nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ...νιώθω λες και παίζω το scapegoat στον spectrum με τόσο κατεβατό... Epic quote is epic, τέλος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο mmo με medieval fantasy setting που να μην έχει quests του τύπου να πας σκοτώσεις αράχνες. Το έχω πραγματικά απορία επειδή το βλέπω να το γράφουν όσοι επικρίνουν το wow και άλλα παιχνίδια όπως πχ το Skyrim. Ποιός επικρίνει το υπερτιτανιώδες μεγιστοτεράστιο Skyrim να τον φάω ζωντανό; (τα quest του οποιου ελάχιστη σχέση έχουν με αυτά του WoW) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 90άρισα και εγώ \0/ Λοιπόν, το σύστημα των quest rewards βάσει spec, suckαρει άσχημα. Θέλω να γίνω holy/disc και δεν μπορώ. Δοκίμασα χτες να questάρω λίγο vally of eternal blossoms ως holy....παιδιά ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Μια ώρα να σκοτώσω ένα mob. Και όχι δεν φταίει το γεγονός ότι levelαρα ως shadow, απλά το dps του holy είναι τραγικό. Έχω κάνει lvl up holy σε tbc/wrath/cata και αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλέπω. Είχα tagαρει ένα "boss" mob με αρκετά hp και αν δεν ερχόταν ένας belf mage ακόμα θα κάσταρα. Το παλικάρι μου έκανε /bow γιατί προφανώς ήμουν άξιος θαυμασμού που προσπαθούσα να ρίξω το mob με smite frenzy. Σε 10+ scenario runs ούτε ένα item. HK δεν μπορώ να μπω λόγω έλλειψης items, ακόμα 431 ilvl είμαι. Ελπίζω σήμερα κουτσά στραβά να τα καταφέρω. Τα scenαrios ότι να ναι τα groups.και είναι μέγα σφάλμα. Χτες π.χ. μπήκαμε εγώ holy, ένας disc priest και ένας holy paladin. Έλεος ρε blizz. Η beta τόσους μήνες έτρεχε αλλά τα bugs bugs. Να μην σχολιάσω το chat bug έτσι που λύθηκε την 2η μέρα του release (τόσο καιρό τι σκατά κάνανε) αλλά υπάρχει και σωρία άλλων bugs. Τελειώνω ένα τμήμα quest που έχει και reward μπλε item, δεν το παίρνω ποτέ. Στα scenarios δεν μπορείς να kickάρεις παίχτη. Βγήκε ένας offline χτες, δεν μπορούσαμε να τον διώξουμε. Κάναμε το scenario με την Jaina 2 άτομα μας και με τόσα mobs που aggράραμε μπορώ να πω ότι ήταν ότι πιο challenging έχω κάνει εδώ και χρόνια. Μέχρι και pot ήπια αφού είχα χρησιμοποιήσει ότι όπλα είχα στην φαρέτρα μου, τα πάντα όμως δεν νομίζω να μην χρησιμοποίησα κάποιο spell. Άλλο bug, Guardian Spirit=/life savior. Πεθαίνει κόσμος με τα wings μου.....απαράδεκτο. Και αφού φάγαμε ώρα και καταθέσαμε ψυχή και σώματι στο scenάριο της Jaina, ο κακομοίρης ο pala δεν έλαβε και reward. Απαράδεκτα bugs για μια beta που έτρεχε μήνες. Το brewfest boss έχει tactics τελικά και δεν είναι tank and spank Και κλείνωντας να πω ότι είχα γράψει και στο launch του wrath. Οι dk tanks είναι gtp. Μου βγαίνει η πίστη με δ'αύτους. Έυχομαι το pug να προχωρήσει επίπεδο και να μας δίνει την δυνατότητα να "διαλέγουμε" tank της αρεσκείας μας. QQ over, θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Άλλο bug, Guardian Spirit=/life savior. Πεθαίνει κόσμος με τα wings μου.....απαράδεκτο. Ρε συ το παρατηρησα και γω αυτο, wtf... Παντως αν θες gear για να μπεις στα heroics πηγαινε στο AH και παρε τα pvp. Τα heroics ειναι ευκολα και δε θα εχεις κανενα προβλημα να τα healareis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Οι monks λένε τίποτα? Αναφέρομαι σε όλα τα specs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Α ρε Outland, πάει το βράδυ. Από τις 8:00 σε queue, 3700 άτομα. Ακόμα στα 1100. Μόνο grinding quests ή είναι ιδέα μου; - και οι alliance μας γλεντάνε κιόλας. Τα dungeons (normal) περίπατος, κρίμα. Καλοσχεδιασμένα αλλά είναι λες και είσαι LFR σε δυσκολία. Και τα hc εύκολα απ'ότι λέτε. Σκατά στους κλάψες στις αρχές του Cata, μας κατέστρεψαν Σχεδιασμός περιοχών υπέροχος πάντως. Βugs σε quests αρκετά. Επίσης ο χάρτης παραμένει μόνιμα foggy. Και σε άλλους το ίδιο απ'όσο ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Κατρακύλησα. Για λίγο ελπίζω. lvl86 για την ωρα και μονκ 40 σε 10ωριτσες και δεν ηξερα για το extra xp που δινουν τα q των pandaren.