LRoi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Merci, θα δοκιμαστεί το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Κι εγώ 5-6 abilities που χρειάζομαι instant έχω σε keybinds, SWD - silence - fear - fade - mass dispel, psychic scream, psyfiend, ένα macro για open rotation και ένα για multidot, τα υπόλοιπα click. Μπορώ να παίξω εξίσου καλά με keybinds αν χρειαστεί, π.χ στον alysrazor όταν ανέβαινα πάνω και κυνηγούσα σύννεφα αναγκαστικά δε γινόταν να κλικάρω και να "οδηγάω", απλά γενικά προτιμώ το clicking επειδή μου φαίνεται πολύ πιο ξεκούραστο, ίσως χάνεις λίγο το focus στο χώρο, αλλά σίγουρα κερδίζεις σε κίνηση καθώς έχεις τα WASD δικά σου, να τα χαϊδεύεις, να τα αγαπάς και να τα νοιάζεσαι χωρίς να φαίνεσαι σα κουλός πιανίστας κάθε φορά που χρειάζεται να cast-άρεις εν κινήσει. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Πάνε full spirit. Χέσε το intellect, focus spirit αποκλειστικά και overuse του heal (πρώτη φορά χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο spell μετά την vanilla). Είπα ότι θα φτιάξω 463 gear με 7,5-8k spirit. Τα 8k τα έχω φτάσει ήδη, κυνηγάω ακόμα 5 items άρα θα πλησιάσω τα 9k Τι να τα κάνουμε τα πολλά χιλιάρικα heal αν δεν έχουμε mana να σκάμε τα spells; Ποσο πιο πολυ spirit ρε συ chill.. Ενταξει φαρμαρω καθε μερα συγκεκριμενα dungeons για legs-ring αλλα δε πεφτουν οι μουφες, τι να κανω.. http://eu.battle.net/wow/en/character/draenor/%C3%81nya/advanced ΑΛΛΑ ως healer ειδικά mouse over όλα τα spells... στην αρχή λίγο δύσκολο μιας και δεν μπορείς να χάσεις το focus σου ούτε για πλάκα αλλά όταν το μάθεις θα παρακαλάς για raid για να healareis Σωστος. Εγω πλεον οταν για καποιο λογο δε δουλευει ενα εκ των grid/clique δε μπορω να healαρω οχι raid, ουτε απλο dungeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Κι εγώ 5-6 abilities που χρειάζομαι instant έχω σε keybinds, SWD - silence - fear - fade - mass dispel, psychic scream, psyfiend, ένα macro για open rotation και ένα για multidot, τα υπόλοιπα click. Μπορώ να παίξω εξίσου καλά με keybinds αν χρειαστεί, π.χ στον alysrazor όταν ανέβαινα πάνω και κυνηγούσα σύννεφα αναγκαστικά δε γινόταν να κλικάρω και να "οδηγάω", απλά γενικά προτιμώ το clicking επειδή μου φαίνεται πολύ πιο ξεκούραστο, ίσως χάνεις λίγο το focus στο χώρο, αλλά σίγουρα κερδίζεις σε κίνηση καθώς έχεις τα WASD δικά σου, να τα χαϊδεύεις, να τα αγαπάς και να τα νοιάζεσαι χωρίς να φαίνεσαι σα κουλός πιανίστας κάθε φορά που χρειάζεται να cast-άρεις εν κινήσει. ;p Καλά ρε, εσύ mage δεν έπαιζες main? Το γύρισες? Δώσε και real id να σε προσθέσω να κάνουμε κανένα instance μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Πάντα shadow priest έπαιζα. [email protected] για όποιον με λατρεύει! ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Liopyr για στειλε τα μακρος μιας και λεω να παιξω λιγακι σαντοου αφου δεν πρόκειται να ασχοληθω σοβαρα με το γκεημ. Επίσης μονο με Keybinds γίνεται σοβαρη δουλεια, βγάζοντας έξω το Mouse over, αλλά θέλει να έχεις κανει λίγο πιανακι για να αφήσεις mouse ή wasd Να 'χαμε 3 χέρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Να 'χαμε 3 χέρια.. Άδικη η φύση, εμένα μου έδωσε μόνο 3 πόδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Άδικη η φύση, εμένα μου έδωσε μόνο 3 πόδια Kαι ακομα παίζεις wοw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Kαι ακομα παίζεις wοw? Παίζω και σε ταινίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχω τπτ σοβαρά macros, ένα stopcasting στο SWD, το open rotation είναι περισσότερο τεμπελιά, βάλε τα skill με όποια σειρά θες πλέον δε κυνηγάμε κάποιο buff για refresh κλπ, απλά άσε το shadowfiend προς το τέλος ώστε να έχει προκάρει ήδη κάποιο weapon enchant ή trinket, έχω ενσωματώσει synapse springs - vampiric embrace και power infusion (αν χρησιμοποιείς το τελευταίο) στο DP, ένα cancelaura στο dispersion, και τα δύο πλέον avaliable dots για multidot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ποσο πιο πολυ spirit ρε συ chill.. Ενταξει φαρμαρω καθε μερα συγκεκριμενα dungeons για legs-ring αλλα δε πεφτουν οι μουφες, τι να κανω.. http://eu.battle.net...r/Ánya/advanced ΖΟΥΠΕΡ είσαι Εγώ 3 drops θέλω από 3 dungeons (waist + 2rings) και τελείωσα. Μπαίνω τα κάνω και μετά random dungeon, αν με βγάλει σε αυτά που θέλω καλώς αν όχι quit και μισή ώρα pvp Σιγά μην χάσω την ώρα μου σε dungeons από τα οποία δεν μπορώ να κερδίσω τίποτα (εκτός και αν δεν υπάρχει caster μέσα οπότε μένω για κανά pew pew item ) Άδικη η φύση, εμένα μου έδωσε μόνο 3 πόδια Υπάρχει το hand of a'dal και το hand of LRoi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει και το Chill ass επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Says FAP mastah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 και γω ως healer κυριως, το keyboard to εχω μονο για τα 4 βελακια. VuhDo τσιτα και καμια 10αρα spells binded στα κουμπια του WoW SteelSeries mouse... και σαν dps ετσι παιζω... δεν μπορω καθολου keyboard...και με τετοια ποντικια δεν ειναι καλυτερα τα keybindings , αντιθετως ειναι μεγαλος μαζοχισμος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 στο WoW SteelSeries mouse... Σε μία λογική τιμή μπορούμε να το βρούμε έστω και απ' έξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις