Radiatedsoul Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 35 νομιζω, αλλα υπαρχουν μαγαζακια που το εχουν απο 28 ευρω. thanks μεχρι να απαντησετε , πηγα το πηρα απο πλαισιο, 35 ευρω κανει κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα είχα πάρει χαμπάρι από την αρχή πόσο xp δίνει το alterac valley θα είχα χτυπήσει realm first. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Το κανανε hotfix νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Το κάνανε, αλλά και πάλι δίνει παλαβό xp ακόμα και αν το χάσεις. Αν είσαι και σε low pop server και έχεις q 1-2 λεπτά, θερίζεις xp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 παντως η μουσικαρα του ειναι φοβερη! τιγρης και δρακος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 με μπρηζώσατε ΑΣXHMA!!! πολύ άσχημα όμως.....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 guys ένα expansion σαν όλα τα άλλα είναι εγώ δεν είδα και τπτ σπουδαιο κλασσικό gameplay κλασσικά γραφικα όλα νορμάλ δεν καταλαβαίνω ως προς τι ο ενθουσιασμος μετά από δυο μήνες θα λέμε άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 3 1/2 ώρες έκανα να μπω σήμερα και εννοείται ότι, όταν μπήκα alt f4 από τα νεύρα μου. βασικά δεν σκάω μιας και στο προηγούμενο ξεκίνησα halfus heroic και κατέληξα world 2 rogue άρα όπως είπε και ο προαναφερόμενος και να μην βιαστεί κανείς δεν χάνει κάτι... ή βασικά χάνει το να φάει το "σκατό" με το μπλε gear και όλα αυτά τα προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 παντως η μουσικαρα του ειναι φοβερη! τιγρης και δρακος + πολλά Επίσης, τί heirlooms να πάρω για τον Monk μου? Για healer τον πάω, αλλά επειδή στο leveling δεν θα ανεβαίνει (άσχέτως αν ανέβασα τον disc μόνο με φούσκες και smite και δεν θέλω να το ξαναζήσω) λέω να πάρω items με agility και stamina. Από όπλο επίσης, να πάρω το staff με το agility? Τι κρατάει ο Monk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 εδω για heirlooms http://psynister.wor...monk-heirlooms/ επισης και legs, οταν το guild ολοκληρωσει το achiv http://www.wowhead.c...chievement=6626 . περιληπτικα φορας pve honor points leather gear με agility+stamina ως dps,tank και intellect+stamina ως healer. μην ξεχνας πως ολα αυτα δεν μπορεις να τα παρεις απο lvl 1 αλλα μολις φυγεις απο το starting zone και επιλεξεις faction στο lvl 11 περιπου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι πολυ δυσκολο το Scarlet monastery που εκανα σε heroic. Για να δουμε και τα υπολοιπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 κλασσικό gameplay κλασσικά γραφικα για το gameplay δεν έχω να πω ακόμα, έχω παίξει λίγο. Τα γραφικά όμως, δεν τα λες και κλασσικά. Στο ultra είναι πανέμορφα. Xρώματα, κτίρια στο Jade Forest, ακόμα και οι λίμνες/ νερό. Το πρώτο dungeon στον τομέα των γραφικών είναι τελείως διαφορετικό με ότι είχα - εγώ τουλάχιστον - συνηθίσει. Τελοσπάντων δεν λέω ότι είναι το υπεροκορυφαίοσούπερουαου εξπάνσιον, αλλά έχει αρκετές ενδιαφέρουσες αλλαγές, οπτικά δε, εκεί που το ψιλοέκραζα, με έχει αφήσει λίγο μαλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ειναι πολυ καλο παιδια. προσεγμενη δουλεια απο την bliz σε αυτο το expansion. Υ.Γ: ομολογω αλλαξα γνωμη κρινοντας λιγο απο την beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανώς και είναι ποιοτικό, απλά δεν αλλάζει κάτι για μας που το παρατήσαμε στο Cataclysm. Same old. Και προφανώς δε θα αλλάξει κάτι, ούτε η Blizzard θα κυκλοφορήσει ένα πιο σύγχρονο MMO όσο βγάζει λεφτά από την αγαπημένη παλιά συνήθεια που λέγεται WoW. Σίγουρα είμαι προκατειλημμένος, ειδικά μετά το μέτριο Diablo 3, που ήταν μια τεράστια αρπαχτή, αλλά και πάλι ευχαρίστώ, δε θα πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Για να λέμε και τα στραβά....το bug του chat "echo" x5 υπήρχε από την beta και έπρεπε να έρθει το release για το φτιάξουν; Εγώ τα γραφικά του wow ανέκαθεν τα έβρισκα χαριτωμένα.....ίσως γιατί μου έδιναν την αίσθηση ότι το warcraft III αλλάξε διάσταση. Ποτέ δεν χαλάστηκα για τα γραφικά, κάθε άλλο. Τα questάκια κωλολένε, είμαι στην 2 περιοχή με τον Chen και έχω πάθει πλάκα. Πραγματικά απολαμβάνω το questing. Lvlάρω για πρώτη φορά από vanilla ως shadow και καραγουστάρω. Dungeons δεν έχω μπει ακόμα αλλά έχω την αίσθηση ότι θα μπω ως DPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις