paularas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πλαίσιο Μαγούλα δεν δίνουν..... Η Cd Media μας είπε Δευτέρα παραλαμβάνετε....μάλλον τη Δευτέρα Παρουσία εννοούσαν. Ούτε tracking number ούτε τίποτα. Οπότε....MOP για μένα σήμερα ΔΕΝ. Και δεν ξέρω και αν έχει και αύριο γιατί τα χω πάρει μαζί τους και λέω να κάνω την παραγγελία μου από amazon για να μην τους αφήσω ούτε cent. Η μεγαλύτερη μαλακία του τελευταίου patch είναι οι realm zones. Πραγματικά λόγος για να κλείσει κάποιος το account του και να κάνει delete. Πάντα ήθελα low ή medium population και επέλεγα server βάσει αυτού, τώρα με το ζόρι πανικός. Χάλι μαύρο. Το δε economy και τα profs για βρούβες. καταστροφή. κάτι διάβασα γι αυτό... ποιοι servers ενώνονται και με ποιους και πως βγάζεις άκρη το τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν βγάζεις άκρη, απλά γίνεται της πουτάνας Molten Front ξέρω γω η κατάσταση με τόσους πολλούς char μαζεμένους, μου θύμισε Northshire τις πρώτες μέρες που έσκασε μύτη το παιχνίδι. Σκέψου αυτήν την κατάσταση τι επιπτώσεις έχει για το farm και το ah. Τραγικές καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 καμια σχέση παιδιά, μιλάει για cross-realm zones...δε μιλαει για merging servers καμια επίπτωση στο ah εχει δοθεί αναλυτικό blue post http://wow.joystiq.com/2012/05/10/cross-realm-zones-coming-to-mists-of-pandaria/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα, όταν σε 1 ώρα μάζευες 20 stacks herbs πουλούσες και φθηνά γιατί έβγαιναν τα gold. Τώρα για 20 stacks θες 3 ώρες τις οποίες δεν μπορείς να διαθέσεις οπότε τα 7 stacks που θεωρητικά θα βγάζεις πλέον θα θες να σου αποδίδουν όσο τα περασμένα 20....και οι τιμές επάνω. Οι κοινές farmin περιοχές θα χαν κάποιο νόημα σε κοινό AH. Εται όπως το έκαναν είναι μία μαλακία και μίση.... Αν οι xrealms περιοχές δύναται να φιλοξενούν άτομα από 10 servers, ,τυχαίο παράδειγμα τότε και οι πηγές ore/flowers.l/whatevah πρέπει να γίνουν 10x ή το spawn time των υπαρχόντων να γίνει υποδεκαπλασσιο. Σκεφτείτε να κυνηγατε ενα drop από ενα rare outdoor mob....σκεφτείτε outdoor bosses....από που και να το πιάσεις βρωμάει το πράγμα. Ειδικά για μενα που μαι κ σε pve server δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ θετικό η αλλαγή. Ευτυχώς η Πανταρια δεν έχει xrealm zones και ελπίζω έτσι να μείνει για PANDA!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 :-D :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Το πήρα και εγώ αν και μου είπαν να βάλω των κωδικό μετά τις 12! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αντε καλά να περάσετε όσοι μπείτε στη μια. Εγώ ξενερωσα τη ζωή μου σήμερα που δεν παρέλαβα και πάω να κοιμηθώ (ε ξυπνιος αργά τέτοια μέρα χωρίς πρόσβαση δεν λέει) Games παίρνω με το κιλό από amazon, έκανα τη μαλακία να εμπιστευτώ τον Ελληνα εισαγωγέα για το MOP, ας κάτσω λοιπόν στο αγγούρι να γουστάρω. Από τις μαλακιες μαθαίνουμε βέβαια και σε αυτούς από εδώ κ στο εξής ούτε cent. Ακόμα και την ce του ac3 που δεν την έχει καν το amazon και την έχω κλείσει στην cd media προτιμώ να μην την απόκτησω παρά να την πάρω από αυτούς. Σε αυτούς που δίνω τα γκαφρα μου έχω μάθει να είμαι πολύ αυστηρός και να ρίχνω delete αβέρτα..... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέσαι αν ήθελες καλά και σονι 01:00 να παίζεις ας το έπαιρνες Digital από την Blizz ο εισαγωγέας θα σου το φέρει λογικά αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ο εισαγωγέας όμως άλλα είχε τάξει (φαντάζομαι)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα πάντως απο cdmedia που ειναι ο επίσημος εισαγωγέας μου ήρθε σήμερα το πρωί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 τον κωδικο τον βάλατε ?Το ενεργοποιήσατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέσαιαν ήθελες καλά και σονι 01:00 να παίζεις ας το έπαιρνες Digital από την Blizz ο εισαγωγέας θα σου το φέρει λογικά αύριο Γιατί από Παρασκευή μας έστειλαν mail ότι σήμερα παραλαμβάνουμε.....όχι μόνο λοιπόν δεν κουνηθηκα σήμερα αλλά και δουλειά δεν έκανα. Να ξαναπώ πως το amazon μου έστειλε την ce του diablo στην ώρα της -παρόλο που δεν με ενδιέφερε γιατί έφευγα για Βαρκελώνη- συστημένη χωρίς καμία extra επιβάρυνση. Σήμερα κ με ενδιέφερε να παραλάβω και απο το Μαρούσι σε προορισμό εντός Αθήνας δεν έφτασε. Και το τραγικό είναι ότι είχα κάνει την παραγγελία απο amazon αρχικά κ τον Αύγουστο την άλλαξα στον ελλην εισαγωγέα. Είπαμε καλά να πάθω, ποτέ όμως ΠΟΤΕ ξανά, ούτε gaming τσίχλα που λέει ο λόγος από την ελληνική αγορά. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με cd media αλλά σήμερα το ce MoP δεν ήρθε. Πάντως, επειδή η αλήθεια να λέγεται, υπάρχει άριστο ιστορικό και επειδή μάλλον δε θα έπαιζα σήμερα ακόμα και να το είχα, συγχωρώ. Άλλωστε υποπτεύομαι ότ φταίει η γενική ταχυδρομική γιατί κοίταξα το voucher και έχει φύγει Παρασκευή από cd-media και Σάββατο από Αθήνα. Σήμερα ΕΠΡΕΠΕ να είναι εδώ αλλά ξέρω από τη δουλειά ότι η γενική ταχυδρομική καμιά φορά τρώει φρίκες και μ******εται. Καλή αρχή σε όλους! Καλό questing! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Είπαμε καλά να πάθω, ποτέ όμως ΠΟΤΕ ξανά, ούτε gaming τσίχλα που λέει ο λόγος από την ελληνική αγορά. hehe πόσες φορές το έχουμε πει αυτό ... ωραίο και το live event που εδιξε η Blizzard στο Youtube ειδικα οι γκομενες με τα νταουλια άντε και καλό κάψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεκινισε 4 λεπτα νωριτερα..on the fly, χωρις restart. χαχα 10000 ατομα γυρω απο το ΝPC στο πρωτο quest στον βασιλια....λολλλλλλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις