Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

LUI.....πραγματικά εκπληκτικό

LUI.jpg

Έχει κάποια μικρά προβληματάκια αλλά μέχρι να σκάσει το MOP θα έχουν λυθεί πιστεύω.

official site : http://lui.maydia.org/

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι δεν εχω "πατησει" στο thread αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν το παρακολουθω.

Ναι εχω "απαιτησεις" αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι τρακαδορος.

Πως να το κανουμε, αλλοι παρακαλανε για να παιξουνε και αλλοι για να αποδεσμευτουν δια παντως απ'το account τους.

Το να θελει λοιπον καποιος να χαρισει το account του δεν το βρισκω κακο ή επιληψιμο ποσο μαλον αν υπαρχουν παιδια που θελουν να παιξουν και βαριουνται να ξεκινησουν ΞΑΝΑ απο lvl 1.

Αυτη ακριβως ειναι και η περιπτωση του φιλου μου. Γι'αυτο μπορει να δινει και τα 13 Ευρω το μηνα και οχι για να αγορασει ολο το πακετο.

Δεν χρειάζεται scroll of ress για τις ημέρες που τρέχουν. Απλά logάρεις στο bnet account και ενεργοποιείς τις δωρεάν ημέρες παιχνιδιού που σου παρέχει η blizz :)

ερώτηση:

Για να βάλεις το νέο expansion MOP θα πρέπει ήδη να υπάρχει στο account του battle.net περασμένο το Cataclysm, έτσι; οπότε με το scroll ισχύει ακόμα ότι παίρνεις free digital upgrade? έβαλα τις 10 μέρες που δίνει αλλά δεδομένου ότι έχω ακόμα το WotLK δεν θα αρκεί να αγοράσω μόνο το MOP, σωστά;

Επίσης, αυτοί που στέλνουν scroll μόνο mount κερδίζουν; Αν μπορεί ας στείλει κάποιος!

Ευχαριστώ!

ερώτηση:

Για να βάλεις το νέο expansion MOP θα πρέπει ήδη να υπάρχει στο account του battle.net περασμένο το Cataclysm' date=' έτσι; οπότε με το scroll ισχύει ακόμα ότι παίρνεις free digital upgrade? έβαλα τις 10 μέρες που δίνει αλλά δεδομένου ότι έχω ακόμα το WotLK δεν θα αρκεί να αγοράσω μόνο το MOP, σωστά;

Επίσης, αυτοί που στέλνουν scroll μόνο mount κερδίζουν; Αν μπορεί ας στείλει κάποιος!

Ευχαριστώ![/quote']

Φυσικά και θα πρέπει να έχεις cata στο bnet account σου για το MOP.

Με το scroll παίρνεις free digital upgrade για το cata, έναν 80αρη χαρακτήρα της επιλογής σου και free migration, faction change σε server της επιλογής σου. Αυτός που σου κάνει το scroll παίρνει ένα spectral faction mount και αν τον ακολουθήσεις στον server του την δυνατότητα να μπορεί να σε κάνει summon όπου βρίσκεται.

Έχω την αίσθηση ότι αφού ενεργοποιήσες το account σου πάλι, δεν είσαι eligible για scroll. Και αν ισχύει αυτο θεωρώ μαλακία απο μέρους blizzard το ότι δεν κάνει upgrade τα account όσων επιστρέφουν σε cata.....

Btw ψάχνουμε tanks/healers και λιγότερο dps για την νέα μας guild. Θα έχουμε 2 raids/week στο mop, ήτοι no κάψιμο μιας και είμαστε τριαντάρηδες :P. Lvl 8 για την ώρα και ανεβαινουμε σιγά σιγά. Είμαι ο μόνος έλληνας στο guild και η πλειοψηφία των lvl85 Πορτογάλοι. Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μου πει. Server Aggramar pve.

Sent from my iPad using Insomnia

κανε transfer σε silvermoon για pve ως alliance να δεις κοσμο. :-)

http://wow.realmpop.com/eu.html

εντωμεταξυ βλεπω το e-shop εχει στα 30 ευρω το expansion για οποιον δεν εκανε ακομα την αγορα.

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02445

Btw ψάχνουμε tanks/healers και λιγότερο dps για την νέα μας guild. Θα έχουμε 2 raids/week στο mop, ήτοι no κάψιμο μιας και είμαστε τριαντάρηδες :P. Lvl 8 για την ώρα και ανεβαινουμε σιγά σιγά. Είμαι ο μόνος έλληνας στο guild και η πλειοψηφία των lvl85 Πορτογάλοι. Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μου πει. Server Aggramar pve.

Sent from my iPad using Insomnia

Very tempting...

Προς το παρών δεν θα αγοράσω το MoP...το μόνο που ήθελα ήταν τα heirlooms να είναι όπως τα mounts/achievements/pets αλλά τζίφος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...