LRoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε το Lui. Sent from my iPad using Insomnia Εσύ που ήσουν μωρή αδερφή χθες στην εκκίνηση της νέας εποχής με τα χνουδωτά τριχόμπαλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 87 και συνεχιζουμε.. Το spell της priestαρας στα 87 δεν παιζεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν τα έλεγα για τα dc της πρώτης μέρας-ώρας με κράζατε :-D :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως δεν ει΄χα κανένα πρόβλημα με DC. Κοιμήθηκα όλο το βράδυ και δεν πήρα το Pandaria. /TROLL OFF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 τι 87 ρε παιδια ;;;;;;;; πως ανεβαινουν τα level ?!?!?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 86,87,88,89,90 87 και συνεχιζουμε.. Το spell της priestαρας στα 87 δεν παιζεται.. Shadow priest εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ψηνομαι να το παρω για να ανεβασω τον πριστ αλλά στη δωρεαν βδομαδα που μου εδωσαν πριν λιγες μερες μονο ενα λογκ ιν για να πω ενα γεια μπηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εσύ που ήσουν μωρή αδερφή χθες στην εκκίνηση της νέας εποχής με τα χνουδωτά τριχόμπαλα? Με έγραψε στα @@ της η cdmedia, καλά δεν διαβάζεις; Μόλις τσιμπησα την ce από mediamarkt περιστερίου (έχει άλλο ένα κομμάτι) παω αεροδρόμιο,γαλλικά,για μαμ στη γιαγιακα μου και κατά τις 5 υπολογίζω να αρχίσω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα insomniacs, 2 ερωτήσεις για το Pandarian 1. το απλό upgrade δεν περιλαμβάνει κανά μήνα δώρο ε? δεν θυμάμαι τα προηγούμενα ! 2. Έχει guest pass για το pandarian ? (10 ήμερο ή κάτι παρόμοιο? ) Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω σημαίνει ότι θες τουλ. 35 ευρώ + 13 ευρώ μηνιαία κάρτα ε? tankensen !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδιά... να ρωτήσω κάτι. έχει καιρό που το άφησα. μπορείτε να μου πείτε ένα site που να έχει talent builds για τις κλάσεις; για να στρωσω λιγο τους χαρακτήρες και να παίξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα insomniacs, 2 ερωτήσεις για το Pandarian 1. το απλό upgrade δεν περιλαμβάνει κανά μήνα δώρο ε? δεν θυμάμαι τα προηγούμενα ! 2. Έχει guest pass για το pandarian ? (10 ήμερο ή κάτι παρόμοιο? ) Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω σημαίνει ότι θες τουλ. 35 ευρώ + 13 ευρώ μηνιαία κάρτα ε? tankensen !!! 1. Όχι, δεν περιλαμβάνει, δυστυχώς. Ούτε τα προηγούμενα expansions, μόνο το battlechest είχε. 2. Έχει δύο guest pass η συσκευασία μέσα, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι για το Pandaria, αλλά για να ξεκινήσεις το WoW. Συνεπώς θέλεις 35 +13, ακριβώς. Εγώ το πήρα 28 βέβαια + κάρτα που είχα να βάλω 5 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 1. Όχι, δεν περιλαμβάνει, δυστυχώς. Ούτε τα προηγούμενα expansions, μόνο το battlechest είχε. 2. Έχει δύο guest pass η συσκευασία μέσα, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι για το Pandaria, αλλά για να ξεκινήσεις το WoW. Συνεπώς θέλεις 35 +13, ακριβώς. Εγώ το πήρα 28 βέβαια + κάρτα που είχα να βάλω 5 μήνες. Thanks Άντε μετά να δώσεις τις δόσεις για την εφορία !!! χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 86,87,88,89,90 Shadow priest εννοείς? Το spell που παιρνουν ολοι οι priests(healing η DD) στα 87 εννοω...Τραγικα καλο/χρησιμο spell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δωσε μια περιγραφη του σπελλ! You and the currently targeted Party member swap health percentages. Increases the lower health percentage of the two to 25% if below that amount Aν ειναι αυτό συμφωνω οτι ειναι πολυ καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandura Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα σας. ελπιζω να μπορείτε να με βοηθήσετε. Κατα την έναρξη του παιχνιδιού και στην εικόνα που βάζεισ τον κωδικό και το εμαιλ καποιες φορές ( τις περισσοτερες) κολλάει το pc. δηλαδή μαυρη οθόνη και κολλημένος ήχος.. το μόνο που μπορεί να γίνει είναι restart στο pc. Κάρτα γραφικών εχω κατεβάσει τους τελευταίους οδηγούς και η θερμοκρασίες είναι κομπλέ. έχω δοκιμάσει να παίξω σε windowed μπρφή και πάλι τα ίδια. εχω σβήσει όλα τα addons και WTF , CASHE, INTERFACE και παλι τα ίδια. έχει κανείς ι΄δεα τι μπορεί να φταίει?? το μόνο που μένει είναι reinstall? παρεπιμπτόντως repair δεν με αφήνει να κάνω "cannot connect to the server". Καμία ιδέα?? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις