Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

85 ακόμα :P Δεν γουστάρω πολύ κόσμο στα quests μου οπότε έβαλα το dudu farmery μου και πήρα αμπάριζα όλα τα χόρτα του χάρτη και έφτασα inscription 600 κ alchemy 571 στον main και άρχισε να ρέει το φραγκο ζεστό ζεστό (2,5k τα epic shoulder enchants....έχω σπρώξει ήδη 2 και ένα ακόμα έχω στο ah)

Ο dudu μου είναι καθαρά Chinese farmer, gear μηδέν (ούτε 100k hp selfbuffed), τα rewards απο τα πρώτα q έγιναν ήδη used :lol: ...Το λαμόγιo ωστόσο δεν πέφτει με τίποτα. Σήμερα εκεί που φάρμαρα χόρτα να σου και να rare spawn lvl87 με κάτι μυρια hp που δίνει κ achievement. Το φάγα το mobaki με super tact...μου πήρε κανά 5λεπτο αλλά έπεσε. Και μου δώσε bop μπλεδάκι για caster....άχρηστο παντελώς για τον char....

Oι πρώτες εντυπώσεις μου απο το mop είναι εξαιρετικές. Τολμώ να πω, πως ήταν η πιο απολαυστική πρώτη μέρα σε xpac του wow....

Τα xpacs στην πρώτη τους μέρα/first impression τα βάζω σε αυτήν την σειρά:

1)MOP

2)TBC

3)WOTLK

4)CATA

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το Cata πιστεύω ότι έκανε την μεγάλη διαφορά από το pve raiding του που είχε... δηλαδή 7 μάχες στο Cata απλά είναι για σεμινάριο για τα άλλα παιχνίδια.... κατά τα άλλα, ναι ... μόνο παπάρια πήραμε....

μερικές μάχες είναι: nef hc, council hc, throne 4 winds, τα μισά firelands bosses, spine , dw... ειδικά όταν είχα το "of the four winds" στην πάλα μου μόνο που το έβλεπα ήξερα τι σκατό είχα φάει :P

Τα raids του Cata δεν κλάνουν μία μπροστά στα raids του Wotlk.

Εσύ μπορεί να έφαγες σκατό για να ντυθείς, αλλά άλλοι δεν είχαμε ούτε το χρόνο, ούτε κυρίως τη διάθεση να ντυθούμε, δυστυχώς την αφήσαμε στο Wotlk.

Anyway, μην την ξανανοίξουμε την κουβέντα, καθείς με την άποψη του. Σημασία έχει να περνάμε καλά κι εγώ το Cata το παράτησα στο δίμηνο.

Μπήκα χθες και στα δύο instances που είναι για 85 lvl, ανάμεικτα αισθήματα. Αυτό με τα ποντίκια μου φάνηκε ανοησία πάντως...

Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να παίξω. Με το που μπαίνω και πατάω να παίξω με τον main παίρνω το μήνυμα που βλέπετε στη φωτό. Το περίεργο είναι ότι με τους alt μπορώ να παίξω και μόνο ο main char έχει φάει το κόλλημα.

Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;

post-40273-0-61776500-1348643599_thumb.jpg

Μετα τα σχολια που διαβαζω με τρωει να παιξω ...

Chill 2.5Κ βγαζουν τα θυματα, συμβουλη που ισχυε για τα 2 προηγουμενα εξπανσιον ειναι να ασχοληθεις με τρινκετς απο το Inscription, στο προηγουμενο εβγαλα 250Κ και μετα βαρεθηκα να λιωνω herbs και σταματησα.. Στην αρχη φαρμαρεις αλλα και ριχνεις τρελο χρημα στο ΑΗ για herbs παντα ομως σε τιμες που να σε συμφέρουν, κανε και ενα εξελακι να δεις τι αποδοση εχει περιπου το καθε herb. Μετα βρες και κανα 2-3 που κινεζοφερνουν και αγοραζε απο αυτους σε μεγαλες ποσοτητες και φυσικα χαμηλες τιμες. Μην προσπαθεις να πουλησεις μεσω ΑΗ, κανεις δεν αγοραζει, μονο μεσω trade channel, επίσης βρες παλι ατομα που να κανουν το ιδιο και αντάλλαζε καρτες μεχρι να συμπληρωσεις τα deck, προσεχε μονο γιατι ανα περιοδους καποια νουμερα σε καποιο deck ειναι παρα πολυ σπανια και αυξανεται η τιμη του απιστευτα! Επίσης στα darkmoon κανε μονος σου τις ανταλλαγες για να μην περιμενουν οι υποψηφιοι αγοραστες στο επομενο darkmoon.. Καλα κερδη :-D

Αυτα τουλαχιστον ισχυαν στα 2 προηγουμενα εξπανσιον αν και δεν νομιζω να αλλαξε κατι και τωρα..

Ααα, φτιαξε και ενα μακρο για το milling..

τελικα ξανα κυλησα...... εβαλα καρτα χθες . πρωτες εντυπωσεις .... Πολυ προσεγμενο το εχουν κανει . Εχει γινει καλη δουλεια . Αξιζει ενα μπραβο αυτη την φορα στην ομαδα που εκανε το expansion . Βεβαια πηγα 86 και εκλεισα αλλα ειδα καλα στοιχεια και απο τα 2 instance που μπηκα . Ολα τα λεφτα το 1ο quest στο Jade Forest . Δεν ξερω γιατι αλλα το lvl δεν με κουρασε . Ηταν ευχαριστω . Παντως ΕΛΕΟΣ ... με τα Realm First 90 που εσκαγαν χθες αβερτα ... !!!

Μπήκα χθες και στα δύο instances που είναι για 85 lvl, ανάμεικτα αισθήματα. Αυτό με τα ποντίκια μου φάνηκε ανοησία πάντως...

ποντικια ειναι τελικα ?

εμενα γιατι μου φαινονται για rabbits ?

" Be vewy vewy quiet, I'm hunting wabbits" :-D

Μετα τα σχολια που διαβαζω με τρωει να παιξω ...

Chill 2.5Κ βγαζουν τα θυματα, συμβουλη που ισχυε για τα 2 προηγουμενα εξπανσιον ειναι να ασχοληθεις με τρινκετς απο το Inscription, στο προηγουμενο εβγαλα 250Κ και μετα βαρεθηκα να λιωνω herbs και σταματησα.. Στην αρχη φαρμαρεις αλλα και ριχνεις τρελο χρημα στο ΑΗ για herbs παντα ομως σε τιμες που να σε συμφέρουν, κανε και ενα εξελακι να δεις τι αποδοση εχει περιπου το καθε herb. Μετα βρες και κανα 2-3 που κινεζοφερνουν και αγοραζε απο αυτους σε μεγαλες ποσοτητες και φυσικα χαμηλες τιμες. Μην προσπαθεις να πουλησεις μεσω ΑΗ, κανεις δεν αγοραζει, μονο μεσω trade channel, επίσης βρες παλι ατομα που να κανουν το ιδιο και αντάλλαζε καρτες μεχρι να συμπληρωσεις τα deck, προσεχε μονο γιατι ανα περιοδους καποια νουμερα σε καποιο deck ειναι παρα πολυ σπανια και αυξανεται η τιμη του απιστευτα! Επίσης στα darkmoon κανε μονος σου τις ανταλλαγες για να μην περιμενουν οι υποψηφιοι αγοραστες στο επομενο darkmoon.. Καλα κερδη :-D

Αυτα τουλαχιστον ισχυαν στα 2 προηγουμενα εξπανσιον αν και δεν νομιζω να αλλαξε κατι και τωρα..

Ααα, φτιαξε και ενα μακρο για το milling..

Κοίτα, 2,5k για shoulder enchant που με κόστισε μερικά silver (το φαρμέρι έφερε τα mats, ο main το έφτιαξε) δεν το βρίσκω κακό :D

Σας ζεστά ψωμάκια επίσης πωλούνται τα νέα glyphs. Χτες ανακάλυψα ένα του monk και δώστου να πουλιέται

Δεν κάνουν trinkets οι scribes σε αυτό το xpac, κάτι staffs είδα που χρειάζονται όμως κοντά μήνα για να φτιάξεις την μια λόγω cd....αλλά είναι πολύ γαμάτες.

Νομίζω ότι δεν θα lvlάρω για λίγες ημέρες ή θα μοιράζω τον χρόνο μου σε lvl up και farming. Δεν ξέρω αλλά πρώτη φορά γουστάρω να farmάρω τόσο πολύ.

Επίσης το pet battle system έχει την φάση του. Πετάω μέσα τον Grunty και νιώθω σαν προταγωνιστής του

http://www.youtube.com/watch?v=6VYi1du6o9c

:lol:

Δεν ξέρω αν θα παίξω σε βάθος χρόνου αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, σε σημείο που ούτε το πιστεύω. Come back Jack :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...