Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Black death strikes SW :lol:

Πολύ γέλιο!!!!!

Προσπαθώ εδώ και χρόνια να αποκτήσω το brewfest mount. Ποτέ δεν μου είχε κάτσει.......μέχρι σήμερα που συνέβει το εξής τρελό :

WoWScrnShot_100812_151743.jpg

DAFAQ OR WUT?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αλλη @α@αρια με τα Spirit of Harmony που ειναι ΒοP αντι για ΒοΑ..

εχω ιnscription σε priest alt...και δεν μπορω να του περασω τα Harmony απο τον Druid main μου για να φτιαξω το epic Crane Staff....

Αν το φτιαξεις ομως το staff λει, μετα το εχει ΒοΑ !.....

δεν μας @α@ας Blizzard.

Ti lvl πρέπει να εισαι? ΓΙατι δεν το βγαζει και αν ξερεις μεχρι ποτε θα κρατησει το fest.

Το βγάζει ρε αγόρι,στο calendar.13 αν θυμάμαι καλά finito.

Lvl 89 πρέπει να είσαι αλλιώς no go.

Τα trinkets δεν με πολυαρεσαν ασχέτως ilvl, προτιμώ τα 463 μη πω τα 450....

5 χρόνια μετά και τα δύο mount λέμεεεεε :)

Παίδες καλησπέρα , σκέφτομαι μετά από πολύ καιρό απουσίας να γυρίσω στα παλιά παραδοσιακά λιμέρια :P

Θέλω να μου πείτε όμως λίγο τι γνώμη σας για το νέο expantion και τι παίζει με τους server , ποίοι ζούνε ακόμα , τι αναλογία alliance / horde έχει , που έχει Έλληνες τώρα πια κτλ ( γιατί από τι πήρε το μάτι μου ο greekjuros πέθανε για τα καλά ) !!

Καλα αυτο το inscription δε παιζεται..Αγοραζω herbs φτιαχνω starlight inks(και καρτουλα μια φορα την ημερα) και τα πουλαω στο AH. Διπλασιο, ισως και παραπανω κερδος, χωρις ουσιαστικα να κανω τιποτα εγω.

Πρωτη φορα στο wow εχω πανω απο 300k :-D

• Super Moderators

Blizzard και αποζημίωση δεν συμβαδίζουν.

το θέμα είναι γιατί να αποζημιώσει κάτι τώρα? ούτε καν repairs δεν χρειάστηκαν...

Καλα αυτο το inscription δε παιζεται..Αγοραζω herbs φτιαχνω starlight inks(και καρτουλα μια φορα την ημερα) και τα πουλαω στο AH. Διπλασιο' date=' ισως και παραπανω κερδος, χωρις ουσιαστικα να κανω τιποτα εγω.

Πρωτη φορα στο wow εχω πανω απο 300k :-D[/quote']

Πόσο πανε τα herbs στον σερβερ σου? Σε μένα τα fools gap που θεωρητικά έχουν και την καλύτερη απόδοση σε mats για inks πανε γύρω στα 170g.......Χτες είπα να δοκιμάσω να φτιάξω κάρτες γιατί γλυκάθηκα με τα 15k που έβγαλα απο την μια κάρτα που έφτιαξα, πήρα 2 stacks fools gap και δεν έβγαλα ούτε μισό starlight και έκανα πίσω!!! Από αύριο γίνεται διαθέσιμη και η ανταλλαγή στον vendor για Pandaria inks. Αν υποθέσουμε ότι 10 stacks δίνουν 2 starlight θέλω 1700g για κάθε κάρτα. Και αν μου κάτσει τίποτα απο oxen deck? Και αν δεν πωληθεί? Να κάνω investment για 13 κάρτες, 22100g τώρα ή να τα κράτησω και να lvlάρω τον dudu κινέζο herbalist και να επενδύσω σε αυτόν 7,5k για το πέταγμα ( τον έχω ακόμα με 280%) και να ρίξω στην αγορά περί τις 40 κάρτες στο επόμενο dark moon faire? είμαι στα 105k g έχω περιθώρια επιχειρηματικών παιγνίων αλλά προτιμώ να παίζω μόνος οικονομικά χωρίς μεγάλες καταθέσεις στο AH.....

Sent from my iPad using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...