chill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ο priest θέλει ένα σωστό mind control ως basic skill χωρίς channeling και εφόσον επιμένουν να μην φτιάχνουν τα mana issues μας να επιστρέψουν το mana burn και μάλιστα instant. Bring the player not the class......yea right!!!!! Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 η κατάργηση του mana burn ήταν serious nerf, όχι μλκιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εγώ αν δεν πέσει ο κ@ργιόλης ο Warrior στα τάρταρα από nerf, Bgs και Arena δεν ξαναμπαίνω. Το γ@μήσανε και ψόφησε οι μλκες. Κάθε βράδυ βρίσκεται και ένας μλκας να μου κάνει τα νεύρα νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ακόμα έχουν τόσο δυνατούς τους warrior? Πόσα χρόνια πια. Θύμαμαι από τις πρώτες σεζόν στην αρένα δεν υπήρχε λόγος να παίξεις οποιοδήποτε αλλό melee από warrior, με ένα μικρό διάλειμμα με death knight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Είχαν και οι Palas τις δόξες τους για αρκετό καιρό, αλλά όχι να μην προλαβαίνεις ούτε καν να αντιδράσεις. Ειδικά αν ρολάρεις caster είσαι συνεχώς silenced. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Άντε με ψήσατε και έπαιξα και εγώ Arena σήμερα για πρώτη φόρα. Εγώ Frost Mage μαζί με BM Hunter.Αρχικά κάναμε ένα 3-9 και μετά είπα να το γυρίσω σε Fire μιας και το ξέρω ΠΟΛΥ καλύτερα το spec(37 days played από τα οποία άντε οι 10 ώρες σαν Frost) και παρότι είχα PVE spec γιατί κάποιο πρόβλημα υπήρχε μάλλον με κάποιο addon και δε μπορούσα να αλλάξω τα talent,πήγαμε τελικά στο 10-16 Γενικά με ότι και να παίζαμε δεν είχαμε θέμα εκτός αν ήταν ο ένας healer.Άντε να πήραμε 1-2 νίκες(μην πω και καμία) εναντίον ομάδας με healer.Πρέπει να δουλέψουμε λίγο το CC μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 22-11 this week....14-3 μετά την αγορά του malevolent όπλου και φτάσαμε κοντά1650. Στο τσακ και το hot streak....στο 9-0 χάσαμε από hunter- rogue τους οποίους είχαμε κερδίσει μόλις προηγουμένως :S Το οτι πήραμε όπλο είναι το ενα καλό.... Η αλλαγή tact το άλλο. Απλά σε όσα groups δεν μας κάνουν ντου κάνω εγώ, spirit shell full κ ο warrior μπαίνει αφού μου χουν αρχίσει το nuke. Μετά popαρω barrier κ καληνυχτα. Δουλεύει μόνο vs ηλιθίων....γιατί πρέπει να σαι ηλίθιος για να ανοίξεις cds ενώ ο πάπας είναι SS.Ευτυχώς στο wow υπάρχουν πλείστοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 εχει κανεις παρατηρησει το χαος που επικρατει στα bgs με τα bots? δεν ξαναθυμαμαι σε τετοια εκταση , τοσο μεγαλη εξαπλωση να ειχαν τα botakia. καπου εχασε το παιχνιδι η bliz εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Idd (ελλένικος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 εχει κανεις παρατηρησει το χαος που επικρατει στα bgs με τα bots? δεν ξαναθυμαμαι σε τετοια εκταση , τοσο μεγαλη εξαπλωση να ειχαν τα botakia. καπου εχασε το παιχνιδι η bliz εδω... Αυτό ήταν η αφορμή να σταματήσω να παίζω πριν ..ξαναρχίσω να παίζω. Ειδικά στο leveling γίνεται της παλαβής, μιλάμε πως σε κάθε bg παίζει 80% bot και από τις 2 πλευρές, και το νούμερο δεν είναι υπερβολικό, παίζει να είναι επιεικές. Εκτός του ότι σου καταστρέφει το game, χάνεται και η ουσία σε achievements τύπου "the bloodthirsty", που ρίχνεις μπόλικο ιδρώτα να τα πιάσεις. Εγώ αυτή την εβδομάδα είμαι σε δίλημμα, μόλις καπάρω θα έχω 3900 conquest που σημαίνει πως μπορώ να πάρω weapons, από την άλλη αν πάρω παντελόνια θα πάρω και ένα κάποιο pve boost μιας και έχω ξεμείνει ακόμα με τα hc. Χμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fudo187 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από έναν και πλέον χρόνο αποχής από το WOW κύλησα και έφτιαξα ένα starter account. Now i want more όπως καταλαβαίνετε. Οπότε άμα υπήρχε κάνα SOR εύκαιρο προς αποστολή το mail μου είναι [email protected]. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Ο main μου ήταν warrior lvl85 έχω ακόμα έναν warlock και έναν hunter. Για τον boosted μέχρι το 80 τι προτείνεται? Druid ή Shaman ή κάτι άλλο για pve και κάνα BG το πολύ γιατί για σοβαρό PVP δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αυτή τη στιγμή τα mage δέρνουν το σύμπαν και σε pve και σε pvp. Σε ποιο server θες το scroll? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fudo187 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Στον Silvermoon. Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν έχεις πάρει μέχρι τις 11.15, να μπω να φτιάξω έναν χαρακτήρα Silvermoon να σου στείλω, να πάρω κι εγώ αυτό το ρημάδι το mount που το έχω άχτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Έστειλα. Alliance φαντάζομαι θες εκεί, αν και δε ξέρω αν παίζει ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις