Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε παιδιά...

επειδή παράτησα το game στις αρχές του cataclysm μπορείτε να μου πείτε ένα build για mage (arcane ή αν προτείνετε κάτι άλλο) ;

ο mage μου είναι 85lvl

ή να μου δώσετε ένα site Που να έχει builds για mage

ευχαριστώ!!!

Frost θα ανέβεις και μετά frost θα μείνεις. Δοκίμασε βέβαια και arcane όταν φτάσεις 90, αλλά ο frost είναι πλέον πανίσχυρος και στο pve. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένας ακόμη τρόπος για εύκολα φράγκα άκοπα.

Γινόμαστε exalted με tillers, οπότε έχουμε ολοκληρωμένη την φάρμα μας και μπορούμε να φυτεύουμε μέχρι 16 seeds την ημέρα. Φυτεύουμε λοιπόν songbell seeds η οποίες μας δίνουν 1xmote of harmony η κάθε μια. Μαζεύουμε 16 motes την ημέρα, 32 κάθε δύο ημέρες από τις οποίες παίρνουμε 3 spirit of harmony.

Πηγαίνουμε valley of eternal blossoms στον npc που ανταλλάζει spirit of harmony με διάφορα υλικά και αναλόγως με την οικονομία του server κάνουμε το exchange. Υπάρχει π.χ. 1 spirit of harmony προς 3 golden lotus. Στον server μου αυτό μεταφράζεται σε 750g την ημέρα ή 2250g κάθε δυο ημέρες.

Ο china man του inso :-)

• Like 2

Αυτο προυποθετει να κατσεις να ασχοληθεις ομως(για τη φαρμα), και ποιος ασχολειται..

Θες ευκολο τροπο??

Αγορασε ΟΣΕΣ καρτες DMF μπορεις να παρεις τωρα που ειναι γτπ φτηνες. Περιμενε να ερθει το επομενο DMF και η φτιαξε decks η πουλα τες.. BAM!

Well από revered αν δεν κάνω λάθος γίνονται διαθέσιμες οι seeds oπότε μπορείς να ξεκινήσεις με 1,2 motes of harmony/day. Πολλοί θα ασχοληθούν με tillers και λόγω cooking και λόγω goat mount (το οποίο έχει απίστευτη αίσθηση στην.....οδήγηση, νομίζεις ότι είναι lamborgini) και λόγω των δυο super duper vanity items.

Προσωπικά atm μόνο με rep ασχολούμαι (vanity items, mounts, rep items, valor points). Σε μια εβδομάδα υπολογίζω να έχω στο exalted όλα τα pandaria reputations.

Για τα trinkets μην είσαι τόσο σίγουρος.....Σε 3 βδομάδες πολλοί θα έχουν κάποιο trinket από τα raids τους και από revered με shado-pan. Και εκτός αυτού σκέψου πως οι scribes θα διοχετεύσουν ο καθένας 20x cards. Τις τελευταίες ημέρες έβλεπα κάρτες να πωλούνται προς 750g και δεν αναφέρομαι στις oxen. Προβλέπω overflow στο market τεράστιο sinking στις τιμές. Εξακολουθώ φυσικά να φτιάχνω κάρτες αλλά για τους δικούς μου chars, εκτός και αν διαψευστώ στις προβλέψεις μου πράγμα που θεωρώ αδύνατο.

Από αυτό το darkmoon ξόδεψα περί τα 16k σε herbs και έβγαλα κοντά στα 85k έχοντας και στην bank μου ακόμα 8 κάρτες που προορίζονται για ιδία χρήση ή για το AH αν παρουσιαστεί καμιά ευκαιρία!!!

Δεν είχα πάρει χαμπάρι πως δίνει golden lotus ο spirit vendor.

Rep δεν έχω ανεβάσει πουθενά, αλλά αν πάρω φόρα σε μία περιοχή με 90ρια mobs και τα φαρμάρω, σε μία ώρα μαζεύω κατά μ.ο 20 motes, δλδ 2 spirit, δλδ 6 golden lotus, δλδ 6 πανάκριβα flask, δλδ 2k.

+ 1k/day από το living steel, not bad για alchemist.

Τέλος το leveling, αρχίσαμε την ημερήσια βιοπάλη (λέγε με daily). Πάντως, απο την μία μου αρέσει που μερικοί NPC έχουν δικά τους rep bars αλλά απο την άλλη έχω χαθεί κάθε μέρα να τους φτιάχνω φαγητά, να τους ψαρεύω, να τους πλένω, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ NPC, , πολύ πράμα... :P

Ξέρουμε κανένα addon που να κάνει track όλα τα dailies, μπας και βγάλω άκρη (παίζω και πολύ σποραδικά, κάνω 2-3 dailies το πρωί και μετά ψάχνομαι το απόγευμα να θυμηθω ποιά είχα κάνει).

Το Mogu'shan Vaults (part 1) πλάκα είχε (εύκολο όμως), αν και απο mechanics το μόνο που είχε κάποιο "ενδιαφέρον" ήταν ο Hex Lord Malakrass Gara'jar the Spiritbinder (δώστε heals στο λαό), αναμονή αύριο να ανοίξει και το 2ο part.

@LRoi: Τα flasks είναι τα Spring Blossoms (agility), Winter's Bite (strength), Falling Leaves (spirit), Warm Sun (intellect) και Earth (stamina). Συγκεκριμένα σε εμάς τα Spring Blossoms, Winter's Bite και Warm Sun πουλάνε τρελά, οπότε βουρ στον πατσά που λένε :P.

@Chill Εσύ φταις, φταις, φταις (πες battle.tag για κανένα heroic αν ψήνεσαι :P)

• Like 3

έχω χαθεί κάθε μέρα να τους φτιάχνω φαγητά, να τους ψαρεύω, να τους πλένω, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ NPC, , πολύ πράμα... :P

emot15.gifemot15.gifemot15.gifemot15.gif

ποιος τα μαμει τα dailies ? Αν και για Klaxxi revered δεν πρεπει να θελω πολυ..

εγω με το που 90ρισα, μεσα σε 2-3 ωρες μπηκα LFR.

ειχα to 476 epic helm απο engineering, ενα 476 epic trinket απο brewfest και καποια 450ρια...

Eκανα replace τα πρασινακια με μερικα ilvl463 απο HCs και κανα 2 PVP απο ΑΗ ..

και ναμαστε !!!...(ιmba healer με λιγο hit και resilience να ουμε ! xα xα)

για την buggια που δεν μπορεί να ξεκινήσει κάποιος τα golden lotus dailies έχει ακούσει κανείς τίποτα?

Εγώ ευτυχώς πρόλαβα και πήγα revered με αυτούς και δεν πρόλαβα ούτε buggια ούτε τίποτα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...