Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω δει warrior να ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ shadow / disco priest ενώ έχει επάνω του pain suppresion ή την άλλη μαλακία του shadow... σκέψου ότι για σπάσιμο σε 1-2 αρένες τον ήπιε επίτηδες έτσι για σπάσιμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

περιεργα πραγματα . εβαλα τον Downloader Να μου κατεβασει το νεο Patch Και μου λεει οτι κατεβαζει το 5.0.5 και μετα οτι το game is up to date . Το 5.1 που ειναι ?!?!?!

Καλά οι αρένες έχουν γίνει σίχαμα.

Σήμερα με έριξαν warrior που είχαν 320k hp, παίζει να μπήκαν με πράσινα μέσα κι εγώ παίζω με 61% res - 40% pvp power.

Απλά δεν γίνεται, δεν υπάρχει τρόπος να επιβιώσω, dispersion --> void shift, και μετά από 5 sec πάλι κάσα.

Επίσης έχουν πλυμμηρίσει οι αρένες με hunter, που τα έβλεπα μέχρι τωρα και γέλαγα, αμολάνε τα ζώα του δάσους και όλη τη φαμίλια τους και με κατεβάζουν μόνα τους, immune στο συμπαν.

Νερφάρανε και το frost που παίζουμε 2v2, ε εντάξει, κουρελιάζουν τα νεύρα σου από ένα σημείο και μετά, δε κάτσαμε καν να καπάρουμε.

Και στο pve δεν είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, μόνο στον elegon γράφουν καλά νούμερα τα sp..

Θα πιάσω το lock μου φαίνεται, affli pve - destro pvp μπας και δω χαρά.

Liopyr I feel ya.....το βλέπω από τον partner μου. Κάτι αντίστοιχο θα κάνουν και οι αντίπαλοι μου :lol:

Με τα waterbots τι παίχτηκε και αρχίσατε το QQ;

Οι mages ήταν τρελά OP. Μιλάω για arena μέχρι χτες. Την υπέρτατη ξεφτίλα την φάγαμε χτες το βράδυ από έναν combo 2 frost.....δεν παίζει να παίξαμε παραπάνω από 5 secs για να πέσουμε και οι δυο. Τρελό burst.

Βέβαια μετά που τους ξαναβρήκαμε ακολουθήσαμε άλλη λογική. Ο ένας αριστερά ο άλλος δεξιά. Εγώ με spirit shell maxed.....την έπεσαν στο warrior. Leap of faith και τσιμπούκι. Αυτό το tact vs 2 dps δουλέυει καταπληκτικά. Ποτέ μαζί ξανά :P

Τι nerf έφαγε ο Frost γμω τα πάντα όλα τους?

Ring of frost 45sec cooldown από 30sec

Deep freeze duration μόνο 4 sec

Το frost bomb σκάει μετά από 6 sec και όχι 5 που ήταν

25% reduce absorb σε Ice Barrier

Το Spellsteal κοστίζει πλέον το 21% του base mana σου (ΚΑΡΑΛΟΛ)

και μέχρι στιγμής οι μάγοι είναι 6οι σε εμφάνιση στην αρένα...μάλλον οι Warriors, Palas, Resto Druids, BM Hunters είναι οκ και balanced

ήταν οι μάγοι OP σε Cataclysm? Hell Yeah...είναι τώρα? Hell NO (προηγούνται άλλοι)

είναι το πρώτο ΜΜΟ που παίζω όπου τα melee classes φτάνουν τους καστεράδες για πλάκα όμως...snares spams ftw...και δεν αναφέρομαι καν σε Warrior με over 9000 charges

αυτό που με εκνευρίζει δεν είναι ότι κάποιο class αποφάσισαν να το κάνουν OP...οι Warriors ήταν λίγο ΓΤΠ επί Cataclysm και αποφάσισαν να τους κάνουν τους νέους rogues για αυτό το expansion...είναι ότι βρίσκουν την ευκαιρία κάθε λογής braindeads να ρολάρουν ένα FOTM Class και μπορούν να σε ρίξουν μέσα σε 5 sec πατώντας 5 κουμπάκια...αυτό που είπε ο liopyr το συνάντησα και εγώ χτες όταν Warrior με 320Κ κατέβαζε τον συμπαίκτη μου με μισά Conquest items μέσα σε λίγα δεύτερα...συμπαίκτης Warrior από το Guild σε BG (χωρίς να έχει κλείσει καν Honor) κατέβασε Shadow Priest μέσα λίγα δεύτερα φωνάζοντας "LOL 180K dmg"

κατάφερα και cap-αρα χτες αλλά μαμήθηκε η ψυχολογία μου :fear: ...όλο λέω πανάθεμα με να αφήσω το pvp για λίγα patch αλλά όλο και με τρώει ο κ@λος μου

Οι mages ήταν τρελά OP. Μιλάω για arena μέχρι χτες. Την υπέρτατη ξεφτίλα την φάγαμε χτες το βράδυ από έναν combo 2 frost.....δεν παίζει να παίξαμε παραπάνω από 5 secs για να πέσουμε και οι δυο. Τρελό burst.

αυτό είναι αλήθεια...αν αφήσεις τον Frost ανενόχλητο με σωστό rotation βγάζει τρελό burst για λίγα δεύτερα...βέβαια αυτό δεν δουλεύει πάντα αν οι αντίπαλοι νιώθουν και δεν σε αφήνουν ήσυχο όπου και αχρηστεύεσαι εντελώς και δεν καστάρεις τπτ ή όταν έχεις αντίπαλα classes με "OH SHIT" buttons όπου γίνονται immune στα πάντα

Ring of frost 45sec cooldown από 30sec

Deep freeze duration μόνο 4 sec

Το frost bomb σκάει μετά από 6 sec και όχι 5 που ήταν

25% reduce absorb σε Ice Barrier

Το Spellsteal κοστίζει πλέον το 21% του base mana σου (ΚΑΡΑΛΟΛ)

και μέχρι στιγμής οι μάγοι είναι 6οι σε εμφάνιση στην αρένα...μάλλον οι Warriors, Palas, Resto Druids, BM Hunters είναι οκ και balanced

ήταν οι μάγοι OP σε Cataclysm? Hell Yeah...είναι τώρα? Hell NO (προηγούνται άλλοι)

Ναι ο βασιλειας των cc... Απο deep freeze σε 3 sheep στη σειρα στο καπακι counterspell kai meta ring of frost και στο καπακι ξανα απο την αρχη και burst one macro shoot . Κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες... Lol

Δεν ηταν οι μαγοι OP στο cata? OMG αν δεν οι μαγοι ποιοι ηταν?

Δες τα περισσοτερα team στο cata χωρις μαγο δεν υπηρχε team

Οσο για τους warrior καλα μεγαλο ψεμα οι τυποι.Ειπαμε αλλα οχι και ετσι ...

Γενικα οι γνωμη μου για το pvp το μεγαλυτερο προβλημα που υπαρχει αυτη την στιγμη για μενα ειναι το υπερβολικο cc που υπαρχει πλεον απ ολα τα class

Αδεια ποια... Μπορεις για 10 και πλεον sec αν δεν προσεξεις και χασεις λιγο το los να σε κανουν μ@ λακα...απλα!!!

Δεν ηταν οι μαγοι OP στο cata? OMG αν δεν οι μαγοι ποιοι ηταν?

ήταν οι μάγοι OP σε Cataclysm? Hell Yeah

όπως βλέπεις είπα ότι ήταν OP στο Cata αλλά τι να περιμένω από Palatard το δεύτερο πιο πολυπαιγμένο class atm σε αρένα...bubble anyone? :-D

Ενώ εσυ δεν έχεις counterspell, δεν με κανείς παγακι, δεν έχεις burst,δεν έχεις σπασαρχιδικο pet, δεν έχεις invisibility,δεν έχεις immunity,δεν έχεις blink,δεν έχεις poly,δεν έχεις τα κέρατα σου τα τραγια.

Πήρε 15 secs παραπάνω ένα spell,κ δεν μπορείς να κλέβεις πια τα buffs του αντίπαλου χωρίς κόστος κ χεστηκε η φοραδα στ' αλώνι.

12 seasons rullαρετε το σύμπαν ez mode κ νομίζετε οτι είναι το skill σας αυτό που κάνει τη διαφορά και όχι το οτι το class σας είναι OP.

Σιχτίρ πια, λίγο συναίσθηση της κατάστασης του pvp δεν βλάπτει. Ενα γαμημενο imbalance feature του παιχνιδιού είναι....το να βλέπει κάποιος το αναίτιο QQ, των κατεξοχήν ευνοημενων είναι εξοργιστικό.

Boo fackin hoo, δεν μπορώ να κάνω 1shot τους warriors....ρε άντε γειά να πούμε!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...