Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΠΟΣ...το art τα σπάει, το λεβέλιασμα εκτός τις τελευταίας περιοχής ήταν απόλαυση και τα dungeons ένα και ένα...δεν καταλαβαίνω βασικά την ύπαρξη των scenarios(σχετικά μικρά χωρίς καλό reward) αλλά μικρή σημασία έχει

επίσης τα 2 BGs πάρα πολύ έξυπνα και fast paced, ειδικά το Temple με τα 4 orbs..τελικά η αρκουδοχώρα έστειλε αδιάβαστους όσους έκραζαν...ΠΟΛΥ καλύτερο expansion από Cata

πάμε τώρα για Challenges να σφίξουν οι κώλοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω τρέξει όλα τα heroix, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, μόνο τα trash στο shado-pan monastery ΠΟΝΑΝΕ

Αυτο.

Και γω εκανα ολα τα heroics χτες, τα περισοτερα μαρεσαν ιδιαιτερα. Δε γινεται παντως αυτα τα trash στο shadopan να ειναι τοσο δυσκολα, κατι δε κανουμε σωστα.

ειμαι 87 . Εχω παει και στα 4 instance μεχρι στιγμης που μπορω στο lvl μου . Δεν θυμαμαι τα ονοματα τους . Τα 2 που εχεις σαν 85-86 και τα 2 που ξεκλειδωνουν στο 87 . Πολυ προσεγμενη δουλεια. Ομορφα γραφικα . Εχω ενα θεμα με τα drops αφου στα πρωτα 2 πηγα 7 φορες και επεσαν και τις 7 τα ΙΔΙΑ αντικειμενα . Μου κανει μεγαλη εντυπωση αλλα τεσπα . Τοσο συμπτωση ;

Για το lvl μολις εφυγα απο Jade Forest . Πολυ ομορφο και χαλαρο και παει καλα το lvling . Δεν σε κουραζει οπως το cata . εν βιαζομαι το παω ηρεμα και χαζευω. Tailroing ανεβηκε πολυ ευκολα ως το 580 που ειμαι μονο με drops και καθολου ΑΗ . Απο εδω και περα δεν ξερω . Herbalism εφτασα 590 οποτε παει καλα . Γενικα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΛΕΜΕ !

Link.png Site: Αναλυτές:'>http://www.byteme.gr...']Αναλυτές: «πατώνει» το Mists of Pandaria

Μόλις αρχίσουν να διαβάζουν τα reviews και καταλάβουν οτι το expansion προς το παρον τα πηγαίνει εξαιρετικά ως... expansion, θα γελάσουμε με το τέλος εποχής.

Μήπως εστιάσαν στα digital copies?

Δισμεμβερ, τα adds θέλουν λογικά prio στις σφαίρες, να usearei κάποιος τον νεκρό μονκ για να μπορέσει να γίνει το ritual και να μην αφήνεις τα caster adds να κάνουν το AoE. Κυρίως αυτό. Σαν dk πάντως δεν έχω πρόβλημα αν ο Healer δεν είναι χαζός.

έχω ντυθεί αξιοπρεπώς σαν casualας :P

http://eu.battle.net/wow/en/character/twilights-hammer/Verybadass/advanced

• Like 1

Δεν ειναι και φοβερα παραξενο, πολλυς κοσμος ειχε απογοητευτει απο το DS και τους 9 μηνες χωρις content, επισης πολλυς κοσμος ειχε την πεποιθηση οτι το MoP θα ειναι γτπ. Αμα δουν οτι το game ειναι καλο, και αν το 1ο raiding tier ειναι οπως πρεπει να ειναι θα ξαναγυρισει ο κοσμος.

Ή πολύ απλά, άσχετα με το πόσο καλό είναι το expansion, υπάρχει πολύς κόσμος που βαρέθηκε να παίζει WoW γενικότερα. Δεν είναι κακό. Το γεγονός και μόνο ότι μετά από 7 χρόνια έχει 9 εκατόμμυρια συνδρόμητες είναι εντυπωσιακό. Δε θα κρατήσει για πάντα.

Δε θα θέλατε σαν καταναλωτές το προϊόν σας να αντικασταθεί μετά από τόσα χρόνια με κάτι καινούριο και καλύτερο; Αυτό δεν πρόκειται να γίνει όσο η Blizzard βγάζει τόσα φράγκα από συνδρομές.

Δε θα θέλατε σαν καταναλωτές το προϊόν σας να αντικασταθεί μετά από τόσα χρόνια με κάτι καινούριο και καλύτερο; Αυτό δεν πρόκειται να γίνει όσο η Blizzard βγάζει τόσα φράγκα από συνδρομές.

