T0m Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 παιδιά εσείς όλοι στον ίδιο σερβερ παίζετε¨? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T0m Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πάει καήκανε όλοι, ούτε alt-tab δεν παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 queue position : outland 3300+, ravencrest 2300+ , silvermoon 1200+ και απο οτι βλεπω στο servers list αρκετοι ακομη locked. οταν καταφερεις να μπεις στις νεες περιοχες με τον πολυ κοσμο , εχει απιστευτο lag , fps stuttering, κτλ , με συνεπεια η ολοκληρωση των quests να ειναι δυσκολη . ελπιζω το βραδακι να ναι καλυτερα αφου θα εχουν παει για υπνο οι πιτσιρικαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Έφτασα 87μισό και είπα να ανεβάσω το JC μιας και δεν είδα μήνυμα να γράφει "ρεαλμ φερστ τζουελκράφτιν". ΤΙ ΑΝΟΗΤΟΣ που ήμουν. Θα είχα φτάσει 88 μισό... Τουλάχιστον τα 600άρισα... Έχω βρει ΕΝΑ ΣΠΟΤ για μινινγκ όλα τα λεφτά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 σωστος . εντωμεταξυ μολις κυκλοφορησε και το Site: GathererDBWoWHead ,το κανεις import στο gatherer , και με το in-game hud εισαι πληρης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 88 lvl. Αν εξαιρεσω την πρωτη ωρα του expansion, κατα ταλλα μια χαρα. Ουτε lag δεν εχουμε στο σερβερ μου(Draenor), ουτε DCs ουτε τιποτα. Ειμαι απο τους τυχερους μαλλον. edit : Ναι chris, αυτο το talent λεω. Ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο. Ασε που βγαζεις και τρελα γουστα αν θες. Καθεσαι στη φωτια, πας 1% ζωη, κανεις use το spellακι και σκοτωνεις τον αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι είσαι από τους τυχερούς φίλος... Εδώ στον Ravencrest είμαι σε queue εδώ και 40 λεπτά, έχω νούμερο 1500+ και 122 λεπτά estimated time... Για να μην μιλήσω για εχθές όπου απλά έγινε το πάρτυ του dc...!!!! Gz σε όλους τους φίλους που είναι ήδη ψηλά Keep going (και κάποια στιγμή όταν συνδεθώ θα προσπαθήσω να σας φτάσω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι είσαι από τους τυχερούς φίλος... Εδώ στον Ravencrest είμαι σε queue εδώ και 40 λεπτά, έχω νούμερο 1500+ και 122 λεπτά estimated time... Καλο κουραγιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Για κανένα λόγο όμως. Καλύτερο περίμενε να πάνε για ύπνο τα πιτσιρίκια, όπως είπε ο unameit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T0m Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 realm first 90 όχι ακόμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδιά... να ρωτήσω κάτι. έχει καιρό που το άφησα. μπορείτε να μου πείτε ένα site που να έχει talent builds για τις κλάσεις; για να στρωσω λιγο τους χαρακτήρες και να παίξω; http://www.noxxic.com/wow/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 realm first 90 όχι ακόμη? Στον ravencrest από ότι μου είπανε έκανε realm first lvl 90 ένας dudu στις 4 το πρωί!!!! Κάποιο λάκκο έχει η φάβα... And queue is counting down... 1hour 25min until now, 593 queue ETA 55 min... No further comments... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Στον ravencrest από ότι μου είπανε έκανε realm first lvl 90 ένας dudu στις 4 το πρωί!!!! Κάποιο λάκκο έχει η φάβα... Πες μου ότι είναι ο dudu που του έκαναν delevel επειδή είχε βρει ένα mob και το κοπανούσε τέσσερις ώρες they reached lvl 90 in about four hours, due to an elite crab that gave 112k xp per 20 seconds. (Time to kill it)Blizzard doesn't fuck around when it comes to exploits. http://www.mmo-champ...el-90-Deleveled PS: αυτός είναι idd http://eu.battle.net...crest/Fs/simple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 "κάποιος dudu" ο fs... βασικά δεν είναι ακριβώς exploit αυτό που έκανε και θα πέσει λογικά αρκετή συζήτηση εάν το τραβήξει το θέμα.. το πρόβλημα είναι ότι οι borked δεν είναι αυτοί που ήταν και γι αυτό ίσως το ψιλό θάψουν το τι έγινε... εάν ήταν ένας απο τους 10-15 γνωστούς που είμαστε στον server ή στις guilds θα είχε γίνει καλό πανηγύρι... αλλά.... περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς... εγώ απο την άλλη έχω αράξει και περιμένω λίγο να χαλαρώσουν τα πράγματα μιας και γίνεται ακόμα μάχη ακόμα και για 1 vein και μιας και λόγος δεν υπάρχει πρώτες μέρες να σκάμε απλά το απολαμβάνουμε ps1: οι κάτοχοι sli καρτών ( sli όχι cf) περαστικά μας... υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι και εάν βλέπετε τα frames να ακουμπάνε τον πάτο απλά disable το sli profile για το wow μέχρι νεωτέρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ps1: οι κάτοχοι sli καρτών ( sli όχι cf) περαστικά μας... υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι και εάν βλέπετε τα frames να ακουμπάνε τον πάτο απλά disable το sli profile για το wow μέχρι νεωτέρας http://www.youtube.com/watch?v=1XZGHOxnCto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις