Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποιος τα μαμει τα dailies ?

http://eu.battle.net/wow/en/character/aggramar/Venedictia/reputation/

Και είναι και μερικές μέρες πίσω το rep....χωρίς να μπορώ να καταλάβω το γιατί.2 ή 3 μάλιστα. Είχα την αίσθηση ότι ανανεώνεται asap. Anyway στην τελική ευθεία για full exalted, λίγες μέρες ακόμα.

Εγώ ευτυχώς πρόλαβα και πήγα revered με αυτούς και δεν πρόλαβα ούτε buggια ούτε τίποτα!

Αν μπορείς να ξεκινήσεις το farming rep δεν παίζει πρόβλημα μετά. Σε μερικούς απλά δεν ανοίγουν καθόλου οι golden lotus και κατα συνέπεια και shado-pan, celestial.

@Chill Εσύ φταις, φταις, φταις (πες battle.tag για κανένα heroic αν ψήνεσαι :P)

Άλλο που δεν ήθελες και εσύ :P

Θα στο στείλω αύριο γιατί....δεν το ξέρω :lol: και προσπαθώ να μπω τώρα στο bnet και δεν μπορώ. Hk's ωστόσο ξανά μόλις πάρω το kite. Νομίζω πως 3,5 ώρες ημερεσίως για farming μου πέφτουν πολλές, ειδικά όταν logάρω μεταμεσονύχτιες ώρες λόγω υποχρεώσεων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω προβλημα στο launch του παιχνιδιου.. οταν μπαίνει εκεί που βάζεις το password kai to email βγάζει κάθετες γραμμές όλη η οθόνη ίδιου χρώματος με το backround (πορτοκαλί) και κόλλαει ο ηχος, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ρεσταρτ το pc. δεν το κάνει πάντα.. αλλά το κάνει συχνά,. Τωρα, κάρτα γραφικών δεν είναι γιατι όλα τα άλλα παιζουν κανονικά.. θερμοκρασίες μια χαρά. Ραμ δεν έχει πρόβλημα. Το περίεργο είναι οτι το κάνειο μονο στο WOW.., γιατι στο DIABLO 3 όλα τρέχουν ρολόι, και σε άλλα παιχνιδια.

έχει κανείς καμιά ιδέα? η αν έχει πάθει κανεις το ίδιο?

Καλησπερα, Εχει αγορασει κανενας CD Key απο κατι τετειο http://www.allkeyshop.com/blog/buy-cd-key-for-digital-download-world-of-warcraft-mists-of-pandaria/ ?

Ενδιαφερομαι να παρω το World of Warcraft Mists of Pandaria και θελω νο το το αγορασω online απου καπου φτηνα..

Οποιος θελει ας ριξει ενα scroll of resuurection και απο δω. Ευχαριστω

Στείλε character name και realm να σου στείλω ή ακόμα καλύτερα το email που χρησιμοποιείς στο battlenet . ;)

Εγω παιδια πολυ φοβαμαι οτι λιωνουμε τωρα στα dailies και σε κανα μηνα θα επαναφερει η Blizzard τα tabards και θα εχει παει τζαμπα ολος ο κοπος μας...

Δεν θα γίνει αυτό και ο gc ξεκαθάρισε το γιατί.

Το rep των alt απλά θα γίνει πιο εύκολο.

Καλησπερα, Εχει αγορασει κανενας CD Key απο κατι τετειο http://www.allkeysho...ts-of-pandaria/ ?

Ενδιαφερομαι να παρω το World of Warcraft Mists of Pandaria και θελω νο το το αγορασω online απου καπου φτηνα..

Τελικα να αγορασω απο εδω η θα την πατησω?

Εχω προβλημα στο launch του παιχνιδιου.. οταν μπαίνει εκεί που βάζεις το password kai to email βγάζει κάθετες γραμμές όλη η οθόνη ίδιου χρώματος με το backround (πορτοκαλί) και κόλλαει ο ηχος, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ρεσταρτ το pc. δεν το κάνει πάντα.. αλλά το κάνει συχνά,. Τωρα, κάρτα γραφικών δεν είναι γιατι όλα τα άλλα παιζουν κανονικά.. θερμοκρασίες μια χαρά. Ραμ δεν έχει πρόβλημα. Το περίεργο είναι οτι το κάνειο μονο στο WOW.., γιατι στο DIABLO 3 όλα τρέχουν ρολόι, και σε άλλα παιχνιδια.

έχει κανείς καμιά ιδέα? η αν έχει πάθει κανεις το ίδιο?

Πιθανότατα να φταίει κάποιο addon, Απενεργοποίησε τα όλα και ξαναδοκίμασε. Εγώ δεν μπορούσα να μπω την day 1 εξαιτίας κάποιου addon και τα καντήλια τα άκουσε η Blizzard.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας γάμησε η On σήμερα, ο elegon με διαφορά το πιο ωραίο fight μέχρι τώρα, και μετά τις εντεκάμιση dc και δε κατάφερα να ξαναλογκάρω ποτέ.. :/

Επεξ/σία από liopyr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...