Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είμαι χτεσινός ρε συ......

23'00 θέλω να μπω εγώ μέσα, όχι ότι ξεκινάει το MOP :lol:

Αν και την βλέπω τη δουλειά, αύριο απογευματάκι θα ξεκινήσει το κάψιμο. Το θέμα είναι να μου το παραδώσουν σήμερα, γιατί αύριο θα λείπω από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.......είναι ήδη 1'30 και ανησυχώ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οι ίδιες μαλακίες. Βγάλτο μωρή καριόλα το game 10 μέρες πριν αφού γίνεται προσβάσιμο μια συγκεκριμένη στιγμή τι σε νοιάζει; Με τις μαλακίες να πούμε κάθε δυο χρόνια,παπάτζες events και 00'00 το βράδυ στην ουρά. i-WOW το κάναμε το θέμα ffs

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω προβλξμα στο launch του παιχνιδιου.. οταν μπαίνει εκεί που βάζεισ το password kai to email μαυρίζει η οθόνη κόλλαει ο ηχος και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ρεσταρτ το pc. δεν το κάνει πάντα.. αλλά το κάνει συχνά,. Τωρα, κάρτα γραφικών δεν είναι γιατι όλα τα άλλα παιζουν κανονικά.. θερμικρασίες μια χαρά.

έχει κανείς καμιά ιδέα? η αν έχει πάθει ακνεις το ίδιο? φοβάμαι οτι θέλει ξανά εγξατασταση και αντε βρες τα cd και απο την αρχή!

Εχω προβλξμα στο launch του παιχνιδιου.. οταν μπαίνει εκεί που βάζεισ το password kai to email μαυρίζει η οθόνη κόλλαει ο ηχος και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ρεσταρτ το pc. δεν το κάνει πάντα.. αλλά το κάνει συχνά,. Τωρα, κάρτα γραφικών δεν είναι γιατι όλα τα άλλα παιζουν κανονικά.. θερμικρασίες μια χαρά.

έχει κανείς καμιά ιδέα? η αν έχει πάθει ακνεις το ίδιο? φοβάμαι οτι θέλει ξανά εγξατασταση και αντε βρες τα cd και απο την αρχή!

minimize κανά 5άλεπτο , άσε το στην ησυχία του και θα το βρεις στο character / server screen. και εμένα μου το κάνει... αλλιώς re install

minimize κανά 5άλεπτο , άσε το στην ησυχία του και θα το βρεις στο character / server screen. και εμένα μου το κάνει... αλλιώς re install

ποτε να κάνω minimize? με του πατάω να πμω στο game απο το launch screen και μόλις βγώ στο screen που βάζω κωδικό kai email κολλάει. και δεν μπορω να κανω minimize..

γίνεται... δοκίμασε το alt + esc... δοκίμασε repair άλλως

εννοείς alt + esc μόλις μαυρίσουν όλα? ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αν δεν λειτουργλησει και αυτό θα κάνω reinstall... Thanks!

αν εχεις καλη συνδεση δεν χρειαζεται να ψαχνεις για δισκακια.

Το κατεβαζεις ολοκληρο απο το account που εχεις στο battle.net.

αν εχεις καλη συνδεση δεν χρειαζεται να ψαχνεις για δισκακια.

Το κατεβαζεις ολοκληρο απο το account που εχεις στο battle.net.

Και αυτο ειναι μια καλη λυση! 2mbps συνδεση έχω! Δεν χριάζεται όμως τα serial keys όλα τα cd's?

οχι δεν χρειαζονται τα cd keys .

Εχουν ηδη γινει registered απο την πρωτη φορα που εγκατεστησες το παιχνιδι.

Απλα το κατεβαζεις και δινεις username & password στο login screen.

οχι δεν χρειαζονται τα cd keys .

Εχουν ηδη γινει registered απο την πρωτη φορα που εγκατεστησες το παιχνιδι.

Απλα το κατεβαζεις και δινεις username & password στο login screen.

Ευχαριστώ πολύ φίλε να σαι καλά!

πάντως απο την παρασκευή είναι τα παιχνίδια (collectors και μη) στα seven...

ps1: τα 600κ gold έχουν ποια καμιά αξία ή @@

Λογικά θα αγοράσεις άνετα όλα τα BOE και θα τα κραφτάρεις άνετα κλπ κλπ κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...