Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω αγοραζω τα πιο φθηνα(green tea). Αγοραζω 20 stacks ( 75g το stack) δηλαδη δινω 1500g.

Απο αυτα βγαζω συνηθως 11-12 starlight που στο server μου πανε 250g ea. 2750g συνολο.

Τα αλλα inks που βγαινουν τα πουλανε 60g την 20αδα στο AH οποτε δε συμφερει να προσπαθησω να τα πουλησω φθηνοτερα.

Αντιθετα αυτο που κανω ειναι το εξης. Φτιαχνω τα epic BoP shoulder enchants και τα vendoριαζω. Πριν αρχισεις να κοροιδευεις, ΝΑΙ εχω κερδος, believe it or not.

60/7=8.5g τα 3 inks περιπου, τη στιγμη που μπορεις να φτιαξεις shoulder enchant και να το πουλησεις στο vendor 18.5. Profit.

Οποτε απο 20 stacks βγαζω περιπου καθαρο κερδος 2750+500(τοσο περιπου πανε τα απλα inks που κανω shoulder enchant) 3250g-1500g που εδωσα για να αγορασω τα φυτα 1750g μεσα σε 10 λεπτα. Αρκετα ειναι..

ps - Το tanking trinket το boostαραν chill(του εβαλαν stamina) οποτε θα ανεβει η τιμη των oxen.

http://www.wowdb.com...relic-of-niuzao

ps2 - 10 stacks Fool's cap σου δινουν 2 starlight? Μηπως εισαι λιγο γκαντεμης?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω αγοραζω τα πιο φθηνα(green tea). Αγοραζω 20 stacks ( 75g το stack) δηλαδη δινω 1500g.

Πόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοο?

Ε ρε πστη στον κωλοserver που είμαι 40g το stack τα πουλάνε και εγώ τα έδωσα σε φιλαράκι scribe 30g για να φτιάξει κάρτες.

Και είχα μαζέψει και γύρω στα 50 stacks, πλούσιος θα είχα γίνει, γμώ την οικονομία τους γ@μώ.

Καλησπέρα, μετά από αρκετό καιρό σκέφτομαι να ξεκινήσω και πάλι, αλλά αυτή τη φορά λέω να αφήσω τον rogue μου και να συνεχίσω με τον lock. Άκουσα ότι ο lock σπέρνει στο MoP και ψήνομαι να τον δοκιμάσω.

Παρακαλώ λοιπόν όποιος έχει την καλοσύνη να μου κάνει ένα SoR σε server με κόσμο κατά προτίμηση pvp.

Το mail μου είναι [email protected]

@Greygore όταν πέσει το επόμενο billing θα σου πω....αν δεν στο δώσουν θα στείλουμε mail.Και το mount απλά γαμαει ειδικά με το glyph of shadow σπέρνει :)

Πάντως να ξέρεις, είχα (λίγη) κοινωνική ζωή και πέθανε λόγω του Mists of Pandaria -- εσύ φταίς για όλα (etc. etc. :P).

Παίζει πάντως να'ναι το μόνο "campaign" του WoW στο οποίο διάβαζα τα quest texts, έβλεπα cutscenes (μ'άρεσε που χώσανε σχεδόν παντού voice acting), σταματούσα και έψαχνα σπηλιές, βουνά, λαγκάδια (κοινώς, wannabe Dora the Explorer), ειδικά με το που έμαθα για τα lore objects και τα Lost and Found items πρέπει να'χασα το μισό leveling time σε άσχετα explores.

Όμορφο το κάνανε τελικά το άτιμο...

P.S. Πήρα το Spectral Griffon, μια αηδία και μισή μου φαίνεται still.

P.P.S. Φταίει ο Chill, φταίει ο Chill, φταίει ο Chill... *

* Αυτό πλέον θα το τραγουδάω όταν χάνω loot, ho ho ho.

Παρακαλώ λοιπόν όποιος έχει την καλοσύνη να μου κάνει ένα SoR σε server με κόσμο κατά προτίμηση pvp.

