Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά αυτό που είχε γίνει τότε στο Dark Portal ήταν το κάτι άλλο. Με cata κι εγώ δεν είχα μεγάλα προβλήματα αν εξερέσεις το 1:30 ώρα queue. Απλά κάτι τέτοιο προβλέπω και τώρα...μεγάλη αναμονή για το login

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα τα cinematics και οι διαφημισεις αλλα κρινοντας απο την beta , θα ελεγα οτι θα ψιλοαπογοητευθειτε.

Eχει αρκετα quests που ειναι "παιδικα" , τα dungeons δεν χρειαζονται tacts ουτε cc, ειναι απλα zerg mode... δεν υπαρχει challenge

monk σαν class ειναι λιγο βαρετος ...

τελοσπαντων απο μια εταιρεια με την εμπειρια της bliz , θα περιμενες να κανει το επομενο βημα στα mmo και να μην αρκεστει στα ιδια τετριμμενα

καλα τα cinematics και οι διαφημισεις αλλα κρινοντας απο την beta , θα ελεγα οτι θα ψιλοαπογοητευθειτε.

Eχει αρκετα quests που ειναι "παιδικα" , τα dungeons δεν χρειαζονται tacts ουτε cc, ειναι απλα zerg mode... δεν υπαρχει challenge

τελοσπαντων απο μια εταιρεια με την εμπειρια της bliz , θα περιμενες να κανει το επομενο βημα στα mmo και να μην αρκεστει στα ιδια τετριμμενα

Πηγες σε heroics?

οχι , ουτε σε raids , bgs . μονο 1 lvl ανεβηκα μεχρι 86 και το αφησα.

δεν ειχα καν τον ενθουσιασμο να εξερευνησω περισσοτερα οπως παλιοτερα ...

τι να πω ισως φταιω εγω που κουραστηκα μετα απο τοσα χρονια :X

ισως τα πραγματα να ειναι καλυτερα στα 90 , ελπιζω ...

οχι , ουτε σε raids, μονο 1 lvl ανεβηκα μεχρι 86 και το αφησα.

δεν ειχα καν τον ενθουσιασμο να εξερευνησω περισσοτερα οπως παλιοτερα ...

τι να πω ισως φταιω εγω που κουραστηκα μετα απο τοσα χρονια :X

ισως τα πραγματα να ειναι καλυτερα στα 90 , ελπιζω ...

Αυτο.

seriously, όλες αυτές οι εντυπώσεις χωρίς καν να κλείσεις ένα level?...interesting

Καλησπέρα ,,

Επειδη δεν εχω ποτε παραγγειλει απο cdmedia και δεν ξερω τι παιζει ,μπορω δλδ να παραγγειλω το game και να το εχω οπως λες την Δευτερα ενω απο τα μαγαζια θα μπορω να το παρω απο Τριτη βραδυ;

Καλησπέρα ,,

Επειδη δεν εχω ποτε παραγγειλει απο cdmedia και δεν ξερω τι παιζει ,μπορω δλδ να παραγγειλω το game και να το εχω οπως λες την Δευτερα ενω απο τα μαγαζια θα μπορω να το παρω απο Τριτη βραδυ;

.Μενω Θεσσαλονικη

ο πιο γρηγορος τροπος ειναι digital buy&download μεσω του battle.net , και παιζεται αμεσα 1 λεπτο μετα το launch .

Απο κει και περα εξαρτασαι απο την εταιρεια ταχυμεταφορων , την κυκλοφορια στους δρομους , τον καιρο ,την συνεπεια του πωλητη ... :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...