Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορία σχετικά με το arena cap.

Λοιπόν το αρχικό cap από αρενα είναι 1350 conquest points. Κλείσαμε την εβδομάδα βρισκόμενοι στο 1601 arena rating τόσο στο team rating όσο και στο ατομικό. Το conquest cap μου πήγε στο 1490 ενώ του partner μου πήγε στα.....2200!!!!! Τι σκατά παίχτηκε; 2200 cp από arena λογικά παίρνουν οι top teams. Ο συμπαίχτης μου δεν ανήκει σε άλλο arena team και παίζουμε μόνο οι δυο μας; Καμιά ιδέα τι συμβαίνει;

Δεν με χάλασε βέβαια γιατί θα πάρει πιο γρήγορα όπλο μπας και επιτέλους φύγουμε από τα +-1600 γιατί με το όπλο που έχει τώρα για παραπάνω δεν είμαστε με την καμία.

Επίσης exalted με όλα τα factions της pandaria.....NO MOAR DAILIES :D

Τέλος ΠΟΣΟ ξεφτιλισμένοι είναι οι dpsers; Πλέον είμαι disc/holy....μπαίνω dungeons ως pvp disc (με pve gear ofc) και βρίσκομαι 1-2 στο dps.....Δεν μιλάω για κανά τρελό dps έτσι, 25-35k ανάλογα το dungeon, still το να είμαι μπροστά από pure dps με τρελένει.

Επιτέλους το group find πρέπει να έχει κριτήρια.....Είσαι καλός; Θα παίζεις με καλούς....Είσαι κωλόn00bo θα παίζεις με τους όμοιους σου. Το να μπαίνω σε dungeon και να βλέπω dps να κάνει dmg επιπέδου όχι cataclysm αλλά wrath είναι απλά εξοργιστικό και προσωπικά δεν γουστάρω να κάνω κανέναν carry. Και δεν είναι θέμα gear το αν βγάζει κάποιος 15k dps.....απλά είναι κακός παίχτης που θα πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με το pacman και πολύ του είναι. Νισάφι πια.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζει ενα blue post κάπου για ένα bug σχετικά με το rating,ορισμλενοι δεν παίρνουν αυτό που θα έπρεπε μετά το hotfix or something.

Δες στο mmo champion,κάπου το πήρε το μάτι μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Επίσης exalted με όλα τα factions της pandaria.....NO MOAR DAILIES :D

/ καμενος mode on

με τον Nat Pagle εισαι ομως ? εεεε? :devil:

*/

εντωμεταξυ ενα πολυ καλο site , χρησιμο για οσους ασχολουνται με στατιστικα AH , mats ,crafted gear τιμες κ.α

δειτε και τα γραφηματα διακυμανσεων απο κατω

https://eu.theunderminejournal.com/

επισης και αυτο http://www.wowscan.com/ αλλα με πολυ περιορισμενες επιλογες .

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι αλλα εχω το ίδιο καπέλο fishing από wrath εποχές...μπλε μεν αλλα ίδιο look :P

Μόνο arena για την ώρα, όχι οτι κάνω τίποτα σπουδαίο...εν αναμονή του malevolent όπλου του partner.

Δημοσ.

Κυριακή βράδυ σε arena

0-6

2 dc δικά μου σε matches που λογικά θα κερδίζαμε.

1 φορά δεν έβγαλε στον συμπαίχτη να μπει(!!!).

2 ξερές ήττες vs fire/frost mage.....το μόνο που έκανα ήταν να προχωρήσω λίγο με το mount μου και να usάρω everyman for himself :lol:

1 match leave vs monk healer/frost mage.....γιατί είχαμε φτάσει τα 30 λεπτά

Καλή εμπειρία η αρένα για να δεις και να καραφλιάσεις λόγω των imbalances. Πλέον παιχνίδι απλά και μόνο για το cap και σοβαρή arena όταν ο priest θα γίνει FOTM (κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό......είναι ο τρόπος της blizz να λύνει τα pvp issues)

Ξενέρα......

Δημοσ.

Στέλνεις scroll of resurrection σε inactive account και ένα από τα πολλά bonus που λαμβάνει το resurrected account είναι κ instant level up στο 80 καθώς και όλα τα xpansion packs μέχρι το cataclysm.

Υπάρχουνε διάφοροι κινέζοι που πουλάνε inactive accounts τα οποία δεν είναι registered στο battle net.Αυτό σημαίνει ότι τα αγοράζετε,τα κάνετε merge στο δικό σας bnet και ο λογαριασμός αυτός είναι για πάντα δικός σας,χωρίς κινδύνους ανάκλησης κλπ.

Κοστίζουν γύρω στα 15e - μπορώ να σας δώσω skype contact να αγοράσετε αν θέλετε,στείλτε pm.

Δημοσ.

Κυριακή βράδυ σε arena

0-6

2 dc δικά μου σε matches που λογικά θα κερδίζαμε.

1 φορά δεν έβγαλε στον συμπαίχτη να μπει(!!!).

2 ξερές ήττες vs fire/frost mage.....το μόνο που έκανα ήταν να προχωρήσω λίγο με το mount μου και να usάρω everyman for himself :lol:

1 match leave vs monk healer/frost mage.....γιατί είχαμε φτάσει τα 30 λεπτά

Καλή εμπειρία η αρένα για να δεις και να καραφλιάσεις λόγω των imbalances. Πλέον παιχνίδι απλά και μόνο για το cap και σοβαρή arena όταν ο priest θα γίνει FOTM (κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό......είναι ο τρόπος της blizz να λύνει τα pvp issues)

Ξενέρα......

ο συμπαίκτης σου τι class παίζει?

Δημοσ.

Imba class που δεν μπορεί να αγγίξει druid σε arena με οbstacles για μένα δεν υφίσταται........

Το πιο op class atm είναι οι hunters. Έχουν τα πάντα, κάνουν τα πάντα!!!!

Του λείπει όπλο και υπομονή. Όπλο γιατί αυτός είναι το dps....και εγω επιθετικά παίζω όταν μπορώ και αν μπορώ (βλέπε περίπτωση 2xmage rogue/mage που αν το έχουν απλά δεν πατάω τίποτα) αλλά με μπλεδάκι την ώρα που όλοι φέρουν malevolent δεν πάμε πουθενά. Και υπομονή γιατί είναι quitter. Δεν μπορεί να τους ρίξει και λόγω όπλου οπότε....leave arena. Και τα 1600 που περάσαμε την περασμένη εβδομάδα για μένα ήταν άθλος......Μια τελευταία προσπάθεια αυτή τη βδομάδα για το 1750 που θα έχει και όπλο.

Το μόνο παρήγορο στην περίπτωση μας είναι ότι ίδια groups (warrior/priest) τα έχουμε εξαφανίσει για πλάκα. Από εκεί και πέρα όταν έρχεται ο pala, o druid....και οι op shaman/monk healers καληνύχτα.

Παίζω για να διασκεδάσω αν είναι να παίξω κάτι που δεν μου αρέσει για να καταφέρω κάτι δεν είναι ανάγκη να specάρω shadow θα βάλω τον ez mode druid μου στην αρενα να κάνω το τσίρκο γύρω γύρω, να πετάω τις HoTες μου και να spamάρω cyclone. Τρελό skill μιλάμε :lol:

Rogues και healers priests χρειάζονται buff για αρένα άμεσα.

Δημοσ.

το πιο imba class atm σε αρένα...γύρνα σε shadow and let the rapes begin :-D

Warrior - Shadow το 0 - 6 θα γίνει 0 - 16 ..

Ο Shadow δε τραβάει στα 2v2 λόγω static damage που μετά το expansion έγινε εξωφρενικό με μόλις 1 (ένα!) φάκιν instant dot.

Viable combos έχει μόνο με βαρύ cc class, δλδ frost mage ή rogue και αυτό μέχρι να φτάσεις σε rate που θα πετυχαίνεις healers που ξέρουν τι κάνουν.

Tα hunter έχουν φάει κάποιο συγκεκριμένο boost?

Γιατί στο κεφάλι μου τα έχω ακόμα ως αγαπημένο nuke target.

Δημοσ.

Imba class που δεν μπορεί να αγγίξει druid σε arena με οbstacles για μένα δεν υφίσταται........

Το πιο op class atm είναι οι hunters. Έχουν τα πάντα, κάνουν τα πάντα!!!!

καλά τους druids δεν τους αγγίζει και κανείς...1 στους 5 στατιστικά πλέον (18%) είναι warrior μέσα στην αρένα...απίστευτα και τραγελαφικά πράγματα (palas στο 14%)...εξαφανίζουν κόσμου σε 2 sec με πολλά γνωστά macros, rotations που έχουν βγει στην φόρα

Rogues και healers priests χρειάζονται buff για αρένα άμεσα.

συμφωνώ για τους healers priests αφού πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση...οι ρογκάδες από την άλλη δεν στεναχωριέμαι που είναι στα σκ@τ@ αυτή την στιγμή αφού εκτός του ότι είναι faggotry class (κρύβομαι όταν ψοφήσει ο συμπαίκτης μου σε μόνιμο hide για να λήξω ισοπαλία την αρένα), μια ζωή πρώτο class ήταν σε ratings

Tα hunter έχουν φάει κάποιο συγκεκριμένο boost?

Γιατί στο κεφάλι μου τα έχω ακόμα ως αγαπημένο nuke target.

το πρόβλημα με τους hunters όπως παραδέχτηκε και η Blizz (πέρα από το τρελό burst λόγω στακαρίσματος 4-5 buffs που στέλνουν το agility και το attack στον Θεό) είναι με ένα συγκεκριμένο skill, το Stampede το οποίο δεν λειτουργεί σωστά στην arena, με αποτέλεσμα να τρως παλαβό damage από 5 ταυτόχρονα pets...σε 2 vs 2 με φίλο Hunter, πέφτουμε πάνω στον έναν και τα pet μόνα τους φτάνουν τον δεύτερο στο 40%

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...