Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Για οσος δεν κατάλαβαν το χειμώνα προβλέπεται τρελό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τον χειμώνα......ακριβώς γιατί τώρα είναι "too soon" Μετά όμως...."by fire be purged" Διάβασα ότι αν σκοτώσεις ragnaros και έχεις έξω τον lil'ragnaros φωνάζει ο companion "daddy!!!NO!!!". Dafaq αληθεύει κάτι τέτοιο ? Μου παν ότι σκοτώνει και critters......Νομίζω το θέλω!!!! Θέλω να φτιάξω κάπως έτσι το UI μου : http://www.wowinterf...vkaUI.html#info Κάνω καθαρή εγκατάσταση στο wow τώρα γιατί κυριολεκτικά μου γαμήθηκε το σύμπαν από το έτοιμο UI και θα προσπαθήσω να το φέρω στα μέτρα μου όσο μπορώ. Εκεί θα το φάω το βράδυ μου σήμερα..... Ξέρετε κανέα page με υψηλής ανάλυσης art του warcraft; Και επίσης με τον authenticator......μπορώ να γράψω 2 codes τα οποια να ΜΗΝ χρησιμοποιήσω και να τα κρατήσω κάπου ως πηγή ασφάλειας του σε περίπτωση απώλειας; Θα βάλω το app στο Ipad....το οποίο μπορεί να κλαπεί (λέω εγώ τώρα.....) και θέλω να μαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Xaxaxa!!!!sorry, που να το φανταστώ ότι δεν παίζει ο άνθρωπος που μου έστειλε το sor,δεν το πα για κακό προφανώς Ναι βρε, σιγά μην ξεκινούσα ξανά για το see-through gryphon Πλάκα έκανα (αν και τσέκαρα το account page anyway γιατί... brain damage προφανώς, λέει οτι έγινε redeem to SoR αλλά τίποτα άλλο =/). Μου παν ότι σκοτώνει και critters......Νομίζω το θέλω!!!! Και επίσης με τον authenticator......μπορώ να γράψω 2 codes τα οποια να ΜΗΝ χρησιμοποιήσω και να τα κρατήσω κάπου ως πηγή ασφάλειας του σε περίπτωση απώλειας; Θα βάλω το app στο Ipad....το οποίο μπορεί να κλαπεί (λέω εγώ τώρα.....) και θέλω να μαι σίγουρος. Για τον Lil' Ragnaros αν θυμάμαι ισχύει αυτό με τα critters, για το άλλο με τον daddy του δεν έχω ιδέα μια και δεν πρόσεχα στα 3-4 kills που έκανα όλα και όλα (pro δεν, είναι και το healing δουλειά που δεν αφήνει ώρα για sight-seeing ). Edit: Είδα λίγο απο το WoWWiki (μια και το 'Head δεν ανοίγει για κάποιο λόγο) τα εξής: Available only to players on realms located in North America, Europe, and Korea.[1] Players who purchase it receive a code similar to that of the loot cards. When you enter the code in your account all characters are mailed a copy of this pet, as well as any future characters you create.[1] Can be used as a Cooking fire He will ignite critters that get too close to him Carries a miniature Sulfuron Hammer Για το authenticator, αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιεί ως μεταβλητή τον χρόνο/ ημερομηνία, οπότε μάλλον δεν θα πιάνει αυτό που λες για backup codes. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2012 από Greygore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 chill πάνε destro σε λέω, έχει φάει τρελό boost. Περίπου 5-6k dps παραπάνω έβγαλα. Θα νοιώσεις σαν rogue με adrenaline rush. 41k mana regen έχω αν και το incinerate κοστίζει 20κ mana (και υπ'οψιν το haste αυξάνει το Mana regen o.O ) Eγώ πάντως κανόνισα να σχολάσω στις 24 στις 15:00, να κοιμηθώ μέχρι τις 23:30 και ΜΕΤΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΡΕΠΟ/ΑΔΕΙΑ. τέτοια φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ βλέπω ότι affli δεν πιάνεται.....κάνω χοντρή ζημιά λέμε. Σχετικά με το mana έχεις να μου δώσεις εξήγηση; affli λογικά θα σαρώνει 2αρα αρένα, δεν βλέπω τροπο να πέσει.... @greygore όταν πέσει το επόμενο billing θα σου πω....αν δεν στο δώσουν θα στείλουμε mail.Και το mount απλά γαμαει ειδικά με το glyph of shadow σπέρνει Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Στο PVE spec κι εμένα το mana δε τελειώνει ποτέ, παίζει συνέχεια 95-98%, στο PVP spec όμως εξαφανίζεται κανονικότατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Chill εσυ παλιά σαμάνο δεν έπαιζες ή λάθος θυμάμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μια παπαδιά έπαιζε ο ψωμοpriestουλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Chill εσυ παλιά σαμάνο δεν έπαιζες ή λάθος θυμάμαι; Ντροπή!!! Από Σεπτέμβρη 2005 main μου έγινε η priest με farmer την lockατζου. Πριν είχα warrior main κ μετά huntard, shaman ποτέ. Έναν alt μόνο tbc εποχές που δεν τον ανέβασα τελικά. Lroi δεν ξέρω αν το διαβασες αλλα απέκτησα έναν gay 80αρη προχτές... Thanks liopyr. Όπως κ να χει πολύ περίεργο. Θα φάει nerf σίγουρα γιατί πραγματικά σκάει τρομερό dmg.Οι δύο πορτογάλοι που παίζουμε μαζί,κωλοντυμενοι, τρώνε σκόνη...και εγώ δεν εχω καν enchats κ gems σε μερικά κομμάτια του gear. Δοκιμάστε το lui UI απλά τα σπάει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Συνεχίζετε να έχετε συχνά Lua errors στα dot timer, xperl, και κάποια άλλα addon που δεν θυμάμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες οποιoς μπορει ας στειλει κανα Scroll και σε μας για να μπουμε σιγα σιγα σε ρυθμους expansion,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balourdos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια! Ενδιαφερομαι για account στο WoW με healer char(Priest, Druid, Paladin) αν και θα προτιμουσα Shaman lvl 70+ σε Horde. Καλα, αν ητανε και στον Aggramar(EU), θα του εστηνα και ανδριαντα εξω απ'την Orgrimmar αλλα ενταξει...ευτυχως, υπαρχει και το realm transfer. Το ξερω, πολλα ζηταω αλλα...που να δειτε τι αλλο θα ηθελα... Επειδη προκειται για φιλο μου που δεν εχει τα χρηματα για αγορα ολου του πακετου, θα ηθελα αν υπαρχει καποιος που να βαρεθηκε και να το χαριζει. Μακαρι να ειχα παραπανισιο account για trade η κατι τελοσπαντων, αλλα δυστυχως δεν εχω. Εεεεμ, θα τηρηθει αυστηρα σειρα προτεραιοτητας...λεμε τωρα! Ο φιλος μου αναμενει κρεμωμενος απ'τα χειλη σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ο φιλος δεν έχει 40€ για όλο το πακέτο αλλά έχει για 12/μήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ....και με 20€ το βρισκεις ολο το πακετο....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ε πως αλλιώς θα κάνεις "τράκα" σε topic που δεν είχες πατήσει ποτέ και μάλιστα με απαιτήσεις ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις