chill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Χεχ' date=' δεν έχω πολλά, καμιά 60ριά όλα μαζί.[/quote'] Τα 59 lemme guess είναι απο το SOR έτσι ? Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχω πάρει ακόμα το mount από sor!!! (καλύτερα να σου βγει το μάτι δλδ[..]) btw, άσχεστο, αλλά τον galleon μπορείς να τον λουτάρεις όσες φορές τον πετύχεις, στο ίδιο reset! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazyboy2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 παιδια αν καποιος απο θεσσαλονικη ενδειαφερετε να αρχισει το wow και θελει να μπει στο ζουμι γρηγορα εχω μια αγγελειουλα που μπορει να ανδειαφερει Λεφτακια δεν ζηταω γιατι λιγο πολυ μας χτυπαει η κριση ολους μας.. τσεκαρετε μια απο το προφιλ μου αμα θελετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Έχω το εξής πρόβλημα (liopyr βόηθα) Έχω δραματικά FPS, ειδικά στην Pandaren. Παίζω με 17 ως 24 maximum σε open world και στα raids μετά το τελευταίο patch τα frames πέφτουν σε 2-3 με αποτέλεσμα σε μάχες όπως ο Elegon π.χ. να παγώνει η οθόνη και να επανέρχεται μετά την τρίτη φάση που εξαφανίζεται στιγμιαία (ο Elegon). Το lag είναι σε normal επίπεδα, γύρω στα 80-90 ms Το σύστημα μου είναι: Intel Quad core 2 9300, 4 gb ram και φοράω μία gt 8800. Ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο μετά από 4,5 χρόνια, αλλά διάολε για το WoW μιλάμε, όχι για το Crysis. Τα γραφικά τα έχω βάλει στο fair, έχω απενεργοποιήσει το Vsync και την επιλογή reduce incoming lag, αλλά δεν κέρδισα παρά μόνο 2-3 fps. Να αγοράσω καινούργια κάρτα γραφικών, θα έχει αποτέλεσμα κι αν ναι, ποια κάρτα γραφικών σε λογική τιμή θα μπορούσε να μπει στο σύστημα μου? Με 150-160 ευρώ μπορώ να έχω κάρτα γραφικών και 4gb ram επιπλέον? Η mobo μου είναι μία Gigabyte X48- dq6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Τα χαμηλά fps σε raid environment σημαίνει ότι το μηχάνημά σου δυσκολεύεται να κάνει το rendering στα διάφορα visual effects τα οποία ομολογουμένως είναι πολλά,σε 25άρι ακόμα περισσότερα κ φυσικά σε sha η άλλα 40άρια ακόμα πιο δύσκολα.. Η κάρτα που λες ασφαλώς κ θα βοηθήσει αλλά μεγαλύτερη βοήθεια θα έχεις από ένα νέο cpu,mb,ram κ μια μέτρια gpu. Γνώμη μου να μαζέψεις λεφτά για τουλάχιστον έναν i5 κ mobo αρχικά τα οποία θα βοηθήσουν έτσι κ αλλιώς κ μετά βλέποντας κ κάνοντας. Αποστολή από το Samsung - Galaxy S III με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ναι, σωστά και στο Sha έχω μεγάλο πρόβλημα, πάει το freeze σύννεφο, αλλά για τα παραπάνω που λες, πάμε σε νέο PC και έλεγα να μαζέψω σιγά, σιγά λεφτά για να περάσω σε iMac... Δηλαδή νέα Cpu, gpu, mobo και ram μας βγαίνουν με αισιόδοξους υπολογισμούς στα 500 ευρώ, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 σου είχα γράψει μία απάντηση αλλά επειδή γ@#@#%@ ο Δίας ποτέ δεν στάλθηκε. Το παιχνίδι είναι τέρμα κακογραμμένο και με πολλά προβλήματα. Με την 8800 ότι παίζεις / βλέπεις και pandaria να λες ευχαριστώ μάλιστα. Έχει πανέμορφα τοπία αλλά είναι ΚΑΙ βαρύ και δεν κάνει full utilize το όποιο σύστημα που έχεις. Θεωρητικά θα δεις άσπρη μέρα με μία ποιο νέα κάρτα γραφικών αν και είναι από τα λίγα παραδείγματα παιχνιδιών που θέλουν ουσιαστικά τα πάντα... Δηλαδή σκέψου ότι χρησιμοποιεί συνήθως 1 πυρήνα (με ΗΤ όμως εάν έχεις) και έναν 2ο πυρήνα κατά το μισό (και βγάλε). Δηλαδή 1/1 + 1/2 + 1/3, άρα όσο ποιο δυνατό