chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είμαι χτεσινός ρε συ...... 23'00 θέλω να μπω εγώ μέσα, όχι ότι ξεκινάει το MOP Αν και την βλέπω τη δουλειά, αύριο απογευματάκι θα ξεκινήσει το κάψιμο. Το θέμα είναι να μου το παραδώσουν σήμερα, γιατί αύριο θα λείπω από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.......είναι ήδη 1'30 και ανησυχώ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οι ίδιες μαλακίες. Βγάλτο μωρή καριόλα το game 10 μέρες πριν αφού γίνεται προσβάσιμο μια συγκεκριμένη στιγμή τι σε νοιάζει; Με τις μαλακίες να πούμε κάθε δυο χρόνια,παπάτζες events και 00'00 το βράδυ στην ουρά. i-WOW το κάναμε το θέμα ffs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 τι εννοείς "τι σε νοιάζει?" ? πως θα πουλήσει τα digital copies? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 πάντως απο την παρασκευή είναι τα παιχνίδια (collectors και μη) στα seven... ps1: τα 600κ gold έχουν ποια καμιά αξία ή @@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω προβλξμα στο launch του παιχνιδιου.. οταν μπαίνει εκεί που βάζεισ το password kai to email μαυρίζει η οθόνη κόλλαει ο ηχος και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ρεσταρτ το pc. δεν το κάνει πάντα.. αλλά το κάνει συχνά,. Τωρα, κάρτα γραφικών δεν είναι γιατι όλα τα άλλα παιζουν κανονικά.. θερμικρασίες μια χαρά. έχει κανείς καμιά ιδέα? η αν έχει πάθει ακνεις το ίδιο? φοβάμαι οτι θέλει ξανά εγξατασταση και αντε βρες τα cd και απο την αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω προβλξμα στο launch του παιχνιδιου.. οταν μπαίνει εκεί που βάζεισ το password kai to email μαυρίζει η οθόνη κόλλαει ο ηχος και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ρεσταρτ το pc. δεν το κάνει πάντα.. αλλά το κάνει συχνά,. Τωρα, κάρτα γραφικών δεν είναι γιατι όλα τα άλλα παιζουν κανονικά.. θερμικρασίες μια χαρά. έχει κανείς καμιά ιδέα? η αν έχει πάθει ακνεις το ίδιο? φοβάμαι οτι θέλει ξανά εγξατασταση και αντε βρες τα cd και απο την αρχή! minimize κανά 5άλεπτο , άσε το στην ησυχία του και θα το βρεις στο character / server screen. και εμένα μου το κάνει... αλλιώς re install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 minimize κανά 5άλεπτο , άσε το στην ησυχία του και θα το βρεις στο character / server screen. και εμένα μου το κάνει... αλλιώς re install ποτε να κάνω minimize? με του πατάω να πμω στο game απο το launch screen και μόλις βγώ στο screen που βάζω κωδικό kai email κολλάει. και δεν μπορω να κανω minimize.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 γίνεται... δοκίμασε το alt + esc... δοκίμασε repair άλλως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 να αρχισει το countdown ? http://is.gd/gKRN55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 γίνεται... δοκίμασε το alt + esc... δοκίμασε repair άλλως εννοείς alt + esc μόλις μαυρίσουν όλα? ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αν δεν λειτουργλησει και αυτό θα κάνω reinstall... Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αν εχεις καλη συνδεση δεν χρειαζεται να ψαχνεις για δισκακια. Το κατεβαζεις ολοκληρο απο το account που εχεις στο battle.net. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αν εχεις καλη συνδεση δεν χρειαζεται να ψαχνεις για δισκακια. Το κατεβαζεις ολοκληρο απο το account που εχεις στο battle.net. Και αυτο ειναι μια καλη λυση! 2mbps συνδεση έχω! Δεν χριάζεται όμως τα serial keys όλα τα cd's? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 οχι δεν χρειαζονται τα cd keys . Εχουν ηδη γινει registered απο την πρωτη φορα που εγκατεστησες το παιχνιδι. Απλα το κατεβαζεις και δινεις username & password στο login screen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 We ARE prepaired.. 25/25 και περιμενουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandura Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 οχι δεν χρειαζονται τα cd keys . Εχουν ηδη γινει registered απο την πρωτη φορα που εγκατεστησες το παιχνιδι. Απλα το κατεβαζεις και δινεις username & password στο login screen. Ευχαριστώ πολύ φίλε να σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 πάντως απο την παρασκευή είναι τα παιχνίδια (collectors και μη) στα seven... ps1: τα 600κ gold έχουν ποια καμιά αξία ή @@ Λογικά θα αγοράσεις άνετα όλα τα BOE και θα τα κραφτάρεις άνετα κλπ κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις