points , ομως αποψη για τα παντα εχουν. Πως να το κανουμε αλλωστε τα achiv points δειχνουν ποσο πολυ ασχοληθηκες με ενα game απο ολες τις πλευρες και οχι μονοδιαστατα με μια και μονo δραστηριοτητα .

Διαφωνώ.παίζω από day 1. Achi για hakkar δεν μου έχει και ας έλιωσα στο zg.ακόμα θυμάμαι τι bug στις πύλες εισόδου που σκαρφαλωνα πανω. Ούτε Achi για naxxramas μου έχει δώσει. Πάει να πει ότι δεν ασχολήθηκα?

• Like 1

Πραγματικά αν κάποιος δεν έχει achievement points ας μην ξαναpostάρει εδώ....

Δηλαδή τι δεν έχεις κάνει το /hug και το /love achievement σε όλα τα critters του Azeroth και θες να χεις γνώμη για το wow; Ε ζαμε!!!

Achievements στο wow.....serious business!!!

For the record ο καλύτερος παίχτης που γνωρίζω με clear όλα τα raids των περασμένων xpac και αρκετά χιλιόμετρα στην arena μόλις προχτές πήρε το over 9000.....Απο την άλλη ο gm του guild που ειμαι έχει κάπου 14k achievements και δεν έχει κάνει clear ούτε ένα raid dungeon την στιγμή που αυτο αποτελούσε high end content.

Και εγώ ασχολούμαι με τα achievements κατα καιρούς αλλα αυτό είναι για το epenis και μόνο.....

Sent from my iPad using Insomnia

12,5K achievements points με συνολική ασχολία στα achievments (προσωπική ασχολία) περίπου 5-10 ώρες στα 500 days played που έχει ο rogue μου. ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα άλλα τα κάναμε είτε με φίλους γιατί πήγα να βοηθήσω επειδή είναι ανάπηροι είτε επειδή τους έλειπε tank / healer / dps και είχα ελεύθερο χρόνο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...