Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όποιος μπορεί ας μου στείλει ένα Scroll of Resurrection.... Θέλω να κυλιστώ και πάλι στην Azeroth...

Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας...

[email protected]

εστάλη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομιζω πως οχι δεν γινεται. Μολις 90αρισα επιτελους.Δωστε κανα battletag να τα πουμε ονλινε ρε παιδια. Η guild μου δε κανει και πολλα πραγμματα.

Edit: Χα και 90 ποστς στο φορουμ τυχαιο? :D

αν παίξω ένα trail 10 μέρες , μετά αν μου στείλουν scroll of resurrection θα δουλέψει ?

Μόλις χθες είχα το ίδιο πρόβλημα. Κανονικά δεν δουλεύει αν μόλις βγήκες από trial των 10days.

Αλλά αν τους πάρεις τηλέφωνο στο φτιάχνουν. Μέσα σε 5 λεπτά το έφτιαξαν και δούλεψε το Scroll of Ressurection.

P.S. Μέσω skype τους παίρνεις δωρεάν.

1) hybrid class που μπορεις να αναλαβεις πολλους ρολους ωστε να αποφασεις πιο στυλ παιχνιδιου σ΄αρεσει , οπως dps/tank/healer .

Επισης μπαινεις πιο γρηγορα σε instances. Πρωτη επιλογη druid , δευτερη paladin , τριτη monk.

2) θα ελεγα με τον περισσοτερο κοσμο , και τη μεγαλυτερη δραστηριοτητα για να μην νοιωθεις μοναχος :-D

επελεξε alliance η horde αναλογα με τον πληθυσμο τους στο realm , δες εδω http://wow.realmpop.com/eu.html

Σημερα το πρωι ειπα μαζι με το καφεδακι μου να μπω να κανω και κανα heroic. Μπαινω λοιπον και βρισκω mail.

Το ανοιγω και βρισκω epic wand απο LFR elegon. wtf...

Το αστειο της υποθεσης?? Δε τον εχω ριξει τον κυριο ΟΥΤΕ στο LFR..Τα συμπερασματα δικα σας..

http://eu.battle.net/wow/en/character/hellfire/Merrie/advanced

Μάγκες καλησπέρα η τελευταία κάρτα που έβαλα στο wow έληξε τον Ιανουάριο και είπα να το ξαναρχίσω.. δεν μπορώ να πάρω ακόμα βέβαια καρτούλα αλλά διάβασα για το Scroll of Resurrection το δικαιούμαι ή θέλει παραπάνω διάστημα και αν όντως θα μου δώσει αυτήν την βδομαδούλα free; Αν γίνεται το email είναι [email protected] για όποιον μπορεί, ευχαριστώ!

kazzak από το realmpopulation όλα τα λεφτά , 24κ allies 102k horde , τώρα που τους βρήκε τους 24χλιάδες allies θα σας γελάσω . Τρεις και ο κούκος είναι , γιαυτό και οι horde τους προσέχουμε μην τους χάσουμε κιαυτούς .

Κοιτάζω τις pre MOP διαβεβαιώσεις για balance στα class και με πιάνει νευρικό......

Ξεκίνησα να παίζω arena ως holy....και γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι. Γυρισα disc, υπέφερα χωρίς inner focus glyph, τώρα που το έβαλα την ψιλοπαλεύω αλλά μόλις πατάω τα 1600 σκάνε groups με dudu healer και σπάνε πλάκα.

Μην πιάσω το burst και το τρελό CC που έχουν μερικά classes. Άντε να σου τύχει rogue/mage set up.....αυτόματα η arena γίνεται 2vs1

Δεν είμαι έμπειρος στην arena, πάτησα ξανά μέσα μετά από tbc εποχές, αλλά ώρες ώρες το παιχνίδι μου δίνει την αίσθηση ότι με κοροιδεύει. Σίγουρα αν δεν είχα τον partner που έχω, παίζει να μην είχα περάσει το 1k rating. Πρώην priest παίζουμε μαζί από vanilla...αν πάρει όπλο και εξακολουθούμε να κινούμαστε τόσο χαμηλά, θα τον εγκαταλείψω γιατί στην παρούσα φάση με έναν άλλο dps μαζί ή κάποιον ez mode healer θα μπορούσε να φτάσει ψηλά.

Το arena gameplay του priest μου αρέσει και μάλιστα πολύ, πραγματικά ευχαριστιέμαι το παιχνίδι αλλά κάποιοι πρέπει να περάσουν από το nerfbat. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που νικάμε group με resto shaman/druid και αισθανόμαστε ότι φτάσαμε την κορυφή. Αστεία πράγματα......Μην σχολιάσω δε το matchmaking. Μας έχει βγάλει ουκ ολίγες φορές vs groups με σχεδόν 200 περισσότερο value. Το ακόμα γελειότερο είναι αυτά συνήθως τα κερδίζουμε, αλλά still όταν βλέπεις την δική σου value στα 1500 και των άλλων στα 1700 λες wtf.

Μάγκες καλησπέρα η τελευταία κάρτα που έβαλα στο wow έληξε τον Ιανουάριο και είπα να το ξαναρχίσω.. δεν μπορώ να πάρω ακόμα βέβαια καρτούλα αλλά διάβασα για το Scroll of Resurrection το δικαιούμαι ή θέλει παραπάνω διάστημα και αν όντως θα μου δώσει αυτήν την βδομαδούλα free; Αν γίνεται το email είναι [email protected] για όποιον μπορεί, ευχαριστώ!

Σου έστειλα.

Σου έστειλα.

Φιλαράκι μου είχε στείλει κάποιο άλλο παλικάρι πιο πριν ξέχασα κιόλας να μπω να το πω πάντως όπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά!

Άντε να σου τύχει rogue/mage set up.....αυτόματα η arena γίνεται 2vs1

(stealth) -->Sap, Sheep, silence, nova, blind, arena mate dead.

YaY, skill όχι μαλακίες ε!

Με τα rogue πάντως στα BG διασκεδάζω πολύ πλέον.

Psyfiend & /say lol, /say rofl, /say [..] :-D

Κατά τις 04:00 σήμερα τα ξημερώματα έσκασε ο Galleon....Φτιάξιμο raid asap και ντου valley of the four winds. Άρχισαν να μαζεύονται και hordes. PvP moments in pve realm. Κακός χαμός. Για 2 ώρες γινόταν η σφαγή του αιώνα, wipes επί wipes και για τους δυο γιατί ο Galleon με pvp enable γίνεται hardmode του κερατά.

Τους wipaραμε δυο φορές λίγο πριν τον ρίξουν. Εν τέλλει στείλαμε μακριά τους pvp enable και μείναμε καμιά 20αριά να το κάνουμε. Μόλις έφυγε το pvp τους ήρθαν και οι ενισχύσεις και γύρω στις 6 έπεσε.

Ήμουν πτώμα, τον είχα σκοτώσει ήδη στο παρελθόν οπότε δεν καιγόμουν ωστόσο loot στους hordάδες δεν αφήνω.....με το μάτι κλειστό από την νύστα και με 3 μόνο healers λίγο πριν από τις 6 έπεσε.

Ο τόπος που κάνει spawn....ένα τεράστιο νεκροταφείο.

Το pic είναι κάπου από τα μισά της μάχης. Μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν στην ολοκλήρωση της :lol:

WoWScrnShot_110512_060428.jpg

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...