SPANK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις εσκασε mail απο cdmedia : Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα τεμάχια του Wow Mists Of Pandaria που έχετε παραγγείλει θα σας παραδοθούν τη Δευτέρα 24/9/2012. Θα σας παρακαλούσαμε να μην προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε το προϊόν πριν τις 00:01 CET (CENTRAL EUROPEAN TIME) της Τρίτης 25/9, , την επίσημη ώρα και ημερομηνία που θα ανοίξουν οι server της Blizzard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τους έστειλα mail να δω αν υπάρχει περίπτωση να το έχουμε και Χανιά Δευτέρα αλλά δεν μου έχουν απαντήσει!Μάλλον αύριο θα μου πουν αλλά δεν πιστεύω να προλαβαίνουν να το στείλουν Δευτέρα εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τους έστειλα mail να δω αν υπάρχει περίπτωση να το έχουμε και Χανιά Δευτέρα αλλά δεν μου έχουν απαντήσει!Μάλλον αύριο θα μου πουν αλλά δεν πιστεύω να προλαβαίνουν να το στείλουν Δευτέρα εδώ! τι mail ρε μεγαλε....παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις σαν ανθρωπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D3YGr33_KBo#! Καλα, την κοβω τη δουλεια, με τα merciless θα μεινω Εντωμεταξυ λεει, βαζουν appear offline option στο Battle.net Μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkogkos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 τι mail ρε μεγαλε....παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις σαν ανθρωπος Μου απάντησαν και μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί!Οπότε μάλλον για digital πάμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μετα απο το Patch 5.0.4 εχει κανεις σας προβλημα με χαμηλα FPS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μετα απο το Patch 5.0.4 εχει κανεις σας προβλημα με χαμηλα FPS; εγω ειχα πολυ προβλημα αλλα τελικα εφταιγε το PlayerScore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 https://www.facebook...06489359482600/ και http://www.public.gr/wow-mists-of-pandaria-launch-event/ Event στα Public Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια κανενα ελληνικο guild στον Ragnaros παιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warner Bro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί μήπως να μου εξηγήσει κανείς τι είναι τα: World Of Warcraft Warcraft MU Dota Ειλικρινά έχω μπερδευτεί και από ότι κατάλαβα δεν αναφέρονται και τα τέσσερα στο ίδιο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 είναι 4 διαφορετικά games για pc σου το γράφω απλά γιατί καταλαβαίνω οτι είσαι νέος στο χώρο των pc games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί μήπως να μου εξηγήσει κανείς τι είναι τα: World Of Warcraft - MMORPG βασισμένο στον φανταστικό κόσμο του warcraft Warcraft - είναι πολλά και είναι σειρά από strategy. RTS. MU - Δεν ξέρω. Dota - Λέγεται ότι ξεκίνησε από το starcraft αλλά οι περισσότεροι το ξέρουν από το warcraft III (3ο sequel στα strategy) ως custom map που έφτιαξαν διάφοροι παίκτες με το map editor tool του παιχνιδιού. Εξελίχθηκε και πλέον υπάρχουν πολλές παραλλαγές του και ολόκληρα παιχνίδια αποκλειστικά βασιζόμενα σε αυτό. To είδος δε στο εξηγώ, διάβασε να μάθεις στη google, απλά είναι λίγο σύνθετο και βαριέμαι. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί και από ότι κατάλαβα δεν αναφέρονται και τα τέσσερα στο ίδιο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warner Bro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Όντως είναι σύνθετο. Περίπλοκα πράγματα. Από περιέργεια ρώτησα, αν και το WoW φαίνεται ελκυστικό σαν ιδέα. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο youtube και να δεις video από τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ώστε να πάρεις μια πρώτη ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα πήγα στα Public Λάρισας(φρέσκα φρέσκα) και άφησα τα στοιχεία μου για collectors edition. Mου είπαν ότι έχουν 4 σύνολο. Επίσης ο υπεύθυνος μου είπε ότι αν του φέρω κόσμο στις 22:00 της Δευτέρας θα μου αφήσει το game for free. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ PUBLIC ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις