Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω παντως που παιζω απο Day 1 WoW εχω να πω οτι το παιχνιδι αλλαξε προς το καλυτερο στο ΜΟΡ . Εχει μια αλλη αισθηση . Οταν ανακοινωθηκε ειμουν απο τους πρωτους που εβριζα για τα αρκουδακια και τα πρασινα αλογα αλλα επειτα απο λιγες ωρες ασχολιας μαζι του και επειτα απο 7 μηνες κλειστου account μπορω να πω οτι αυτη την φορα η bliz εκανε καλη δουλεια . Αφου εφτασα στον σημειο να λεω θα βαλω και αλλη καρτα μολις τελιωσει αυτη .

Και να σκεφτεις παιζω μονο 10 με 12 το βραδυ γιατι τοτε κοιματε το μωρο μεχρι να κοιμηθω εγω .

Δωστε κανα site για οικονομικη καρτα αξιοπιστο !!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ακριβώς άλλαξε προς το καλύτερο; :) Έχω την αίσθηση πως πολλοί που είναι ενθουσιασμένοι επιστρέφουν μετά από κάποια αποχή και απλά είναι φρέσκοι και έχουν ορεξη να παίξουν. Το χα παρατηρήσει και με τον εαυτό μου μετά από μεγάλα διαλείμματα. Αλλά ουσιαστικά, τι άλλαξε από αυτά που σας δυσαρεστούσαν;

Παιδια απο τοτε που βγηκε το Patch 5.0.4 εχω (σε τραγικο επιπεδο) χαμηλα FPS..!Στο 5.0.5 δεν διορθωθηκε τιποτα με αποτελεσμα απο εκει που το Cataclysm το ετρεχα σε High γραφικα χωρις κανενα προβλημα τωρα δεν μπορω να παιξω ουτε σε Low...!!Εστειλα στο support της Blizzard και με εγραψαν στα @@ τους κοινος..

Αρχικα η Blizz μου ειπε να διαγραψω το περιεχομενο των φακελων WTF , Cache και ακομα ενα που δεν θυμαμαι τωρα και μετα να κανω repair.Το εκανα , καμια διαφορα.

Μετα εκανα re-install το παιχνιδι τπτ..

FPS 10 - 20 και το παιχνιδι κολλαει καθε 2 δευτερολεπτα με εμενα απλα να καθομαι πανω στο mount στην SW.

Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; και αν ναι πως το ελυσε αν το ελυσε;

Αν δεν λυνετε να το παρω αποφαση να το παρατησω..!!

προσπαθησε να κανειςς απεγκατασταση ενα ενα τα addons που εχεις μεχρι να βρεις ποιο σου δημιουργει προβλημα

Παιδια απο τοτε που βγηκε το Patch 5.0.4 εχω (σε τραγικο επιπεδο) χαμηλα FPS..!Στο 5.0.5 δεν διορθωθηκε τιποτα με αποτελεσμα απο εκει που το Cataclysm το ετρεχα σε High γραφικα χωρις κανενα προβλημα τωρα δεν μπορω να παιξω ουτε σε Low...!!Εστειλα στο support της Blizzard και με εγραψαν στα @@ τους κοινος..

Αρχικα η Blizz μου ειπε να διαγραψω το περιεχομενο των φακελων WTF , Cache και ακομα ενα που δεν θυμαμαι τωρα και μετα να κανω repair.Το εκανα , καμια διαφορα.

Μετα εκανα re-install το παιχνιδι τπτ..

FPS 10 - 20 και το παιχνιδι κολλαει καθε 2 δευτερολεπτα με εμενα απλα να καθομαι πανω στο mount στην SW.

Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; και αν ναι πως το ελυσε αν το ελυσε;

Αν δεν λυνετε να το παρω αποφαση να το παρατησω..!!

ψήσου όμως να μας πεις τι pc έχεις επακριβώς μήπως βρούμε λύση....?

• Like 1

Λοιπον 1ον) δεν ειχα - εχω add-on οποτε ακυρο..

Το pc εχει :

CPU : Intel Core i3 - 2330M - 2.20 GHz

GPU : ATI Radeon HD 6470M - 1 GB

RAM : 4 GB

Το Cataclysm το ειχα σε High γραφικα χωρις κανενα προβλημα..!

Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί πρωτύτερα αλλά το Mop είναι χαλαρά το καλύτερο expansion του wow μέχρι στιγμής όσο αφορά το lvling. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει ο χρόνος.

Λοιπον 1ον) δεν ειχα - εχω add-on οποτε ακυρο..

Το pc εχει :

CPU : Intel Core i3 - 2330M - 2.20 GHz

GPU : ATI Radeon HD 6470M - 1 GB

RAM : 4 GB

Το Cataclysm το ειχα σε High γραφικα χωρις κανενα προβλημα..!

Μία κάρτα γραφικών ή δύο σε Crossfire? Αν έχεις 2, disable το crossfire.

Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί πρωτύτερα αλλά το Mop είναι χαλαρά το καλύτερο expansion του wow μέχρι στιγμής όσο αφορά το lvling. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει ο χρόνος.

Αυτη ειναι η αισθηση που εχω και εγω, ειδικα το Jade Forest το ερωτευτηκα.

Αμα το end-game ειναι αντιστοιχα καλο με το leveling content θα γουσταρουμε ασχημα.

Τα 5-man που εχω παιξει μεχρι στιγμης ειναι ωραια αλλα πολυ ευκολα. Και τα heroics απ'οτι ακουω ειναι ευκολα αλλα απ'οτι ειπε η Blizzard ειναι tuned για LFG, το δυσκολο mode ειναι τα challenge modes, για να δουμε.

Έχω τρέξει όλα τα heroix, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, μόνο τα trash στο shado-pan monastery ΠΟΝΑΝΕ αν κάνεις LFG με ανάπηρους.. Σε κάποια φάση πάντως στο Wow progress που έκανα Update τον χαρακτήρα μου με έιχε realm first σε gear. Η χαρά του casual κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...