Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπερβολές

http://eu.battle.net...e-co/Roi/simple

Το head επίσης έχει αλλάξει, μου έπεσε χθες το head του tier και το ζευγάρωσα το set, απλώς δεν το φοράω γιατί δεν έχω προλάβει να του βάλω meta και gems :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω προλάβει να κάνω ακόμα reforge και enchants, με ενδιαφέρουν περισσότερο τα dailies να ξεμπερδεύω γιατί μου έχουν βγάλει την Παναγία.

Και όταν λέω dailies εννοώ Klaxxi, Shado Pan, August Celestials, Serpent Cloud, Fishing, Cooking. Μόνο Golden Lotus έχω γίνει exalted, σε όλα τα άλλα είμαι Revered.

Θέλω να ξεμπερδεύω με αυτά και μετά θα ασχοληθώ με τις απαραίτητες αλλαγές/προσθήκες στο gear.

Εξάλλου συνεχίζει να υφίσταται το θέμα με τα πολύ χαμηλά FPS, συνεπώς το raiding δεν μπορεί να συνεχιστεί, αν δεν λυθεί το θέμα...

Όλα είναι θέμα επεξεργαστή. Έχω την 6870 και μόλις πήρα i-7 τα παίζω όλα σε ultra σε 1920x1080 και δεν παρατηρείται ούτε ίχνος lag είτε σε raid είτε σε πόλη είτε πουθενά...

Εξαρτάτε τι είχες πριν, ένας i5 είναι καλός για κάθε παιχνίδι που κυκλοφορεί σήμερα κανένα δεν αξιοποιεί τις επιδόσεις του i7 από εκεί και πέρα είναι θέμα GPU περισσότερο

Όλα είναι θέμα επεξεργαστή. Έχω την 6870 και μόλις πήρα i-7 τα παίζω όλα σε ultra σε 1920x1080 και δεν παρατηρείται ούτε ίχνος lag είτε σε raid είτε σε πόλη είτε πουθενά...

Σε raid τα fps σου στα ποσα κυμαινονται??

Δεν σκοπευα να ξανααρχισω wow μεχρι που ειδα αυτη την προσφορα:

Save 40% on Mists of Pandaria – Only 19.99 €* Until December 3rd.

Αξιζει να το αγορασω για να το εχω, γιατι μετα σε ποσο καιρο λετε να ξαναπεσει η τιμη του ??

Αυριο δηλαδή;

Θα παίζει και το gear upgrade; Είμαι capped πόσο καιρό στα valor και δε ξέρω τι να τα κάνω..

Και τι να το κάνεις το gear; Πάλι priest θα σαι :lol:

To nerfbat που έχει να πέσει λόγω της αλλαγής στο pvp power εσένα σε καθιστά σχεδόν άχρηστο, εμένα το απόλυτο τίποτα.

Καταλαβαίνω την ανάγκη να nerfαριστεί το heal των hybrids αλλά ο γαμημένος ο discipline healαρει ακριβώς μέσω damage. Τι να το κάνω το atonement στις 40 yards όταν το holy fire και το penance μου ως offensive spells θα είναι σαν lolret spells; Ειλικρινά νομίζω ότι η σχεδιαστική ομάδα της blizz παίζει άλλο παιχνιδι.....

Archangel.....5 dps spells, what a facking waste of mana.

To pet nerf σε 10% της priestοζωής από 30% ήτοι 35-40k hp.....1 shot.BB dps, bb mana regen.

Inner focus still δεν δίνει immunity από stun.....άνοιξε ο άλλος cooldowns, sorry priest DIE.

Δήλωσαν επανηλλημένως πως ο priest ως healer είναι rather weak και αντ' αυτού από άχρηστους μας κάνουν lolplsreroll class. Η επαναφορά του focused will (ήτοι 10% dmg reduction θα μας σώσε....FAIL)

Θα είναι το πιο pvp balance xpac είχαν πει. Τόσο μπουρδέλο δεν παίζει να έχει ξαναυπάρξει.

έχω ανεβάσει priest για second char επειδή πραγματικά γουστάρω το gameplay του σαν shadow (μόνο pvp) αλλά με αυτά που διαβάζω ξενερώνω...πλέον σε arena matches ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ ένας warrior...όλα τα απροσάρμοστα ρόλαραν warriors ή ασχολήθηκαν μαζί τους ξανά λόγω του joke που είναι αυτήν την στιγμή

κατάντησαν healers αφού μόλις πέσει το HP τους με 2 απανωτά charge αγκαλιάζουν μια κολόνα και τσουπ πάλι στο 35% της ζωής τους

για αρκετό καιρό ακόμα το pvp θα είναι της πλάκας (αν δεν είσαι BM Hunter, Warrior ή Resto Druid) μέχρι να πέσουν 5-6 patches

Εχω να δω 2 βδομάδες healer priest στην arena (1600-1700 rating). Αν αυτο δεν τους λέει τίποτα.....

Shadow βρίσκω ακόμα, αλλα είναι instant kill.Δεν παίζει να χουμε χάσει απο team που χει shadow :lol: O συμπαίκτης μου, με το που βλέπει sp ενθουσιάζεται, κατευθείαν ντου.

Sent from my iPad using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...