Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ψηνομαι να το παρω για να ανεβασω τον πριστ αλλά στη δωρεαν βδομαδα που μου εδωσαν πριν λιγες μερες μονο ενα λογκ ιν για να πω ενα γεια μπηκα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσύ που ήσουν μωρή αδερφή χθες στην εκκίνηση της νέας εποχής με τα χνουδωτά τριχόμπαλα? :P

Με έγραψε στα @@ της η cdmedia, καλά δεν διαβάζεις;

Μόλις τσιμπησα την ce από mediamarkt περιστερίου (έχει άλλο ένα κομμάτι) παω αεροδρόμιο,γαλλικά,για μαμ στη γιαγιακα μου :lol: και κατά τις 5 υπολογίζω να αρχίσω!!!!

Καλησπέρα insomniacs,

2 ερωτήσεις για το Pandarian

1. το απλό upgrade δεν περιλαμβάνει κανά μήνα δώρο ε? δεν θυμάμαι τα προηγούμενα !

2. Έχει guest pass για το pandarian ? (10 ήμερο ή κάτι παρόμοιο? )

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω σημαίνει ότι θες τουλ. 35 ευρώ + 13 ευρώ μηνιαία κάρτα ε?

tankensen !!!

ρε παιδιά...

να ρωτήσω κάτι. έχει καιρό που το άφησα. μπορείτε να μου πείτε ένα site που να έχει talent builds για τις κλάσεις; για να στρωσω λιγο τους χαρακτήρες και να παίξω;

Καλησπέρα insomniacs,

2 ερωτήσεις για το Pandarian

1. το απλό upgrade δεν περιλαμβάνει κανά μήνα δώρο ε? δεν θυμάμαι τα προηγούμενα !

2. Έχει guest pass για το pandarian ? (10 ήμερο ή κάτι παρόμοιο? )

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω σημαίνει ότι θες τουλ. 35 ευρώ + 13 ευρώ μηνιαία κάρτα ε?

tankensen !!!

1. Όχι, δεν περιλαμβάνει, δυστυχώς. Ούτε τα προηγούμενα expansions, μόνο το battlechest είχε.

2. Έχει δύο guest pass η συσκευασία μέσα, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι για το Pandaria, αλλά για να ξεκινήσεις το WoW.

Συνεπώς θέλεις 35 +13, ακριβώς. Εγώ το πήρα 28 βέβαια + κάρτα που είχα να βάλω 5 μήνες.

1. Όχι, δεν περιλαμβάνει, δυστυχώς. Ούτε τα προηγούμενα expansions, μόνο το battlechest είχε.

2. Έχει δύο guest pass η συσκευασία μέσα, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι για το Pandaria, αλλά για να ξεκινήσεις το WoW.

Συνεπώς θέλεις 35 +13, ακριβώς. Εγώ το πήρα 28 βέβαια + κάρτα που είχα να βάλω 5 μήνες.

Thanks

Άντε μετά να δώσεις τις δόσεις για την εφορία !!! χαχα

Δωσε μια περιγραφη του σπελλ!

You and the currently targeted Party member swap health percentages. Increases the lower health percentage of the two to 25% if below that amount

Aν ειναι αυτό συμφωνω οτι ειναι πολυ καλο!

καλησπέρα σας. ελπιζω να μπορείτε να με βοηθήσετε.

Κατα την έναρξη του παιχνιδιού και στην εικόνα που βάζεισ τον κωδικό και το εμαιλ καποιες φορές ( τις περισσοτερες) κολλάει το pc. δηλαδή μαυρη οθόνη και κολλημένος ήχος.. το μόνο που μπορεί να γίνει είναι restart στο pc.

Κάρτα γραφικών εχω κατεβάσει τους τελευταίους οδηγούς και η θερμοκρασίες είναι κομπλέ.

έχω δοκιμάσει να παίξω σε windowed μπρφή και πάλι τα ίδια. εχω σβήσει όλα τα addons και WTF , CASHE, INTERFACE και παλι τα ίδια.

έχει κανείς ι΄δεα τι μπορεί να φταίει?? το μόνο που μένει είναι reinstall? παρεπιμπτόντως repair δεν με αφήνει να κάνω "cannot connect to the server".

Καμία ιδέα??

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...