Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα δεν γνωρίζουμε. 4 απο τις 5 εργάσιμες εγώ γυρίζω σπίτι στις 22:00 λόγω μάστερ. Έχω μια κυλιόμενη αργία κάθε εβδομάδα, θα ξέρω το ακριβές προγράμματα μου τις επόμενες ημέρες. Αν το δεχτούν λοιπόν η μια ημέρα θα ναι κυλιόμενη. Αν αποφασιστεί σταθερή ακόμα και αργά να είναι εγώ δεν θα raidάρω γιατι άλλη έννοια δεν θα χω να τρέξω να επιστρέψω με ένα κεφάλι καζάνι για wow :P. Η άλλη μέρα θα ναι μέσα στο Σ/Κ.

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω διαθέσιμο scroll για όποιον ενδιαφέρεται.

BTW, το σενάριο στη Theramore σήμερα ή αύριο ενεργοποιείται; Νομίζω κάπου τώρα είναι και θα ενεργοποιηθεί για καμιά εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος.

Φυσικά και θα πρέπει να έχεις cata στο bnet account σου για το MOP.

Με το scroll παίρνεις free digital upgrade για το cata' date=' έναν 80αρη χαρακτήρα της επιλογής σου και free migration, faction change σε server της επιλογής σου. Αυτός που σου κάνει το scroll παίρνει ένα spectral faction mount και αν τον ακολουθήσεις στον server του την δυνατότητα να μπορεί να σε κάνει summon όπου βρίσκεται.

Έχω την αίσθηση ότι αφού ενεργοποιήσες το account σου πάλι, δεν είσαι eligible για scroll. Και αν ισχύει αυτο θεωρώ μαλακία απο μέρους blizzard το ότι δεν κάνει upgrade τα account όσων επιστρέφουν σε cata.....

Btw ψάχνουμε tanks/healers και λιγότερο dps για την νέα μας guild. Θα έχουμε 2 raids/week στο mop, ήτοι no κάψιμο μιας και είμαστε τριαντάρηδες :P. Lvl 8 για την ώρα και ανεβαινουμε σιγά σιγά. Είμαι ο μόνος έλληνας στο guild και η πλειοψηφία των lvl85 Πορτογάλοι. Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μου πει. Server Aggramar pve.

Sent from my iPad using Insomnia[/quote']

Γεια χαρά, Aggramar alliance ή horde είσταστε; έχω ένα παρατημένο 83lvl druid alliance, Rilin το όνομα του αν σου λέει κάτι. Για 2 raid/week αν υπάρχει spot το συζητάμε :) κάποτε ήταν dps αλλά παίζω όλα τα spec. Ευχαριστώ.

Όντως συμφωνώ ήταν βλακεία το σενάριο!Υπερβολικά εύκολο και γενικά τίποτα το ιδιαίτερο,δεν μου έπεσε και loot :P !

Ας ελπίσουμε να κρατάνε τα καλά για το MoP!

Γεια χαρά, Aggramar alliance ή horde είσταστε; έχω ένα παρατημένο 83lvl druid alliance, Rilin το όνομα του αν σου λέει κάτι. Για 2 raid/week αν υπάρχει spot το συζητάμε :) κάποτε ήταν dps αλλά παίζω όλα τα spec. Ευχαριστώ.

Alliance. Δεν μου λέει τίποτα κανένα όνομα γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον server. Μετακόμισα εκεί για cataclysm, έκανα lvl up τους chars μου και έναν νέο worgen druid και το παράτησα :D

Θα μάθω και θα ενημερώσω είτε ingame είτε με p.m. εδώ.

Αν τα scenarios είναι 5λεπτά events που μπορούν να τα βγάλουν 3 whatever με no strategy at all, χάλια l00t και tabard reward I can live without them......

Τιτανομέγιστη μαλακία που δεν κοιτάει το σύστημα ποιος μπαίνει. Μπήκα με 2 tanks και κανένας δεν ήθελε να παίξει dps....Καταλαβαίνετε 2tank 1holy priest....5λεπτο δεν έχουμε ούτε τον Hogger.

• Like 1

Το θέμα είναι ότι lorewise για κάποιον που δεν έχει διαβάσει την τελευταία νουβέλα της Golden ήταν μια τρύπα στο νερό.

Την είχα στην to do list για το επόμενο διάστημα, μιας και αυτή την περίοδο διαβάζω - ακόμη - τον πρώτο τόμο του song of fire and ice. Την έχω σε pdf - αλλά προτιμώ να το αγοράσω όταν θα έχω - ήξερα πάνω κάτω τι θα συμβεί αλλά περίμενα ότι θα μου το έδιναν με ένα cinematic καλύτερα. Τώρα έχουμε ένα kaboom στην theramore, ο rhonin πάπαλα(...), η Jaina άσπρισε και της έμεινε μια ξανθιά τούφα για να της θυμίζει το παρελθόν, ένας πρασινομούρης να κάνει ντου και να λέει ότι θα πάει τα κεφάλια μας στην ορκίλα (πως λέμε αντρίλα) τον Garrosh και παίρνουμε και ένα tabard για να θυμώμαστε.......

ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ Γ@ΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ BLIZZ?

Τα plot holes? Που ήρθε ένα τεράστιο γκομπλινιακό αερόστατο και πέταξε μια mana bomb σε ένα καλά οχυρωμένο κάστρο; Δεν είναι ότι η ζημιά προήλθε από infiltration ξέρω εγώ, πήγαν πάνω από το πύργο και την σκάσανε. Οι βαλίστρες δεν μπορούσαν να το πετύχουν δηλαδή; Ή μήπως δεν είχαν fuel τα αεροπλάνα της alliance γιατί έχει κάνει περικοπές o Varian στα στρατιωτικά για να εγκριθεί το δάνειο από την τρ-ορκ-ια;

Το achievement όπως εύστοχα διάβασα θα έπρεπε να λέγεται : "For Further Info Buy The Book" :lol:

Και επιτέλους που θα πάει αυτό; Έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στην alliance. Με το cataclysm χάσαμε πολλά από το cinematic κιόλας του deathwing πάει η auberdine......πάει το southshore επειδή η Sylvanas γαμιέται.....πάει το Theramore.....Και μεις διψάμε για "Αίμα - Δόξα - Τιμή - Stormwind" :lol: Πρέπει να καταστρέψουμε κάτι nao!!!!

Τα pre launch events κοστίζουν και είναι περιορισμένου χρόνου....συμφωνώ.....αλλά από το να μας παρουσιάσουν ΑΥΤΟ καλύτερα να το άφηναν για το ΜΟP εξ΄ολοκλήρου και ας μην υπήρχε event. Τα μοντέλα δε των items είναι μοντέλα.......από blues@vanilla. Η υπεύθηνη ομάδα σχεδιασμού items τον παίζει ακατάπαυστα. Και το γεγονός ότι το παρόν gear μου το κάνω trasmogr. σε items από vanilla ONY/MC/BWL/NAXX πιστοποιεί το πόσο για το πέοντα είναι. Benediction/Transcendence/Faith μέχρι τέλους!

Επίσης ερώτηξης. Τo sms protect δουλεύει στην Ελλάδα;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...