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα τι μου κάνατε.Έχω να παίξω από το 2007 (από το 2010 αν λάβουμε υπόψη ένα SoR που μου χαν δώσει) και με ψήσατε να το ξαναρχίσω.Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω hardcore αλλά κανά 2μηνο να θυμηθώ λίγο τα παλιά μάλλον θα το παίξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εριξα και sha of anger. Το Boss ειναι αρκετα ευκολο(εως free loot). Φανταστείτε μαζευτηκαμε 40 ΕΝΤΕΛΩΣ οτι ναναι ατομα, απο πρασινακιδες μεχρι 88αρηδες, και το ριξαμε στο 3ο pull οταν ενιωσαν οτι πρεπει να κανουν dps στους MCed παιχτες. Η Priestαρα ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ. Μιλαμε για τραγικη διαφορα με τους υπολοιπους, κανα 5αρι εκατομυρια healing παραπανω σε fight που διαρκει 5 λεπτα. Επελεξα αντι για το halo(στο 40αρι πρεπει να ειναι ΤΡΕΛΗ ηδονη) να παιξω με το cascade γιατι φοβηθηκα μην pullαρω τπτ ξεκαρφωτα adds. Και δε με απογοητευσε. Ηταν το 3ο καλυτερο μου spell μετα απο το PoH και το mastery μου. Επισης τραγικα μεγαλη διαφορα στο 40αρι εκανε και το glyph της Lightwell. Οχι οτι δε το ξεραμε και απο πριν αυτο βεβαια.. GOGO PRIESTS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 τι μαλ@κία έκανα και λεβέλιασα τον μάγο και όχι τον priest...σκυλομετάνιωσα πανάθεμα με (στο PvP τουλάχιστον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Και κλείνωντας να πω ότι είχα γράψει και στο launch του wrath. Οι dk tanks είναι gtp. Μου βγαίνει η πίστη με δ'αύτους. Έυχομαι το pug να προχωρήσει επίπεδο και να μας δίνει την δυνατότητα να "διαλέγουμε" tank της αρεσκείας μας. QQ over, θα επανέλθω Όπα οπα, ΟΠΑ. Ως τώρα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είχα πρόβλημα με τον dk μου. Οι healers πάνε σε afk mode σχεδόν. Τι ήταν αυτό που σου δημιουργεί προβλήματα με τανκ έναν δκ;;; Σοβαρά τώρα δλδ, τρελό damage, τρελό self healing, πολύ καλό survivability.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Οι dk είναι οι σύγχρονοι hunters. Η πλειοψηφία είναι παιδάκια που δεν έχουν ιδέα πως πρέπει να παίξουν. Προτιμώ τα υπόλοιπα tanks κ πάντα όταν φτιάχνω groups ξεκαθαρίζω no dk/hunters κ είμαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εριξα και sha of anger. Το Boss ειναι αρκετα ευκολο(εως free loot). Φανταστείτε μαζευτηκαμε 40 ΕΝΤΕΛΩΣ οτι ναναι ατομα, απο πρασινακιδες μεχρι 88αρηδες, και το ριξαμε στο 3ο pull οταν ενιωσαν οτι πρεπει να κανουν dps στους MCed παιχτες. Εμείς τον πήγαμε ~20 ατομα guild run και φάγαμε 7-8 wipe μέχρι να πέσει, επειδή πάντα κάποιος που έπαιρνε anger ξεχνούσε να φύγει από το group και πολλαπλασιαζόντουσαν τα mc = wipe. Δε ξέρω αν σωζεται με παραπάνω άτομα, πάντως όπως το είδα εγώ, έναν καθυστερημένο να έχει το raid τρως ταλαιπωρία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Απλως οι DKιδες πεφτουν λίγο πιο ευκολα απο τα αλλα τανκς και αμα δεν νιωθουν λίγο για σελφ χηλ ή κουλνταουν τότε δημιουργουνται προβλήματα.. Νταξει ειναι και νουμπας ο τσιλις και πεφτει κλαμα στο heroic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Sweet sixteen, να ήσουν ακόμη μια φορά!! Πάντως frost/unholy runes ΠΑΝΤΑ replenished για τις δύσκολες bursty στιγμές μας! Αν και στα heroic του ΜοΡ δεν χρειάζεται καν.. Τα σκάω όλα για ταματζ. 100άρες στα τρασ για την πλάκα Chill alliance παίζεις, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 τι μαλ@κία έκανα και λεβέλιασα τον μάγο και όχι τον priest...σκυλομετάνιωσα πανάθεμα με (στο PvP τουλάχιστον) Να παίξεις frost να τους κάνεις τα νεύρα νερό. Μονίμως παγωμένοι οι πστηδες θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις