Rush13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα πήγα στα Public Λάρισας(φρέσκα φρέσκα) και άφησα τα στοιχεία μου για collectors edition. Mου είπαν ότι έχουν 4 σύνολο. Επίσης ο υπεύθυνος μου είπε ότι αν του φέρω κόσμο στις 22:00 της Δευτέρας θα μου αφήσει το game for free. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ PUBLIC ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00;;;;;; τι κερνάς ? ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 εγω βασικα το παιχνιδι το εχω στα χερια μου απο σημερα το πρωι αλλα και που το εχω το κοιταω απλα...δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υπαρχουν κομματια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 τι κερνάς ? ? Tς τς τς τς, τι συμφεροντολόγοι άνθρωποι ρε φίλε... Εγώ θα πάω, θα το τσιμπίσω και θα την κάνω, τελευταία ευκαιρία αύριο να πάρω το 8/8 hc με το guild, casual γαρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 αδεια απο τη δουλεια check"πακετο" γυναικας στη μανα της check "πουλημα" φιλων check προμηθεια αναψυκτικων - snack check αγορα "πάπιας" check βγαλσιμο καλωδιου τηλεφωνου check κλεισιμο κινητου check καψιμο mode "on" check Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αμφεταμίνες;; Γρήγορο lvl up στο cap και μετά φάρμινγκ ή όχι και τόσο γρήγορο lvl up και παράλληλα prof lvl up/rep gaining με τα διάφορα factions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T0m Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δίλημμα....Να αφήσω τα 2 τελευταία μαθήματα της εξεταστικής και να πάω για realm first ή να πάρω χαμπάρι ότι μεγάλωσα και πρέπει να τελειώσω την σχολή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δίλημμα....Να αφήσω τα 2 τελευταία μαθήματα της εξεταστικής και να πάω για realm first ή να πάρω χαμπάρι ότι μεγάλωσα και πρέπει να τελειώσω την σχολή.... Το δεύτερο, γιατί και το realm first μπορεί να χάσεις από κάποιον πιο καμένο και στα μαθήματα να μην περάσεις τελικά. Δεν είναι θέμα ηλικίας IMHO, είναι θέμα προτεραιοτήτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Realm first, γιατί τα μαθήματα μπορεί να μη τα περάσεις και να το χάσεις τσάμπα. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T0m Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 hahahaha δεν θα το πάρω για να μην μπω στον πειρασμό να παίξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ΓΙΟΥ ΑΡ ΝΑΤ ΠΡΙΠΕΡΕΝΤ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ΓΙΕΣ ΓΟΥΙ ΑΡ. (ΑΤ ΛΙΣΤ ΑΙ ΕΜ)! Btw, τώρα που είναι σχεδόν όλα crossrealm (πήγα στο AQ40 και στο meeting stone έβλεπα κόσμο από άλλο σέρβερ, πλάκα είχε!!) ας αφήσουμε τα βαττλεταγκζ ρε παιδί μου να κάνουμε κανένα crossrealm dung/bg/etc! allantin4tw#2950 το θ'κομ! (ο τέταρτος αρχαίος θεός κ έτσι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 παρελαβε κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πήρα τηλέφωνο στα Public στη Λάρισα ΜΗΠΩΣ καταφέρω να το πάρω με το που σχολάσω και ΨΟΦΗΣΩ στον ύπνο για το launch αλλά δεν το είχαν ακόμη.. Θα πάρω 30' πριν σχολάσω αλλιώς στις 22:00.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 παρελαβε κανενας? Ακόμα όχι..... Θέλω να παραλάβω να κάνω μαμ και νάνι να σηκωθώ κατά τις 23'00 να logάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 chill, 00:00 κεντρικής ευρώπης, δηλαδή 01:00 ώρα Ελλάδος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις