LRoi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλά, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Τώρα έχει καταντήσει κινέζος farmer, άσε δε που είναι ο μόνος που έχει δώσει σε char nickname της πρώην του, για να μην του λείπει ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 o/ Ρε αυτα τα σκηνικα δε γινονται. SFK με τη monk και μου μιλαει καποιος "venedictia". Τρωω φλασια και θυμαμαι οτι εσυ εχεις αυτο το ονομα. Τον ρωταω αν εχει priest. Και μετα αρχισε να μου μιλαει για σενα με τοσο καλα λογια που σχεδον πιστεψα οτι εισαι εσυ και με τρολλαρεις Τι "Ο καλυτερος priest στον server σε εποχες vanilla", τι " Ειχε full tier 3".. Ερωτας λεμε :-D Ήμουν legend vanilla αυτή είναι η αλήθεια, τόσο dedication δεν είχα ξαναρίξει σε παιχνίδι. PvE master σε high end guilds, PvP κατακτητής των EPL με τους μυθκούς avengers with rams, το pvp team μας που είχε στήσει barrier στο Tyrs Hand για όλους τους hordάδες, κάνανε raid για να μας ρίξουν 3 άτομα....τι να λέμε τώρα!!!!! Καλά, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Τώρα έχει καταντήσει κινέζος farmer, άσε δε που είναι ο μόνος που έχει δώσει σε char nickname της πρώην του, για να μην του λείπει ποτέ... Τότε ξεχώριζες αν ήσουν καλός σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Τώρα το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το τότε....... Κινέζος ναι, εμπνέει και η Pandaria. Όταν δώθηκε το όνομα ήταν "νυν" και το έδωσε εκείνη. Έρχεται η μετονομασία τις επόμενες ημέρες σε Hyuna γιατί μας τον έχει φτάσει η Κορεάτισσα στον Θεό. http://www.youtube.com/watch?v=wcLNteez3c4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί να μου στείλει κάποιος ένα Scroll of Resurrection; Δοκίμασε να μου στείλει μια φίλη αλλά δε μπορούσε και επικοινώνησα με το Support αλλά μέχρι να απαντήσουν λέω να κάνω άλλη μια δοκιμή. Όποιος θέλει ας μου στείλει πμ για να του δώσω το email που χω στο Battlenet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Έρχεται η μετονομασία τις επόμενες ημέρες σε Hyuna γιατί μας τον έχει φτάσει η Κορεάτισσα στον Θεό. https://www.youtube.com/watch?v=r2XTEPen0Ow&feature Καλή η κορεατισσα Αλλά πάρε και μια ρωσικη "ανύψωση" ηθικού. Τρομερό εργαλείο ... χμμ είναι για 18+ δεν ξέρω αν σε παίρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί να μου στείλει κάποιος ένα Scroll of Resurrection; Δοκίμασε να μου στείλει μια φίλη αλλά δε μπορούσε και επικοινώνησα με το Support αλλά μέχρι να απαντήσουν λέω να κάνω άλλη μια δοκιμή. Όποιος θέλει ας μου στείλει πμ για να του δώσω το email που χω στο Battlenet. Οκ μου έδωσαν. Πωω μιλάμε έχω χαθεί εντελώς.Έχω να παίξω από το 2009 ή 2010 και είχα μείνει ακόμα στα talent trees Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 λοιπον δεν παμε και ασχημα με alchemy-transmutations και trillium bars...κατι βγαζουμε.. Απο engineering καμια ιδεα ? Cogwheels και κανα trinket πουλανε-εχουν περιθωριο κερδους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Τα trinkets-cogwheels που έφτιαξα στο leveling του engineering έφυγαν όλα την ίδια μέρα, αλλά λογικά από δω και πέρα που θα ξεκινήσουν να raid-άρουν δε ξέρω πόσο εύκολα θα φεύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Παντως darkmoon trinkets εχει και παλι το Inscription αλλά πλεον ειναι δυσκολο να τα φτιαξεις και να πλουτισεις απο αυτά λόγω cd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 πωπω εχω ξεσκιστει σημερα απο trillium bars και living steel...οριακο undercutting to βραδακι και φευγουν σε χρονο dt ! Εξαφανισα και ολα τα φτηνα/μεσαια Ghost Iron Bars απο το server πρωτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Παίδες κανά site-video που μπορώ να πάρω καμιά ιδέα για best talents για fury warrior ξέρει κανείς; Ή κάτι γενικά που να είναι σαν guide για το ποια factions έχουν καλύτερα items για να επικεντρωθείς εκεί στο reputation κτλ. Μόλις πάτησα 90 και πρέπει να αρχίσω να ψάχνωμαι λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δεν ασχολούμαι με κανένα reputation. Το βρίσκω μαρτύριο να φαρμάρω 1 μήνα daily για items που θα πετάξω στο πρώτο raid. Καλύτερα να raid-άρω με conquest pvp items μέχρι να ντυθώ, παρά να ζω κάθε μέρα μια επανάληψη x25. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 2.7 Million copies of MoP sold, WoW passes 10M Subscribers http://www.mmo-champ...10M-Subscribers http://wow.joystiq.com/2012/10/04/world-of-warcraft-population-swells-over-10-million-mists-of-pa/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 active subscriptions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δεν ασχολούμαι με κανένα reputation. Το βρίσκω μαρτύριο να φαρμάρω 1 μήνα daily για items που θα πετάξω στο πρώτο raid. Καλύτερα να raid-άρω με conquest pvp items μέχρι να ντυθώ, παρά να ζω κάθε μέρα μια επανάληψη x25. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΛΙΟΠΙΡ ΠΕΣΤΑ! Τους βλεπω να λιωνουν 2 ωρες τη μερα για τα γαμωdailies λες και κανουν καμια part time δουλεια ξερω γω. Εγω τους το ξεκαθαρισα στη guild και ησυχασα. Δε προκειται να κανω dailies ουτε τωρα ουτε στο μελλον. Αν δε συμφωνουν με αυτο ας μη με παρουν στα raids, δε πειραζει και παλι φιλοι θα ειμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μα δεν έχουν ούτως η άλλως και κανένα σοβαρό boost τα rep items σε σύγκριση με τα LFR & conq. pvp items, θα χάνεις λίγο dps για 2 εβδομάδες, χέστηκε η φοράδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις