Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα πήγα στα Public Λάρισας(φρέσκα φρέσκα) και άφησα τα στοιχεία μου για collectors edition. Mου είπαν ότι έχουν 4 σύνολο. Επίσης ο υπεύθυνος μου είπε ότι αν του φέρω κόσμο στις 22:00 της Δευτέρας θα μου αφήσει το game for free.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ PUBLIC ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00;;;;;; :P

τι κερνάς ? ? :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω βασικα το παιχνιδι το εχω στα χερια μου απο σημερα το πρωι αλλα και που το εχω το κοιταω απλα...δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υπαρχουν κομματια..

τι κερνάς ? ? :)

Tς τς τς τς, τι συμφεροντολόγοι άνθρωποι ρε φίλε...

Εγώ θα πάω, θα το τσιμπίσω και θα την κάνω, τελευταία ευκαιρία αύριο να πάρω το 8/8 hc με το guild, casual γαρ...

αδεια απο τη δουλεια check

"πακετο" γυναικας στη μανα της check

"πουλημα" φιλων check

προμηθεια αναψυκτικων - snack check

αγορα "πάπιας" check

βγαλσιμο καλωδιου τηλεφωνου check

κλεισιμο κινητου check

καψιμο mode "on" check

Αμφεταμίνες;;

Γρήγορο lvl up στο cap και μετά φάρμινγκ ή όχι και τόσο γρήγορο lvl up και παράλληλα prof lvl up/rep gaining με τα διάφορα factions?

Δίλημμα....Να αφήσω τα 2 τελευταία μαθήματα της εξεταστικής και να πάω για realm first ή να πάρω χαμπάρι ότι μεγάλωσα και πρέπει να τελειώσω την σχολή....

Δίλημμα....Να αφήσω τα 2 τελευταία μαθήματα της εξεταστικής και να πάω για realm first ή να πάρω χαμπάρι ότι μεγάλωσα και πρέπει να τελειώσω την σχολή....

Το δεύτερο, γιατί και το realm first μπορεί να χάσεις από κάποιον πιο καμένο και στα μαθήματα να μην περάσεις τελικά.

Δεν είναι θέμα ηλικίας IMHO, είναι θέμα προτεραιοτήτων.

• Like 1

ΓΙΕΣ ΓΟΥΙ ΑΡ. (ΑΤ ΛΙΣΤ ΑΙ ΕΜ)!

Btw, τώρα που είναι σχεδόν όλα crossrealm (πήγα στο AQ40 και στο meeting stone έβλεπα κόσμο από άλλο σέρβερ, πλάκα είχε!!) ας αφήσουμε τα βαττλεταγκζ ρε παιδί μου να κάνουμε κανένα crossrealm dung/bg/etc!

allantin4tw#2950 το θ'κομ! (ο τέταρτος αρχαίος θεός κ έτσι)

Πήρα τηλέφωνο στα Public στη Λάρισα ΜΗΠΩΣ καταφέρω να το πάρω με το που σχολάσω και ΨΟΦΗΣΩ στον ύπνο για το launch αλλά δεν το είχαν ακόμη.. Θα πάρω 30' πριν σχολάσω αλλιώς στις 22:00..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...