Και τι δηλαδή θα πρότεινες; Ανενδοτο αγώνα κατά της Blizz με παγκόσμια ακύρωση συνδρομών; Όσο δεν υπάρχει έτερος Καπαδόκης, ώστε όλος αυτός ο κόσμος να στραφεί σε αυτόν, τόσο τα x-pansions της Blizz θα μαζεύουν ξανά και ξανά κόσμο και συνδρομητές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ακριβώς άλλαξε προς το καλύτερο; :) Έχω την αίσθηση πως πολλοί που είναι ενθουσιασμένοι επιστρέφουν μετά από κάποια αποχή και απλά είναι φρέσκοι και έχουν ορεξη να παίξουν. Το χα παρατηρήσει και με τον εαυτό μου μετά από μεγάλα διαλείμματα. Αλλά ουσιαστικά, τι άλλαξε από αυτά που σας δυσαρεστούσαν;

το πιο σωστό point μέχρις στιγμής, άντε να περάσει 1 μήνας να φύγει η καινουργίλα να δούμε πόσοι παλιοί θιασώτες θα μείνετε να το ταϊζετε. Μια απ'τα ίδια με τα παλιά exp είναι, ωραία σχεδιασμένα γραφικά που χαραμίζονται πάνω σε μια engine κwλόγρια, "απίστευτα" production values - text στα qs λες και γυρίσαμε στα 00s (ναι ξέρω, οι voice actors κοστίζουν και η blizzard δεν έχει μία, χάρη μας κάνει που βγάζει και exp), next gen σύστημα q "τράβα σκότωσε αράχνες και φίδια και γύρνα να διαβάσεις την νουβέλα (νιώθω λες και παίζω το scapegoat στον spectrum με τόσο κατεβατό), pvp σύστημα επιπέδου "κάτσε μαμελούκε και λεβέλαρε απ'το 1, που μου θες και max lvl pvp επειδή το δες αλλού, εδώ σκουλήκι θα λιώσεις στα q ακόμη και αν το έχεις συχαθεί το pve, εγώ γουστάρω να δίνω στα bgs το 1/5 του xp που παίρνεις απ' τα q και αν σ' άρέσει" και ένα σωρό ακόμη αναχρονισμούς. Εκτός αν κάποιος θεωρεί σοβαρή εξέλιξη τα ξαναβαφτισμένα timed runs και τα pokemon..

Πραγματικά που είδατε το διαφορετικό και σας έπιασε ντελίριο, ένα συντηρητικό exp από εταιρία με πόρους αρκετούς για 10 mmo - 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια τζίραρε μόνο πέρσι, με το 80% καθαρά κέρδη, για να μην ξεχνιώμαστε. Κρίμα που όπως φαίνεται δεν έχει ιδέα γιατί βρέθηκε εμπορικά στην κορυφή και πλασάρει κάθε 2 χρόνια ξαναζεσταμένη σούπα, τρέμωντας να κάνει αλλαγές που θα το ανανέωναν πραγματικά και θα δικαιολογούσαν το ενοίκιο.

έλεος λέμε, 4ο expansion είναι..

Επεξ/σία από dungeon master

Για PvP υπάρχει και το Guildwars. Προσωπικά έχω παίξει Warhammer και Aion αλλά πάλι στο wow κατέληγα κι ας ειχα στο Warhammer μερικούς μήνες απο τις καλύτερες gaming εμπειρίες μου. To αν θα αντέξει το Mop έχει να κάνει με τo raiding. Αλλά τα... pokemon είναι ειναι σοβαρή υπόθεση. Εδω πολλοί στην guild ειχαν σταματήσει το lvling για να κάνουν pet battles. Κι εγώ με το ζόρι κρατιέμαι να μην κανω, μεχρι να χτυπήσω 90.

Δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολλά mmo για να επιλέξει κάποιος αυτό που του ταιριάζει. Τώρα γιατί αυτά τα mmo δεν μπορούν να προσελκύσουν τον ανάλογο κόσμο είναι δικό τους πρόβλημα και όχι του wow που... πεθαίνει με 9εκ συνδρομητές στην πιο... βαρετή του περίοδο.

Ρε παίδες έλεος... Τι σας πειράζει εσάς ο καθένας πως γουστάρει να διασκεδάζει με το hobby του; Αυτά τα posts περί "προβάτων που αγοράζουν ξαναζεσταμένο φαγητό" και "pets = pokemon" και "same old Blizzard" (και πάει η λίστα μέχρι το άπειρο, σε κάθε expansion γίνεται αυτό με μαθηματική ακρίβεια...) τι χρησιμότητα έχουν, really; Ακόμα και όταν έχετε δίκαιο (είναι, after all, θέμα γούστου/προτιμήσεων/υπομονής και 1002 άλλων πραγμάτων), να postαρει ο καθένας με ατάκες που ξεκινάνε απο "χαριτωμένες" και φτάνουν μέχρι προσβλητικές δεν επιτυγχάνει τίποτα.

