Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραια μπηκε καιο το LFR. Aν χρησιμοοιησω το LFR και κανω clear το conetent, θα μπορω μετα με το guild μου να ξανακανω clear το content χωρις να χρησιμοποιησω το LFR, στην ιδια εβδομάδα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρες

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το divine insight talent γιατί από την περιγραφή του δεν μπορώ να κατανοήσω τι ακριβώς κάνει; Στο holy πάντα, τα άλλα αδιάφορα :P

487 already?????

http://eu.battle.net/wow/en/character/lightnings-blade/Oixte/advanced

Chill δε ξερω αν το εχουν αλλαξει αλλα οταν το ειχα εγω, οταν εκανες PoH/GH ειχες πιθανοτητα(40% λεει) να κανεις PoM 2 φορες τη μια μετα την αλλη. Και να τρεχουν 2 PoM στο raid :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξερω. αλλα 11 euro το μηνα...αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο , δωσε 12 και παρτο απο ελλαδα (skroutz), η απο τη Blizzard direct 3μηνο το ιδιο βγαινει με αμεση προσβαση μαλιστα..

Επεξ/σία από stefanos9

Προχθές μπήκα και έκανα το πρώτο raid με LFR. Μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος πως δουλεύει το loot system γιατί δεν πολυκατάλαβα. Μόλις ρίξαμε το πρώτο boss μου έδωσε αυτόματα χωρίς roll κτλ κάτι epic μπότες. Τα άλλα 2 μου έδωσαν αυτόματα ένα bag με gold. Ξέρει κανείς τι παίζει και πως δουλεύει το σύστημα;

Add on για να αγοράζω μαζικα πραγματα απο AH υπάρχει; 100 20δες herbs ¨η cloth ας πουμε. Δοκιμασα το auctionlite αλλά ενώ πήγε καλά για 1 μέρα μετά αρχισε να κολλάει απίστευτα, διαλέγω τα herbs παταω buyout και μετα στο approve κανει 10" την 20αδα.. :(

ρε παιδιά...

επειδή παράτησα το game στις αρχές του cataclysm μπορείτε να μου πείτε ένα build για mage (arcane ή αν προτείνετε κάτι άλλο) ;

ο mage μου είναι 85lvl

ή να μου δώσετε ένα site Που να έχει builds για mage

ευχαριστώ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...