Είχα ένα ξεχασμένο warlock στον Ravencrest, έστειλα απο κεί :P. Απο τους πλέον γεμάτους servers πλέον, όπως επίσης και PvP. Καλή διασκέδαση :P

εκλειδωσε τελικα το raidfinder kai με ποιο ilvl?

αυριο LFR , το κατεβασαν σε 460 απο 463, και μαλλον δεν θα ειναι faceroll οπως το αντιστοιχο DS.

Εδωσα 25.000 και αγορασα 372 (μετρημενες) 20αδες herbs, μου πήρε κανα 2ωρο το Mile και η κατασκευη των Ink και τελικά εβγαλα 11 οσες και τα scrolls of wisdom Που ειχα. Πουλησα 2 και πήρα πίσω 15.000, μου μενουν αλλες 9 αλλά σκέφτομαι να ανεβάσω Inscription και στους alt μου..

Είναι κανένας από κάποιον απ τους εξής server : Tauren Mill - Twillight's Hammer - Shattered Hand - Frostwhisper - Stormreaver ??

Θέλω να μάθω κάποιες λεπτομέρειες αν ξέρει κάποιος για να αποφασίσω σε ποιόν να πάω !! Ευχαριστώ

Τα αλλα inks που βγαινουν τα πουλανε 60g την 20αδα στο AH οποτε δε συμφερει να προσπαθησω να τα πουλησω φθηνοτερα.

Αντιθετα αυτο που κανω ειναι το εξης. Φτιαχνω τα epic BoP shoulder enchants και τα vendoριαζω. Πριν αρχισεις να κοροιδευεις, ΝΑΙ εχω κερδος, believe it or not.

60/7=8.5g τα 3 inks περιπου, τη στιγμη που μπορεις να φτιαξεις shoulder enchant και να το πουλησεις στο vendor 18.5. Profit.

αχ με τρελανες τωρα....αλλα γιοκ στο server μου εχει 10g καθε ink of dream....οποτε μπαινεις μεσα 18.5-30 ! ...φτου!

το starlight ink απο την αλλη ομως φευγει αερα στο ΑΗ στα 350g, κερδος μεχρι και 200g ανα ινκ αν εχω τυχη στο milling με τα τσαγια....

μαλλον τελειωνει το παρτυ οσο γινεται ευρεως διαθεσιμο

bluepost

Beginning after the maintenance on Tuesday, October 9, ink traders will be converting from accepting Blackfallow Ink to accepting Ink of Dreams and Starlight Ink will become available for purchase. If you're still holding on to your Blackfallow Ink, your time to trade it in is running short.

περα απο αυτο με το LFR θα υπαρχει προσβαση σε trinkets με ilvl 483 μεγαλυτερο απο το 476 των crafted. οποτε θα πεσει και η ζητηση

χωρις να θελω να σας μαυρισω την ψυχη :P

μολις εβαλα 3 καρτες στο ΑΗ : 13Κ , 8.5Κ και 7Κ.....

μου διναν στο chat 4K για την ακριβη και ειπα οχι...

δεν βλεπω να πιανω κανα ψαρι για να δουμε, γιατι τωρα με το starlight tradable οπως λες...

Τρελο αλανι οποιος προεβλεψε το buff της blizzard στο tanking trinket και αγορασε 5-6 οταν κοστιζαν κατω απο 10k..Ηταν πραγματικα πολυ μουφα πριν για να το αφησουν ετσι.

Απο κει και περα, εγω τελος με αυτη τη μπιζνα. Εβγαλα οτι εβγαλα, επαιξα οσο επαιξα αλλα πλεον θα πεσουν πολυ οι τιμες των inks και δε νομιζω να κατσω να ασχοληθω.

περα απο αυτο με το LFR θα υπαρχει προσβαση σε trinkets με ilvl 483 μεγαλυτερο απο το 476 των crafted. οποτε θα πεσει και η ζητηση

χωρις να θελω να σας μαυρισω την ψυχη :P

Που το διαβασες αυτο? 476 θα ειναι τα trinkets απτο LFR

http://www.mmo-champion.com/content/588-Will-of-the-Emperor-Mogu-shan-Vaults - Trinkets απο emberor

http://www.mmo-champion.com/content/1234-Elegon-Mogu-shan-Vaults - Trinkets απο Elegon

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...