chill Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ναι ρε παιδιά ok αλλά το rep farm πέρα από items δίνει και recipes για proffs. Εγώ 2,5 ώρες καθημερινά κάνω dailys, φαρμαρω για την ώρα golden lotus, anglers, tillers και order of the serpent κ εννοείται οτι σκοπός μου είναι να παω όλα τα reps στο exalted.Το θέμα είναι οτι η διαδικασία θα πρέπει να επαληφθει και για κάποιον alt. Αυτό ναι με σκοτώνει στην σκέψη.... Τα heroics όπου να ναι τελειώνουν για μένα, λίγα items μου λείπουν. Stackαρα spirit μέχρις εσχάτων με τελικό στόχο τα 7,5-8k κ πλέον το παιχνίδι μου έγινε walk in the park. Chakra, renew glyph κ spam heal...afk , full mana all the time.Ο shadowfiend βγαίνει στην αρχή των boss fights για dps. Το mana regen δεν είναι πρόβλημα πια. Το μόνο μου προβλημα είναι οτι δεν βρίσκω j/c για τα gems που θέλω. Ούτε ενα Zen wild jade κ ούτε ενα purified something δεν μπορώ να βρω, ούτε σε ah ούτε σε spam στο trade. Το party με τα trillium κ τα steel τελειωσε....ωστόσο υπάρχει περιθώριο party στα diamonds, αρκεί να βρεις mats στο ah.Μιλάμε για 2k κέρδος,χωρίς cd και με δυνατότητα procs!!!!
Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Γνωμη μου ειναι ότι για κανα 10-15 μερες να ρίξετε πολυ χρημα για αγορα cloth και οσων herbs, Ores βρίσκετε φθηνα. Οταν ολοκληρωθεί το Lvl up θα αρχίσουν να σπανιζουν απο AH Και θα ανέβουν αρκετά οι τιμές τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το θέμα είναι οτι η διαδικασία θα πρέπει να επαληφθει και για κάποιον alt. Αυτό ναι με σκοτώνει στην σκέψη.... σε blue post αναφερει πως θα αλλαξει αυτο για τους alts οσο αφορα rep faction grinding http://us.battle.net...29784?page=3#57 We're working on a change for a future patch that will make it easier to gain reputation with a specific faction on every alt on your Battle.net account, after you reach a certain reputation with that faction on another character. Stay tuned for more information on this, likely coming before the end of the week.
stefanos9 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ναι περασα γω και ειχε ενα epic weapon 65000 xoxo...lvl 483 > καπου κει... κλεφτες ρεεεεεεεεεεεεει
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Έχει ότι να'ναι μέσα, ένας hunter λέει σήμερα αγόρασε hc legs.
dismemberer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τζιζας, 2.5 ωρες τη μερα ΚΑΘΕ μερα το ιδιο πραγμα...Ναυτια με πιανει και μονο που το ακουω. Ριξαμε το πρωτο boss χτες. Ενταξει, λιγο συντονισμο στα tanks ηθελε. Γενικα ευκολο. Το βιντεακι μας εδω - http://www.youtube.com/watch?v=YE5WY59bmo4&feature=plcp Ειχαμε μερικα αρκετα αξιολογα tries(24%) στο δευτερο boss(Damn, δε ξερω τα ονοματα τους ακομα ). Οι healers(Εγω-holy priest,resto shaman,resto druid) ειχαμε αρκετα προβληματα με το mana μας, σε σημειο να φτανουμε στο 30% του boss και να ειμαστε ολοι με 5% mana. Απο θεμα tactics παντως και αυτο τιποτα το ιδιαιτερο. 2
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Για ριξε ενα ινφο για τα αδδονς που χρησιμοποιει, μου αρεσαν
chill Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 αλλά clicker ρογκάς...jeez Είναι ο τρόπος που έχεις συνηθίσει.... Το να δουλεύεις με keybindings είναι καλύτερο, γνωστό αλλά όσες φορές και αν προσπάθησα να παίξω αποκλειστικά έτσι οι επιδόσεις μου ήταν χαμηλότερες. 3 keybindings έχω (pw:shield, guardian spirit και void shift) και όλα τα άλλα clicks. Βέβαια θα τα δει αυτά ο zfour και θα του ζβουρίξει καμιά σφαλιάρα Οι healers(Εγω-holy priest,resto shaman,resto druid) ειχαμε αρκετα προβληματα με το mana μας, σε σημειο να φτανουμε στο 30% του boss και να ειμαστε ολοι με 5% mana. Απο θεμα tactics παντως και αυτο τιποτα το ιδιαιτερο. Πάνε full spirit. Χέσε το intellect, focus spirit αποκλειστικά και overuse του heal (πρώτη φορά χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο spell μετά την vanilla). Είπα ότι θα φτιάξω 463 gear με 7,5-8k spirit. Τα 8k τα έχω φτάσει ήδη, κυνηγάω ακόμα 5 items άρα θα πλησιάσω τα 9k Τι να τα κάνουμε τα πολλά χιλιάρικα heal αν δεν έχουμε mana να σκάμε τα spells;
paularas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Βέβαια θα τα δει αυτά ο zfour και θα του ζβουρίξει καμιά σφαλιάρα και πάω το ποντίκι επάνω από το quote για να κράξω / trollarw και ξαφνικά βλέπω το ύπουλο χτύπημα κάτω από την μέση..... damn... δες, πραγματικά, υπάρχουν άνθρωποι που τους βολεύει... απλά εάν μάθεις με bindings + mouse over (ειδικά το 2ο) μιλάμε για πάνω απο 2πλάσια ταχύτητα... μπορεί όχι τα bindings, ΑΛΛΑ ως healer ειδικά mouse over όλα τα spells... στην αρχή λίγο δύσκολο μιας και δεν μπορείς να χάσεις το focus σου ούτε για πλάκα αλλά όταν το μάθεις θα παρακαλάς για raid για να healareis ps1: δες τι καθαρό και απλό είναι και έτσι έβγαλα όλο το cataclysm (και healara όλα τα heroic έως πλοιο @ madness pre nerf )
LRoi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ριξαμε το πρωτο boss χτες. Ενταξει, λιγο συντονισμο στα tanks ηθελε. Γενικα ευκολο. Το βιντεακι μας εδω - http://www.youtube.com/watch?v=YE5WY59bmo4&feature=plcp Ποιο UI χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος παίχτης και ποια addon? και πάω το ποντίκι επάνω από το quote για να κράξω / trollarw και ξαφνικά βλέπω το ύπουλο χτύπημα κάτω από την μέση..... damn... δες, πραγματικά, υπάρχουν άνθρωποι που τους βολεύει... απλά εάν μάθεις με bindings + mouse over (ειδικά το 2ο) μιλάμε για πάνω απο 2πλάσια ταχύτητα... μπορεί όχι τα bindings, ΑΛΛΑ ως healer ειδικά mouse over όλα τα spells... στην αρχή λίγο δύσκολο μιας και δεν μπορείς να χάσεις το focus σου ούτε για πλάκα αλλά όταν το μάθεις θα παρακαλάς για raid για να healareis Εγώ πάντως στην παπαδιά έχω βάλει VuhDo και το keyboard το έχω μόνο για turn/move. Έχω bindάρει και 5 βασικά spells στο mouse και πάει το click σύννεφο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις