Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

SMS Protect working fine και στην Ελλάδα. Το έβαλα χτες και μια χαρά, παίρνω μηνυματάκια και από την blizz πλέον <3 <3 <3 lol

Pavlara δικό σου

http://www.youtube.com/watch?v=7WFjp-v5GXk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να υποθέσω το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν θα κάνει κανένα event για launch του WOW τα μεσάνυχτα...οπότε τι κάνουμε εκείνοι που θέλουν να αγοράσουν την collectors και δεν θέλουν την digital ΟΕΟ?

να υποθέσω το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν θα κάνει κανένα event για launch του WOW τα μεσάνυχτα...οπότε τι κάνουμε εκείνοι που θέλουν να αγοράσουν την collectors και δεν θέλουν την digital ΟΕΟ?

παρηγγειλε την απο cdmedia, με ενημερωσαν οτι θα μου παραδοθει η CE εγκαιρα, λογικα Δευτερα ή Τρίτη

Και εγώ από cdmedia τoν έχω παραγγείλει τον κολλέκτορα. Αν δεν την φέρουν μέχρι την Δευτέρα θα ναι απλά απαράδεκτοι.Το amazon μου έστειλε την CE του diablo μια ημέρα πριν το launch με κούριερ και μάλιστα χωρίς καμία επιβάρυνση!!!!

Τα launch events για games είναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο την ώρα που έχει αποφασίσει η εταιρία, τι σκατά τους νοιάζει αν πουληθούν οι κόπιες του 1, 2, 5 μέρες πιο πριν;

Έχουν event τα public στις 20'30 την Δευτέρα, το είδα στην σελίδα της cdmedia στο fbook.

καλά σίγουρα είναι μια μλκια και μισή απλά το παίρνεις στην ώρα σου το παιχνίδι...μπορεί να πάω από PUBLIC και να πέσει άκυρο στο ΠΛΑΙΣΙΟ

περίεργο που δεν έχουν ανακοινώσει κάτι στο site του public

Άντε πες και την παίρνεις την έκδοση που θες ακριβώς στην ώρα της και είσαι έτοιμος με το που ανοίξουν οι servers να μπεις...αμ δε που θα μπεις. Όλοι εσείς που λέτε τα παραπάνω μετρήστε τα disconnects και τα queues που θα έχετε και πείτε μου μετά αν πάιξατε. :devil:

Φιλικά πάντα!

SMS Protect working fine και στην Ελλάδα. Το έβαλα χτες και μια χαρά, παίρνω μηνυματάκια και από την blizz πλέον <3 <3 <3 lol

Pavlara δικό σου

http://www.youtube.com/watch?v=7WFjp-v5GXk

ΑΠΕΤΑΞΆΜΗΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΑΠΕΤΑΞΆΜΗΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΑΠΕΤΑΞΆΜΗΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΑΠΕΤΑΞΆΜΗΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΑΠΕΤΑΞΆΜΗΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΑΠΕΤΑΞΆΜΗΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΑΠΕΤΑΞΆΜΗΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΑΠΕΤΑΞΆΜΗΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΑΠΕΤΑΞΆΜΗΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

Άντε πες και την παίρνεις την έκδοση που θες ακριβώς στην ώρα της και είσαι έτοιμος με το που ανοίξουν οι servers να μπεις...αμ δε που θα μπεις. Όλοι εσείς που λέτε τα παραπάνω μετρήστε τα disconnects και τα queues που θα έχετε και πείτε μου μετά αν πάιξατε. :devil:

Φιλικά πάντα!

απ' ότι είπαν αυτοί που θα είναι ήδη στο παιχνίδι θα μπορούν να συνεχίσουν με το MoP από την στιγμή που το έχουν αγοράσει digital

With this expansion, we're using a new bit of tech that will unlock the expansion content, make the intro quest magically pop up in your quest log, and allow you to begin playing the expansion immediately without the need to log out and back in. If everything goes as planned this will be a smooth transition to the adventures that await you in the new continent.

Σαν το ανοιγμα του dark portal και το grind hellfire peninsula ποτε ξανα. Σαν να πεταξες σε πορεια λαθρομεταναστων τυροπιτες να φανε

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Σαν το ανοιγμα του dark portal και το grind hellfire peninsula ποτε ξανα. Σαν να πεταξες σε πορεια λαθρομεταναστων τυροπιτες να φανε

Sent from my iPhone using Insomnia

Το event dark portal ηταν φοβερο, παρολα τα lagarismata

σιγα να μην δουλεψει αυτο που λενε για το απευθειας χωρις να βγεις και να μπεις . Συμφωνω απολυτα για το Dark Portal . Δεν υπαρχει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...