Ναι, τα forum είναι τόπος συζήτησης, αλλά αυτό προϋποθέτει κάποιο σεβασμό για το θέμα συζήτησης και πιο σημαντικά, για τους συμμετέχοντες στη συζητήση. Διαβάζω συχνά στο συγκεκριμένο topic posts τα οποία πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακριβώς δημιουργούνται. Ελπίζετε να πείσετε κόσμο να το παρατήσει; Σας ενοχλεί που κάποιος νιώθει ενθουσιασμό που το παιχνίδι του προσφέρει παραπάνω απο το "ϊδιο" content (αλλά πιο φρέσκο, μια και δεν το΄χει ξαναδεί); Τι σκοπό, τέλως πάντων, εξυπηρετεί το να logareis σε ένα forum και να χαραμίσεις κανά 10-20λεπτο να γράψεις 3-4 παραγράφους για κάτι το οποίο στην τελική δεν σε ενδιαφέρει και/ή το θεωρείς κοροϊδία (και πάει λέγοντας);

Hobby είναι το ρημάδι, άστε τον καθένα να το ευχαριστηθεί όπως γουστάρει...

P.S. Κυρίως με πειράζει αυτό επειδή τα forum του Insomnia είναι κατά κύριο λόγο πολύ πιο... κόσμια απο το 99% αυτών που διαβάζω συνήθως (και θα ήθελα να παραμείνουν ως έχει :P)

P.P.S. Δεν λέω, όλες οι απόψεις σεβαστές, αλλά ειπώθηκαν τόσες φορές ήδη τα προαναφερθέντα που πλέον δεν υπάρχει (σοβαρός) λόγος να ξαναγράφονται.

P.P.P.S. Με λένε Greygore και είμαι "καθαρός" για περίπου 6 μήνες (άσχετα αν πήγε να με κολάσει ο Chill :P)

• Like 4

Btw το concept του pet battle μου φαίνεται λίγο χαζό. Δηλαδή χειρίζεσαι ένα χαρακτήρα ο οποίος χειρίζεται έναν άλλο χαρακτήρα για να κάνει pvp με κάποιο άλλο pet κάποιου άλλου χαρακτήρα :P Wow. Inception pvp! Έχω ιδέα για το επόμενο expansion. Pet's pet battle! Just kidding.

Anyway η ένασταση μου λίγο πολύ είναι αυτό που αναφέρει πιο πάνω ο dungeon master. Η Blizzard κερδίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλά χρήματα για να σερβίρει ξαναζεσταμένο φαγητό. Ειδικά όταν σκέφτομαι πόσα χρήματα έβγαλε με το diablo 3 τρελαίνομαι. Που τι πούλησε; Πούλησε ένα παιχνίδι που δεν αξίζει ούτε τα μισά από τα 60 ευρώ που το πήρα, λόγω του ονόματος του diablo 2 και της δημοφιλίας της, βγάζοντας εύκολα λεφτά, χωρίς κόπο + τα λεφτά του RMAH. Δεν μπορώ να την κατηγορήσω όμως για αυτό. Φυσικά και επιδιώκει το εύκολο κέρδος. Στο χέρι του καταναλωτή είναι το πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Το concept του pet battle μπορεί να φαίνεται χαζό όπως τα Pandarens αλλά δεν είναι. Κι εγώ είχα σταματήσει το wow 1,5 μήνα περιμένοντας το expansion και πήρα το παιχνίδι μιας και άρχισαν πάλι πολλοί φίλοι μου και πορώθηκα παρ όλο που ξεκίνησα με μάλλον χλιαρή διάθεση.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο mmo με medieval fantasy setting που να μην έχει quests του τύπου να πας σκοτώσεις αράχνες. Το έχω πραγματικά απορία επειδή το βλέπω να το γράφουν όσοι επικρίνουν το wow και άλλα παιχνίδια όπως πχ το Skyrim.

Απο 2005 εώς 2 μήνες μέσα στο Cataclysm μπορώ να πω το διασκέδαζα. Απο εκεί και μετά μου αφήνει μια γέυση πως "φτήνηνε" και ξεθώριασε, ενώ ταυτόχρονα το pvp προσαρμόστηκε για τους εγκεφαλικά νεκρούς. Μπήκα και έπαιξα λίγο αυτές τις μέρες, μου άρεσε πολύ η "ανακαίνιση" στα γραφικά, η ζωντάνια τους, και η παλέτα που χρησιμοποιησαν. However, είναι όπως με μια γκόμενα που όταν την γνώρισες ξετρελάθηκες, την έριξες, και με τα χρόνια και τα σούξου μούξου την βαρέθηκες. Θα σου κινήσει το ενδιαφέρον όταν την ξαναδείς μέχρι να την ξαναλουκουμώσεις (aka lvl 90. Ναι ξέρω αποτυχία παραλληλισμός :P) . Μετά το ενδιαφέρον ξαναχάνεται σε γοργούς ρυθμούς. B) .

ΥΓ. Όσον αφορά τις τραγικά χαμηλές πωλήσεις δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο. Από τους 30+ γνωστούς RL και μή, που ήξερα και παίζαμε άντε να επανήλθαν οι 7-8, ενώ στα υπόλοιπα expansion launches η Friend list έπαιρνε φωτιά :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...