Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είπα να το ξαναρχήσω λίγο , βρήκα και κάτι παλιούς , μεγάλες αλλαγές ρε παιδί μου, αγνώριστο .

Έπαιξα ένα ξεχασμένο mage , fire , τώρα μαθαίνω ότι έρχεται nerf της αρκούδας για τους fire . Ρε καλά λέω εγώ , δεν αλλάζουν με τίποτα αυτοί , τα ίδια πριν πέντε χρόνια τα ίδια τώρα . Δεν μπορούσαν να τα τεστάρουν πριν , μέσα στην εξέλιξη του story αλλάζεις ριζικά το playstile ολόκληρης class .

Και κάτι τελευταίο , τι γίνεται ρε με τους melee , τι τρελλό dps βγάζουν , ειδικά οι warrios . Σκέτη balance αυτό το παιχνίδι ρε παιδί μου !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να nerfάρουν τί ακριβώς στον fire δηλαδή? Αφού πρώτο dps σε pve και pvp πλέον είναι ο frost και πολύ περισσότερο fun πλέον με τις αλλαγές...

Τώρα για το balance, τα πράγματα είναι απλά. Όποιος παίζει ranged θα κλαίγεται για τα melee και όποιος παίζει melee για τα ranged.

Αν πιστεύετε ότι ένα class είναι OP rollάρετέ το και εκμεταλλευτείτε την OverPowerσύνη του, ειδάλλως stop crying.

Φιλικά.

Εχω 7,5k resilience...με το everyman for himself σε cd είμαι 2shots από warrior.

Είμαι support ok, αλλα η μόνη μου λύση στο pvp είναι να κρατήσω μέχρι να έρθει κάποιος. Δεν υπαρχει λογική σε αυτό. Βλέπω warrior να πλησιάζει κ castaρω GS...τι να λέμε τώρα.

Χωρίς devouring plague κ mana burn είμαι ψωμακι.

Τραγικότερο όλων η μόνη class που "εχω" είναι ο rogue.....η nemesis μου εδώ και 8 χρόνια.

Warriors needs nerf to the bone!!!!

Να nerfάρουν τί ακριβώς στον fire δηλαδή? Αφού πρώτο dps σε pve και pvp πλέον είναι ο frost και πολύ περισσότερο fun πλέον με τις αλλαγές...

Pve όλο fire βλέπω πάντως, δε βλέπω κανέναν frost.

Εχω 7,5k resilience...με το everyman for himself σε cd είμαι 2shots από warrior.

Που το βρήκες ρε 7,5k res εσυ; :P

Μόλις έκανα το πρώτο challenge....μιλαμε για dapipa κατάσταση. Χωρίς cc δεν πας πουθενά. Ουσιαστικά τα challenges είναι δυσκολίας vanilla dungeon κ είναι ΑΚΡΩΣ ενδιαφέροντα από άποψης δυσκολίας. Πέρα από το bronze οτιδηποτε άλλο φαντάζει imposibru για την ώρα για το group που είμαι....guild runs με μέτριο dps και κανέναν range :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι full dreadful με 3 malevolent και έχω 6.5k, τι διάολο τόσο boost δίνουν τα gems - enchants;

edit, αν έχεις και τα crafted μάλλον παίρνεις διπλό bonus set.

Επεξ/σία από liopyr

11.156 resilience έχω τελικά ή 70,35%

Ιδού

WoWScrnShot_102112_072421.jpg

Καλά θα ήταν να ήταν perma αλλά είναι λόγο του pvp tier :P Ψάρωσες? Δεν έχω δει τα bonus του shadow gear οπότε μπορεί να μην το γνώριζες...

7.182 λοιπόν το ακριβές resilience μου/60,77%. To gear μου είναι αποκλειστικά honor/conquest point και δεν έχω τίποτε craft. Μόνο 1hand και offhand δεν είναι pvp items.....σε 2 εβδομάδες ευελπιστώ να τα αλλάξω.

WoWScrnShot_102112_072353.jpg

Μόλις τελείωσα με Golden Lotus rep γι'αυτό οι πόζες :P Ένα reset ακόμα για να τελειώσω εξολοκλήρου το quest series τους. Το crane mount τα σπάει :) Έχω χαλάσει 10k σε vendor mounts την τελευταία ημέρα ffs!!!!!!

δεν μιλάμε για απλό nerf στους fire , μιλάμε για αλλαγή playstile- rotation σε κάποιο βαθμό . Επιμένω , αδιόρθωτοι είναι , τα ίδια παλιά (ποιός δεν θυμάται τα καραγκιοζιλίκια με τους retrie pala ) τα ίδια και τώρα.

Τους ΒΜ τους είχαν θάψει δυο ολόκληρα expansions και τώρα είναι ΟΡ μέχρι τον ουρανό.

Pve όλο fire βλέπω πάντως, δε βλέπω κανέναν frost.

Επειδή προφανώς δεν έχουν δει τα νούμερα που βγάζει ο Frost σε pve πλέον.

Μιλάμε για πραγματικό κανόνι...

που ειδες frost μακραν καλυτερο dps?

fire και μετά arcane

http://www.noxxic.com/wow/pve/mage/frost

Παίξτε και λίγο frost σε καμιά κούκλα και θα καταλάβετε τη διαφορά!

Sent from my iPhone using Insomnia

Προφανώς στα rankings που κοιτάς εσύ, είναι λογικό οι fire να είναι πολύ πιο experienced παίχτες, μιας και το frost spec τώρα μπήκε στη λογική του PvE.

Επαναλαμβάνω, ανοίξτε το link και διαβάστε, ο frost πλέον κάνει παπάδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...