Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα frost εξακολουθούν να είναι ανίκητα στο pvp.

Tα priest απλά έγιναν πιο balanced, δηλαδή επιτέλους μπορείς να επιβιώσεις κάπως από τα melee που έκαναν πάρτυ πάνω τους στο προηγούμενο expansion.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με άγνωστο μου tank δεν θα κάτσω να ιδρώσω παιδιά, sorry. Μπορείτε να τον εκπαιδεύσετε εσείς και να τον στείλετε έτοιμο. Υπομονή με nabs έκανα εποχές vanilla όταν και πληρωνόμουν για runs και χρέωνα ανάλογα της ασχετοσύνης. Τώρα ποιος ο λόγος; Τα ίδια έγραφα και με του που μας συστήθηκαν οι dk στο wrath και μου λέγατε υπομονή θα μάθουν. 3 χρόνια μετά @@, έχουν μάθει όπως το βλέπω. Δεν με ενδιαφέρει το tank να βγάζει dmg, με ενδιαφέρει να μην τρώει dmg, τον ρόλο του damage dealer τον έχουν άλλοι.

Για την ώρα δεν με ενδιαφέρουν τα dungeons, έχει τόσα πολλά το παιχνίδι να κάνει κανείς. Προτιμώ να κάθομαι να μαγειρεύω, να ψαρεύω και ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες :lol: παρά οτιδήποτε άλλο!!!

Το cascade από το τελευταίο tier των talents μου άρεσε λιγότερο. Το ότι πετάει σε μακρινούς στόχους μετά το πρώτο bounce με έφερε σε δύσκολη θέση ουκ ολίγες φορές όταν το τέσταρα.Προφανώς και αναφέρομαι στην outdoor δραστηριότητα του. Divine star έχω στο shadow spec και halo στο holy.

Alliance ναι.

Πάμε να tankάρω εγώ με τον Pala και θα παρακαλάς να πέσεις με άγνωστο tank :lol: :P

Με γνωστούς μου χέστηκα για wipes. Τα αντέχω!!!!

Ειδικά με σένα που σαι κωλόn00bo μακάρι να πάμε, θα λιώσω στα γέλια :lol:

Με palatank μια φορά όσο LRoi και να ναι ο άλλος πρέπει να γίνουν πράγματα και θάματα για να πέσει wipe.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με γνωστούς μου χέστηκα για wipes. Τα αντέχω!!!!

Ειδικά με σένα που σαι κωλόn00bo μακάρι να πάμε, θα λιώσω στα γέλια :lol:

Με palatank μια φορά όσο LRoi και να ναι ο άλλος πρέπει να γίνουν πράγματα και θάματα για να πέσει wipe.

Στο πρώτο duel έλα με την όπισθεν ψωμοpriestουλα

Επεξ/σία από LRoi

Να παίξεις frost να τους κάνεις τα νεύρα νερό. Μονίμως παγωμένοι οι πστηδες θα είναι :mrgreen:

μωρέ Frost παίζω, απλά αυτήν την στιγμή μέχρι να μπει έστω η Honor, ψοφάς για πλάκα (αν δεν έχεις heals)...δεν παλεύονται τα BG με το damage που μαζεύεις από παντού...και αυτό το Temple of Kotmogu γαμάτο αλλά μάλλον πρόκειται για το νέο Alterac Valley (8 στα 10 τα κερδίζουν οι Alliance)

Για πειτε κανα ευκολο τροπο να βγαλουμε κανα φραγκο με Engineering/Alchemy στο ΜοP?

Alchemy 600ρισα, στο αλλο κοντευω, ψαχνω μερικα ακομα Mote of Harmony..αλλα μπαααα...

Mηπως να μπω με αλτ να maxaρω inscription, να πουλαω shoulder enchants ?

Στο πρώτο duel έλα με την όπισθεν ψωμοpriestουλα

Πάρε κανα lvl ρε κωλόn00bo που βγάζεις και γλώσσα...... :lol:

Για πειτε κανα ευκολο τροπο να βγαλουμε κανα φραγκο με Engineering/Alchemy στο ΜοP?

Alchemy 600ρισα, στο αλλο κοντευω, ψαχνω μερικα ακομα Mote of Harmony..αλλα μπαααα...

Βασιζόμενος στο economy του server μου :

Αγοράζω ghost iron bars σε τιμή 10-13g/piece

Με cost 100-130g βγάζω κέρδος τουλάχιστον 70g φτιάχνοντας trillium bars, το οποίο ωστόσο πολλαπλασιάζεται ανάλογα τα procs από το master trasmutation. Μπορεί να φτάσει δηλαδή μέχρι και τα 870g κέρδος!!!! Δεν χάνεις ποτέ, το μόνο σίγουρο. Έβγαλα περί τα 6k g μέσα σε μια ώρα τρέχοντας παράλληλα instance και scenarios, εντελώς άκοπα. Αγορά, κατασκευή, auction, πώληση μέσα σε μερικά λεπτά. Και φυσικά σε κάθε cd κάνουμε living steel, το οποίο μας κοστίζει 600-780g (ή και πολύ λιγότερα αν προκάρει το ability κατά την κατασκευή των ghost iron bars) και μας δίνει πίσω 1500g + τα procs :)

Από εκεί και πέρα το άλλο strategy μου, θέλει ένα σεβαστό ποσό και την ανάληψη μικρού ρίσκου. Παρακολουθείτε το AH και βλέπετε που υπάρχει σεβαστό περιθώριο κέρδους. Ας πάρουμε τις trillium bars που φεύγουν σαν ζεστό ψωμάκι. Αγοράζουμε όλο το απόθεμα του AH και επεμβαίνουμε αγοράζοντας τα νέα πιθανά auctions από τους undercutters. Γινόμαστε ουσιαστικά μονοπωλητές και καθορίζουμε εμείς τις τιμές. Μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να βγει από αυτό. Επιπλέον μπορείτε και εσείς να κάνετε undercut στον εαυτό σας από άλλον char

π.χ. η fix price των trillium είναι 200g, εσείς βάζετε μεγάλο απόθεμα στα 600g και με άλλον char κάνετε undercut στα 450. Θέλει πολύ dedication αυτό το strategy στις τιμές του AH αλλά σκέφτομαι να το ακολουθήσω γιατί έχω γλυκαθεί από το black market ah και θέλω να προσπαθήσω να φτάσω ένα σεβαστό ποσό.

Bugs και σε achievements :/ Σε ένα scenάριο δεν μου το έδωσε. Η πλάκα είναι ότι αυτό το scenario έχει και άλλο achievement που σου λέει να το τελειώσεις με κάθε μια από τις 6 διαθέσιμες abilities των pandaren της πίστας. Εκεί μου έχει το 2/6 αλλά achievement ολοκλήρωσης δεν έχω πάρει. Και με ticket δεν λύνεται αυτό το θέμα.....Oh well

Ποιος έπαιζε εδώ με τον θαυμαστή μου από τον Thammer, horde; Έχω εμπνεύσει ρε νέους priests από την εποχή της vanilla που μουν ο gosu priest του server και δίνουν στους char τους το όνομα του δικού μου :lol: Να τα γράψετε εδώ να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που θέλουν να με κερδίσουν και σε duel ffs. ΠΟΙΟΝΑΝΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΡΕ LROI, σοβαρέψου xaxa

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης όσοι επιθυμούν να ξεσκισουν το ah μπορούν να έχουν monitoring των τιμών όπου και αν βρίσκονται μέσω του armory app μιας και είναι εντελώς δωρεάν η χρήση του.

Καλά κέρδη και πιείτε κανά εκλεκτό pandaρικο μπυρόνι στην υγειά του panoulis_gosu :lol:

Sent from my iPad using Insomnia

Επεξ/σία από chill

Ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς έχω, με τα ίδια profession, και τα motes που δε μπορώ να μαζέψω..

Τα trillium bars που λέει ο τσιλ είναι καλή φάση, αρκεί να μη πουλάνε στο θεό τα iron ghost bars.

Αλλιώς ή φτιάχνεις farmer char και οπλίζεσαι με υπομονή, ή κανονίζεις με κάποιον δικό σου να σου δώσει το char του να φαρμάρεις.

Ποιος έπαιζε εδώ με τον θαυμαστή μου από τον Thammer, horde; Έχω εμπνεύσει ρε νέους priests από την εποχή της vanilla που μουν ο gosu priest του server και δίνουν στους char τους το όνομα του δικού μου :lol: Να τα γράψετε εδώ να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που θέλουν να με κερδίσουν και σε duel ffs. ΠΟΙΟΝΑΝΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΡΕ LROI, σοβαρέψου xaxa

o/

Ρε αυτα τα σκηνικα δε γινονται. SFK με τη monk και μου μιλαει καποιος "venedictia". Τρωω φλασια και θυμαμαι οτι εσυ εχεις αυτο το ονομα. Τον ρωταω αν εχει priest. Και μετα αρχισε να μου μιλαει για σενα με τοσο καλα λογια που σχεδον πιστεψα οτι εισαι εσυ και με τρολλαρεις :-D

Τι "Ο καλυτερος priest στον server σε εποχες vanilla", τι " Ειχε full tier 3".. Ερωτας λεμε :-D :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...