σύστημα τόσο ποιο καλά, μετά θέλει καλούτσικο σκληρό δίσκο για να τραβάει όταν χρειάζεται, 3-4giga ram εάν παίζεις 64bit έκδοση κοκ.... Τώρα από την άλλη εγώ έπαιζα παλιά ultra με λίγο ζόρι και όταν βγήκε το παιχνίδι το είχα πάει στα high και σε μερικές περιοχές πάλι κολλούσε (nagrand πχ όπως και pandaria) (με i7 920 @ 2.8 , 9g ram , gtx 280 [την είχα και σε sli με άλλη μία 280 αλλά τότε ήταν που δεν έπαιζε τίποτα]). Ποια με μία 580 o/c στα 930, τον ίδιο επεξεργαστή με νεράκι στα 4 και 12g ram corsair vengeance είμαι παντού capped 60 fps με ελάχιστες περιπτώσεις στην pandaria που μπορεί να πέσει 30-35 ή ακόμα και 25 σε κάποιο μεγάλο χαμό (βλέπε sha) αλλά τα ανεβάζει ταχύτατα. (βέβαια είμαι τα πάντα στα ultra) Αυτά για να έχεις μία γεύση για το πόσο σπαστικό και βαρύ είναι το νέο expansion, άρα κατ' εμε πάνε πέτα μία 7850 ή μία 650ti μπας και δεις το φως σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κατ'αρχην κάνε disable όλα τα addon σου να δεις μπας και σου δημιουργεί κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Ειδικά το recount, σε 25άρι (ή και παραπάνω), σε κάποια fight όπως το last phase του elegon ή o ultraxion παλιότερα, αδυνατεί να δουλέψει σωστά και σε λαγκάρει, ότι σύστημα και ναι έχεις. Βάλε skada. Από εκεί και πέρα, δε ξέρω αν αναβαθμίσεις τη κάρτα σου πόσο σημαντική διαφορά θα δεις, εγώ με Q9650, 8GB & GTX275 στον ultraxion είχα ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με την GTX560Ti που έβαλα αργότερα. Από settings ρίχτα όλα στο fair και άσε μόνο projected textures enabled για να βλέπεις ..πού πατάς στα raid, και σε open world αν δεν είσαι σε κάποιο world boss, μπορείς να ανεβάζεις και το view distance σε πιο ανθρώπινα επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Σταμάτα να παίζεις WoW! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πολύ καλή ιδέα, πώς δεν την είχα σκεφτεί νωρίτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 αυτό με το addons που λέει ο liopyr μπορεί να βοηθήσει (βοήθησε σε έναν φίλο) αλλά και αυτά που λέει ο paularas ισχύουν...στην Pandaria τα γραφικά είναι βαριά και στον Elegon μαμιέται ο Δίας σε πολλά συστήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Για τα addons απλα το θεωρω δεδομενο οτι θα εχει καποιος το curse client να τα αναβαθμιζει αυτοματα, αλλιως πολλες φορες δεν παιζεις Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Βασικά, το WoW δεν στηρίζεται τόσο στην κάρτα γραφικών αλλά στην δύναμη της CPU. Όταν παλαιότερα άλλαξα κάρτα (με αρκετά καλύτερη) η διαφορά ήταν σχεδόν μηδαμινή. Όταν όμως πήγα απο τον Intel 630 @ 3GHz στον Pentium D 920, είχα διπλασιασμό των frames. Η μηχανή γραφικών είναι τόσο παλιά, που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί σε μεγάλο ποσοστό τις νέες κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 για να καταλάβετε τι που πως βάλτε 2 πράγματα, 1 πρόγραμμα για να βλέπετε το utilazitation της cpu κατά το παιχνίδι και κατά δεύτερον, έτσι και βρείτε κάποιον να παίζει με sli πείτε του να ενεργοποιήσετε το sli indicator να δείτε κατά πόσο γίνεται utilize για να γελάσετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Εδώ δεν αξιοποιείται από νέους τίτλους το SLi, που υποτίθεται πως το υποστηρίζουν, ποιος περιμένει να δει βελτίωση σε παιχνίδι 8ετίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις