LRoi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Έστειλα. Alliance φαντάζομαι θες εκεί, αν και δε ξέρω αν παίζει ρόλο. Πόσα mounts σκοπεύεις να πάρεις αχόρταγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Χεχ, δεν έχω πολλά, καμιά 60ριά όλα μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 στο LFR εχει κανεις δοκιμασει να αλλαξει spec πριν το boss kill ? λειτουργησε? μπαινω ως dps συνηθως αλλα σε συγκεκριμενα bosses που δεν χρειαζομαι τιποτα απο dps gear σκεφτομαι να κανω respec σε tank πριν το boss kill για να roll-αρω για tank gear . αν το δοκιμασε κανεις και πετυχε το καταλληλο loot ας ενημερωσει pl0x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 στο LFR εχει κανεις δοκιμασει να αλλαξει spec πριν το boss kill ? λειτουργησε? μπαινω ως dps συνηθως αλλα σε συγκεκριμενα bosses που δεν χρειαζομαι τιποτα απο dps gear σκεφτομαι να κανω respec σε tank πριν το boss kill για να roll-αρω για tank gear . αν το δοκιμασε κανεις και πετυχε το καταλληλο loot ας ενημερωσει pl0x Δεν θα σε αφήσει λογικά αν οι θέσεις των tanks είναι full, εκτός κι αν υπάρχει fight που απαιτεί περισσότερα tank, κάτι που εγώ δεν έχω δει στα πρώτα τέσσερα raids. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία τι spec θα έχεις. Σημασία έχει τι έχεις δηλώσει και σαν τι έχεις μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 lol, η Blizzard μου έκανε δώρο το WoW Battlechest... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 θα τη μαμησω τη Blizz, τοσα χρόνια, τοσα games, τοσα λεφτα (στο wow) ουτε ενα beta key δεν μου εχει δωσει, εστω ενα pet στο wow, εστω ενα Ingame mail, κατι βρε αδερφε. Θελω και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ναι αλλά SoR δεν νομίζω ότι παίζει πάνω σε αυτό έτσι? είναι μέχρι το WoTK όχι το Cataclysm το δώρο ήταν και καλά λόγω των μαχών που έδωσα στο Diablo 3, trolololol... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Με το SoR σου κανει δωρο το Cataclysm. Δεν ξερω τι παιζει στην περιπτωση σου ομως Thresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ναι αλλά SoR δεν νομίζω ότι παίζει πάνω σε αυτό έτσι? είναι μέχρι το WoTK όχι το Cataclysm το δώρο ήταν και καλά λόγω των μαχών που έδωσα στο Diablo 3, trolololol... To SoR αν δεν κάνω λάθος απο όσο διαβάζω στο FAQ "ίσχυει" για accounts που ήταν ανενεργά πριν απο 4 Μαρτίου. Μάλλον δεν σε πιάνει η προσφορά... (νοουμένου οτι Battlechest συνεπάγεται νέο account). Edit: Scroll of Resurrection FAQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Φεύγω για δουλειά στη Σουηδία. ΔΕΝ θέλω να ξανακυλήσω.. Εναλλακτικές εκτός από το τάισμα ταράνδων και άλκεων κανείς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Βρες καμια Σουηδεζα αλλιώς ενα hardcore guild, οι τυποι εχουν φτιαξει τις ιδανικες συνθηκες για να λιωνεις στο wow, μεχρι και ο καιρος βοηθαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ναι αλλά SoR δεν νομίζω ότι παίζει πάνω σε αυτό έτσι? είναι μέχρι το WoTK όχι το Cataclysm το δώρο ήταν και καλά λόγω των μαχών που έδωσα στο Diablo 3, trolololol... Pavlos, As a thank you for being a veteran World of Warcraft® subscriber, we're giving you a FREE copy of World of Warcraft to share with a friend. Simply have your friend follow the steps below to receive their free copy of the game: 1. Create a Battle.net account at eu.battle.net 2. After logging in, select "Account" from the top menu. 3. Click the "Add a Game" button on the account management page. 4. Enter the Game Key provided below. αυτό σου έστειλαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Για δουλειά πάω ρε Chris, που καιρός για hardcorλίκια;; ( αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι ΑΜΠΑΛΟΣ και δεν μου κοβει για heroics) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 αυτό σου έστειλαν? τσου, ένα αλλο που έλεγαν για τις μάχες που έδωσα στο Diablo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις